2009 Aralık Anneleri

sende annene dimi
eylül nasıl
bu arada okudun mu
mina yı 1,5 saatte emziriyorum çok şukur
arada krızı geliyor ama bugun 2 saate basladık inşallah devam eder
gaz sancısı gelince bebek onu açlık olarak algılıyormuş dogru valla zorda olsa yarım saat sonrada olsa agızdan çıkarıyor gazı
arzu emzırme krıze gırdıgınde gazını çıkarmaya ugras sende

aynen oyle bende anneme posta :) Eylül ne yapsin gaz sancilarimiz artti bu aralar . Bol bol hareket filan ettiriyorum onu .
Okudum ama yazamadim malum arayamadim da :) 3 saatlere cikar insallah :)

sende annene dimi
eylül nasıl
bu arada okudun mu
mina yı 1,5 saatte emziriyorum çok şukur
arada krızı geliyor ama bugun 2 saate basladık inşallah devam eder
gaz sancısı gelince bebek onu açlık olarak algılıyormuş dogru valla zorda olsa yarım saat sonrada olsa agızdan çıkarıyor gazı
arzu emzırme krıze gırdıgınde gazını çıkarmaya ugras sende

kırkı çıkınca benim kız şaşırdı geçen gece resmen sömürdü beni 10-15 dak emip 2 saat uyuyan bebek ikimemeyi de boşalttı demek gazdan çünkü çıkaramamıştı moralim bozuldu yetmiyor mu sütüm acaba diye neyse dün gece bugün normale döndü memede uymaya başladı birde

aynen oyle bende anneme posta :) Eylül ne yapsin gaz sancilarimiz artti bu aralar . Bol bol hareket filan ettiriyorum onu .

2,5 olsada razıyım
ama ben evde gezınmekten oldum bu hafta bişey degil iyice kucaga alışıyor
gerçi birazda ayagımda sallamaya basladım :KK43:
o zaman babulıne da tras
öfffff
ya bu gaz sancılarını ne yapacagız yaaaaa
bu kadar harekete gr. kıloda gtmyor anlamadım bu işi

kırkı çıkınca benim kız şaşırdı geçen gece resmen sömürdü beni 10-15 dak emip 2 saat uyuyan bebek ikimemeyi de boşalttı demek gazdan çünkü çıkaramamıştı moralim bozuldu yetmiyor mu sütüm acaba diye neyse dün gece bugün normale döndü memede uymaya başladı birde

ay melıke memede uyusada al omzuna çıkar gazını oyle yatmasın mına oyle uyuya uyuya bırde çok emmekten gaz sancısı fecı basladı sen bastan al önlemını cnm

2,5 olsada razıyım
o zaman babulıne da tras
öfffff

Ben evde olunca su ana dizi olayina alistiriyorum onu ama eylülde yeni huy cikti illa ustumde uyuyor ustumde yatmazsa kalp atisimi duymazsa 10 dakika uyuyor eger ustumde yatarsa sorun yok . ne yapcam boyle bilmem . Bu arada dun babaneye gittik -tatlicadiarzu-

ay melıke memede uyusada al omzuna çıkar gazını oyle yatmasın mına oyle uyuya uyuya bırde çok emmekten gaz sancısı fecı basladı sen bastan al önlemını cnm

tamam canım bende demek rahat uyuyor diye dokunmuyordum bundan sonra çıkarmadan yatırmam

Ben evde olunca su ana dizi olayina alistiriyorum onu ama eylülde yeni huy cikti illa ustumde uyuyor ustumde yatmazsa kalp atisimi duymazsa 10 dakika uyuyor eger ustumde yatarsa sorun yok . ne yapcam boyle bilmem . Bu arada dun babaneye gittik -tatlicadiarzu-

anam senı aramam lazım o zaman :)
mina şimdi annanesının ayagında uyuyordu uyandı kolumda uyuyor benımde cins bunlar ya minada 10-15 dk sonra kıyamet koparıyor kaldır benı anakucagından dıye bunada şükür 15 dk geçiyor hıç olmazsa

kızlari benim oğlanın göz bebeklerinin büyüklüğü aynı değil her iki gözünede değen ışık aynı ama sol göz bebeği daha büyük sizinkilerdemi öyle

ebru anneme gösterdım
mına yapmış onu olur oyle dedı kremını kullanmaya devam et geçer dedı lansinohdan bahsedıyor yanı
emerken meme ucunu fazla sıkıştırmış falan yani merak edılck bişey yokmuş

ay benım ayak parmaklarımdan 2.si bıraz önde 2 ayagımdada mına dogar dogmaz baktım hatta annemde bakmış yıkadıktan sonra falan benım babanemınde oyleymış ona çekmişim
minada yoktu ama geçen baktım buyudukçe aynısı olmuş benımkının nasıl şaşırdım nasıl çekmiş dimi ya

en güzeli annenin evinde olmakburcu dinlenirsin hiçdeğilse şanslısınız benim annem edirnede yaşıyo:KK43:(((

hadi maşallah diyim minayada pelin inşallah 3 saatleride görürüz pelin. gece nasıl peki uyuyomu minacık.

2,5 olsada razıyım
o zaman babulıne da tras
öfffff
ben sürekli ayağımda sallıyorum valla pelin hiçbişey dediğimiz gibi olmuyo malesef biz onları değil onlar bizi yönetiyo.. aman boşver sussunda ben heryerde sallamaya razıyım zaten.kiloları hiç sorma bende hiç veremedim hastaneden çıktığım kilodayım göbekte duruyo daha nasıl gidicek bilmiyorum. bu yemeye hiç gitmeyecekte sanırım..
anam senı aramam lazım o zaman :)
mina şimdi annanesının ayagında uyuyordu uyandı kolumda uyuyor benımde cins bunlar ya minada 10-15 dk sonra kıyamet koparıyor kaldır benı anakucagından dıye bunada
şükür 15 dk geçiyor hıç olmazsa
ayarlayıp banada gelin bigün çok kıskanmıştım gelemedim geçen sefer:))

en güzeli annenin evinde olmakburcu dinlenirsin hiçdeğilse şanslısınız benim annem edirnede yaşıyo:KK43:(((

hadi maşallah diyim minayada pelin inşallah 3 saatleride görürüz pelin. gece nasıl peki uyuyomu minacık.

inşallah öznur gece 12 gibi uyuyr 3 de ve 6 da emmeye kalkıyor.sabah 7 buçuk 8 de kalkıyor.baştan beri düzeni bu iyi çok şükür bende alıştım

ben sürekli ayağımda sallıyorum valla pelin hiçbişey dediğimiz gibi olmuyo malesef biz onları değil onlar bizi yönetiyo.. aman boşver sussunda ben heryerde sallamaya razıyım zaten.kiloları hiç sorma bende hiç veremedim hastaneden çıktığım kilodayım göbekte duruyo daha nasıl gidicek bilmiyorum. bu yemeye hiç gitmeyecekte sanırım..

ayarlayıp banada gelin bigün çok kıskanmıştım gelemedim geçen sefer:))

doğru valla sussunlarda
havalar açacakmış
açsın geliriz inşallah
kiloyu 6 aydan sonra verirsin birden diyorlar ama ben kimseye inanmıyorum artık:roflol:

inşallah öznur gece 12 gibi uyuyr 3 de ve 6 da emmeye kalkıyor.sabah 7 buçuk 8 de kalkıyor.baştan beri düzeni bu iyi çok şükür bende alıştım

ay benım ayak parmaklarımdan 2.si bıraz önde 2 ayagımdada mına dogar dogmaz baktım hatta annemde bakmış yıkadıktan sonra falan benım babanemınde oyleymış ona çekmişim
minada yoktu ama geçen baktım buyudukçe aynısı olmuş benımkının nasıl şaşırdım nasıl çekmiş dimi ya

aynennn bendede kizimdada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımcım 2. parmağı uzun olanlar şanslı olurmuş...inş.Minamın şansıda ömrünce sürsün zemuszemus

X