iyi akşamlar kıymetcim..
boncuk bilgenin benzetmesiydi taş yuttu zeynocan:))) bugün gördük allaha şükür :))
İyi cok sukur gozunuzaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kıymetcim..
boncuk bilgenin benzetmesiydi taş yuttu zeynocan:))) bugün gördük allaha şükür :))
ebru naber oda çalışmaları nasıl gidiyor:)
iyi akşamlar kıymetcim..
Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.
Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.
iste boyle..
Gene kararsızlıkla gidiyor Öznur duvarlar şu renk mi yapsak bu renk mi yerler şöyle mi olsun böyle mi mobilya dizilimi nasıl olsun nerede yapılsın v.s. derken daha hala bir şey çıkmadı ortaya.
Bugün Beşiktaş a gittik Zeynonun ayakkabısını aldığın mağazaya baktık ama onların 21 numarası yokmuş başka modeller vardı karşı pasajdaki başka bir ayakkabıcıdan aldık ama onu giydirince yürümüyor yaa iki üç adım atıp emeklemeye başlıyor alışamadı henüz sıpa.
ebru ve öznur size de ii akşamlar
ebru canberk yürümesi ne alemde hızlandı mı?
öznur boncuk göründü mü? hatırlamıyorum okuyup okumadığımı
Kiymet simdi merak edip baktmda sen gercekten 27 yasindamisin coook daha genc duruyorsun vallahi
ayyy teşekkür ederim caaanım.![]()
Sninki basedilecek cinsten degil masallah durmuyorki hele kafaya koyduysa gitmyei engel tanimayisina usttunden gecmesine bitti
Valla masallah binlerce
iyi akşamlar kıymetcim..
Öznurcuğum vakit olsaydı uğramaz mıydım hiç koştur koştur alıp döndük usta işini halletmem lazımdı dönüşte koridora kalorifer peteği takılacak o yüzden döndük hemen.aaaa sen buraya kadar geldinde bana uğramadınmı..aşkolsun ebru bi kahveye uğrasaydın hiçdeğilse..
bu arada yanlış yere bakmış olabilirmisiniz zeynonunki 21 numara çünkü..ama neyse almışsınız...alışınca yürür merak etme..
Ah muzeyyen bu mac meraki deli edck bizi ebruuuu mina bile anca alisti ki canberk gibi yurudugunden 2 ay gecti ayakkabisiz yurut ayakkabi tuhaf geliyor one dogru birakiyrdu mina kendini yuruyemiyordu ayakkabi disarsi icin sadece dedi hem bizim dr
Öznurcuğum vakit olsaydı uğramaz mıydım hiç koştur koştur alıp döndük usta işini halletmem lazımdı dönüşte koridora kalorifer peteği takılacak o yüzden döndük hemen.
Allah allah acaba yanlış yere mi baktım pttnin karşısındaki bebek ayakkabıları satan bir dükkandı baktığımız. Adam numaraları küçük bunların dedi. Fiyat çok uygun hem de güzel diye ben de oradan alayım dediydim astarı yüzünden pahalıya geldi bana.
Tabii evde giydirmemek lazım, ayağındaydı eve girdiğimizde bakalım dedik yürüyor mu ama yok alışmadı ama neyse normalmiş demek ki, yoksa sadece dışarda giydiririm tabi.
bugün aksamcılar kalabalık ne güzel sibel gözükmüyor nazı dr götürecekti.
iyi insan lafın üzerine gelirmiş.Sibel ben sordum vitamin yapmazmış canım yüzünü farklı bişeyle sildiysen olabilirmiş eger verilen krem gecirmediyse kortizon içeriyormus o krem enfeksiyonu gecirrimiş konjektivit olabilir dediler