sevgili anneler..
yarışma oylamamız başladı.
oylamamıza katılırsanız seviniriz.
Zaten bu fotoğrafları mutlaka görmelisiniz :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar 9 numaralı foto bizim, oylarınızı bekliyorum canlarım :)))kaydirigubbakcemile5
Ne bicim disari cikip gezmek istiyorum kizimla. Ya bu havalar ne zaman duzelcek
ikinciyi yazın doğurucam((((((((((((
Resim ekledim..
büyüme cetvelinden ben de yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirım.oğlumun doğum tarihi 6 aralık 2009.: )
kızlar 9 numaralı foto bizim, oylarınızı bekliyorum canlarım :)))kaydirigubbakcemile5
Ne bicim disari cikip gezmek istiyorum kizimla. Ya bu havalar ne zaman duzelcek
bende anneme geldım eşim şehirdışına gitti
akşam geç gelecekmış mınanın gaz sancıları basladı yıne yalnız olmayayım evde dedım
çocuk 3.ayında gaz sancısı çekmeye basladı bu nasıl iş anlamadım ya
doktoru aradım en fazla 1 ay daha çeker duzelır 4 aydan sonra dedi annemde oyle dıyor inşallah 1 ayda geçecekse razıyım
babulıne aldım onu deneyecegız bakalıminşallah işe yarar kakasını yapamıyor ama gaz çıkarıyor bagırsaktakı gazı aynı kaos yanı sabır yarabbım
burcu ve nazan eşim duzceye ordanda ereglıye gitti bugun yaz olsaydı bızde takılırdık peşine
Babuline biz de kullaniyoruz o gun vercektim bak unuttum hatta sana tattirmak icin . Eylülde de var sanci ya
Benimki de hafta sonu samsuna gidiyor arkadslarinla gezmeye
hadi ya işe yaradı mı
bende şimdi kasım annelerine sordum nasıl vercem diye emzirirken mi sonra mı kaç damla veriyorsun burcu