• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

eee kimsecikler yokmu . .? aslında benim de bu saatte olmam nerdeyse imkansızdır ama ..MAŞALLAH diyorum kocaman Halit paşazade namzetleri nerden şaştılarsa ışık televizyon bilgisayar acıkken ve babasıda etrafa gezinirken uyudu . .:46: genelde ışık kapanır tv kapanır sesler kesilir yada arka odaya giderdik uyumaaya daha simdiye dek boyle bişey yasamamıştık . .valla endişelendim bile bi ara yani . . ay ne cok uzattım ama uyumuş işte cocuk daha ne aranıyosam . .

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.

iste boyle..

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,

iste boyle..

canım inşallah çok daha gelişim göstericek bebeğin ..bizim gibi ilgili anneler oldukca inşallah . .

Son düzenleme:
bak benim annemde 4 yasına kadAR konusmamış sanırım oyle anlatıyodu ahhhh şimdide kimse susturamıyor cemiyett toplantılarının bir nolu konuğu :)) inşallah egg sonuçları demiştin onlarda temiz cıkar ..aslında ne için endişelendiğini tam olarak bilmiyorum ama konu ne olursa olsun nezle grip bile olsa Allahım tüm bebeklere saglık sıhhetten ayırtmasın . .

iste boyle..

bende sizi merak etmiştim bugün...çok sevindim güzel gelişmeler olduğuna umarım eeg sonuçlarınızda temiz çıkar ve rahat bir nefes alırsın..

iste boyle..
cnm inş hiç bişeycik çıkmıcak bebeğinin sonuçlarında tüm kalbim seninle herşey yolunda olucak hiç üzülme senin bebeiş tembel çıkmış bak ama sonradan açılmış maşallah ona yakında yürürde inş hiç korkma içini ferah tut olurmu...:70:

iste boyle..

maş. oğluna hadi gözün aydın. anne kalbi işte herşey de daha da endişeleniyoruz bebelerimiz için. eeg sonuçları iyi çıkar inş. habersiz bırakma bizi.

müzeyyen bebeleri uyutmuş buraya bilem yetişmiş maş.. vallaha ben biriyle zor baş ediyorum:37::35:

iste boyle..

canım şimdi baktım geçmişten bebeğinle ilgili duruma. ne güzel gelişmeler bunlar maaşallah. inşallah sonuçlarınız temiz çıkar ve seni üzdüğüyle kalır yaramaz. hayırlı haberlerini alırız umarım.

ebru ve öznur size de ii akşamlar

ebru canberk yürümesi ne alemde hızlandı mı?

öznur boncuk göründü mü? hatırlamıyorum okuyup okumadığımı

oh otur keyfine bak biraz uzun uzun uyusun eylül hanım bu gece. benimki vızır vızır dolanıyo hiiiç niyeti yok daha

zeynoda öyle nefes almıyoruz nerdeyse uyanmasın diye..buna rağmen 1 kez uyandı bile şimdiden.

Eylülde oyle nerde soyle uzun uzun uyumak ..2 kere uyandi bi oturmus yatagin ortasina sanki hic uyanmams gibi.
Uyusunda tam su msn listesini toplamam lazim. Oznur beni silip tekrar eklesene.

Ay ne zor uyudu Eylül
uyumuş ya sen ona bak burcu benimki iki zıpçıktı da ayakt talan attırmakla meşguller odayı. berkay bir dolap dolusu puzzle parçasını döktü bayram ediyor şu an ayberk de bırak onları karıştırıyorsun diye bağırarak toplamaya çalışıyor
oh otur keyfine bak biraz uzun uzun uyusun eylül hanım bu gece. benimki vızır vızır dolanıyo hiiiç niyeti yok daha

müzeyyen bebeleri uyutmuş buraya bilem yetişmiş maş.. vallaha ben biriyle zor baş ediyorum:37::35:

ha haa benimkiler mi nerdeee güzelim ikisi de kudurukluğunun hat safhasında şu dakikalarda. birazdan önce büyük paylanacak sütünü içip yatacak sonra küçük kıvırtılıp uyutulacak. ama birazdan şu an babalarına sinirliyim maça gitti ben çok yorgunum ve rahatsızım kendi de hasta çocuklar da hasta adam hala halı saha maçına yetişme derdinde. ondan kafam dağılsın bir bakem dedm.

Nazan yok tasiniyormu acaba ??? Bizi dogumgununde aradi ama duymamisim geri donemedimde burdan tsk etmistim ama okumamistr ben yarin arasammi tasinma telasi vardir gerci olmadi msj ataym

Back