2009 Aralık Anneleri

şimdi kaç aylık kaç saatte bır ne kadar emıyor yada mama yıyor
kafana göre mama degiştirmedın umarım o da ıyı degıl dedı doktor bıze
ya ben uzman degılım tabı ama 8 saat çiş yapmaması normal gelmedı bana
peki sen bebegı ılk zamanlar 2 saatde bır uyandırıp emzırmedınmı demedılermı sana

ne dangalaklar var be
ben olsam amannn hiç umursamıyorum kılo dedıgın verılır aklın yerınde olduktan sonra derdım

kızlar bısey sorucam
emır i kucagıma alırken kolları kütlüyo,oncelerı pek onem vermedım ama kafama takılıyo sizde de var mı?bi kemık problemı mı acaba yaa endıselendım bi an..acil cevap lutfen...

bizde yok bıraz egzersız yaptırsan ben hergun yaptryrm mınaya

tek tek alıntı yapamıyorum kızım her an uyanabilir evet dangalak insan çok sanırım bi de bu insan da yeni anne olmuş biri süt verdiğimi ve çok hassas bir yapım olduğunu çok iyi biliyo her zaman bana sen çok kafana takıyosun diyen biri bunu bana neden yaptı anlayamadım

ya git işine burcu ya
birde ona meraklandırma benı :roflol:
şaka biryana hiç öyle birşey duymadım demedıler bana

hahahahhhhah :)) meraklanma ayolcum ...banada demedilerde yazarken gördüm bende ...o kadar doktor gördüm ilk defa bıngıldak ölçüsü yazıldığını gördümde şaşırdım...eyvahedigeldismile

benim kızımın da iştahı çok değişkendi hatta başlarda acıktığını bile anlayamıyodum çünkü hiç ağlamıyodu sütümü sağıp biberonla veriyodum anca o zaman içmeye başlıyodu yani ben vermesem o hiç ağlayıpta acıktığını belli etmiyodu neyse şimdi öyle deil düzeldi bi de ben her dakka ağzına tıkıyodum acıkmaya fırsatı olmuyodu sanırım az(20-30 cc) ve sık yemiş oluyodu şimdi 3 saatte bi veriyorum neyseki doru düzgün içer oldu sütünü sende sütünü sağıp miktarına baksan yetip yetmediğini anlayabilirsin yetmiyosa mama verirsin sütünü arttırana kadar
bide günde 7-8 kez idrar yapması doyduğunu gösterir bildiğim kadarıyla kaka olayı her bebekte farklı oluyo çünkü

sen şu kadını tınlamamaya bak sutun etkılenecek
streslı bır çocugun olur demedı deme etkılenıyor kışılıklerı annenın ruh halınden
1 kahveden bişey olmaz geçer dedıer banada özellıkle meyvaları yeme komposto olarak tuket dedı doktor bunyeye göre degışıyor sanırm yedıgının gaz yapması
kızlar benim kız çok huysuzdu biliyosunuz bi pilates topu aldık eve üstünde yaylanıyoruz :))beraber çok sevdi susuyo ve uyuyo hemen tavsiye ederim
ohh ana kız fit olacksınız desene masallah
manken kızının boyu ne alemde öznur topiğin en uzunu o dogmuştu
Beeni anlatmışsın ama bir fark var herşeye ağlama kapasitesi olan ben hiç ağlayamaz oldum biriktiriyorum sanırım bir yerde patlamaz umarım.aslında çok sulugözümdür bi tuhaf oldum ben
aglamak rahatltyr adamı ben aglarım hemen :)

Ya benim sol gogsume cok sanci giriyor bicak saplanir gibi. 1-2 dakika suruyor sonra geciyor. Sanki orda sutte azaldi ya da ben asiri pimpiriklendim
duşta önce soguk sonra sıcak tutup masaj iyi geliyr

bende geleyım sevaptır cokacimcoook

Canım ben de uğraştım ama uyumadı sallarken ben uyumuşum mızırdadı zıpladım:S bacağım da koptu aslında gece gece iyi spor oluyorsempatiksalakcinni
Maşallah Mina'ya

nınnı istyr ben adını sööyleyerek nınnı uretyrm bıde ellerını tut senı hıssetsın elı kolu biryana gtmesın o şekil dalıyor mına

inşallah öznur bakalım bu ay ne gıbı degişiklil olacak 1 ay ası yok çok şukur ona sevnyrm
herkes aynı şeylerı yasadıgı için yalnız degılım de kendı kendıne öznurcum
pelin canım artık kabullenip paşa paşa ilaç içiyorum,umarım iyi olurum
kızlarımızın 3.ayları kutlu ve mutlu olur inş.pelincim
öptüm

inşallah cnm önumuzdekı aylar hepimiz için daha guzel olur inşallah

şu an iki aylık.ilk zamanlar en geç 2.5 saat te 1 uyandırdım elbet.ancak ishal olduktan sonra emme ve uyku düzeni tamamen bozuldu.dr sık sık emzir ancak anne sütünün fayda edeceğini bunun bir ilacı olmadığını söylediği için neredyse saat başı emzirmeye başladım.o da sütümü iyice arttırdı.gece çok iyi uyyor ben uyandırmasam uyanmayacak o kadar derin uyuyor göğsümü 5 dkdan fazla almmıyor üstüne mama veriyorum onu da almıyor.gündüz uyku yok bir türlü dalamıyor ama öylee ağlaması da yok.gündüzde aynı 5 dk emiyor sonra bırakıyor.şu son 3 gündür günde 180-300cc alan çocuk gğünde80cc ye düşürdü mamayı en son aşı için dışarı cıktık dısarı hava çok soğuk olmasa kilosunu ölçtürüp sütümün yetip yetmediğini ölçeceğim. başka bir dr öyle demişti senin sadece 3 gün boyunca sütünden başka mama verme sütünün yetip yetmediğini kilo artısıyla ölçelim dedi ama ben aç kalır diye korkuyorum.şimdi bu 5 dklık emmeyle doyarmı çocuk.ben bu yüzden kaygılıym.

anlaşılan o da sıyırmış kayışı lohusalıkta :roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar
bende tek tek alıntı yapamayacagım ama cevrenızdekı kımseyı takmayın derım
ne kılo konusunda nede kaynanaları
sonucda suan ne psıkolojık ne fızıksel hıcbırseyımız normal degıl ama zamanla bızde eskı halımıze donucez tabı.
bebegının doydugunu bılemedıgını soylemıs arkadasımız en guzelı sutunu sagmak bencede
en azından ne gelıyor onu bılır ona gore mama verırsın.
bazı arkadaslarda kemık seslerınden bahsetmıs bızde hıc olmadı o yuzden bılmıyorum.
bır bebegımızde ası olmus cok cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır gece gecırır mınık kuzu.
kızlar ben bebegım dogdugunda hıc emzırmeden sogan surmustum goguslerıme sonrada lansınoh krem o yuzden hıc sorun yasamadım cok sukur.ama lansınoh cok ıyı bence kullanın bırde ben sureklı emzırme atletı gıyıyorum cunku meme ucları surtunmeylede kötulesıyor onuda deneyın derım
bu arada benımde bır sorunum var kızlar mıde bulantısı yasıyorum son 1 haftadır hamıle olamam yanı demı.daha oncesınden boyun duzlesmesı vardı acaba emzırdıgım ıcın tekrarmı basladı bas agrısıda var
offffff hıc sorunlar bıtmıyooo

ayyy yazık bu kuzuma yaaa ( arada içlenerek ağlıyo kıyamam...kolaymı küçücük bedene 3 aşı...

kızlar arda dün akşam baya bir sulu yeşile yakın kaka yaptı neden olabilir.. rezene anoson veriyorum bu ara 30 cc kadar..ondan mı acaba

kızlar ben ocak annelerindenim normal doğu yaptım loğusalıktsan sonra adet oldum yeni bitti genital bölge temizliğini yaparsam dikişlerim acır mı 4 dikişim vardı
siz ne yaptınız bu işi

Bugün az dışarı çıkayım dedim çok bunalmıştım kaç gündür evdeyim hep.ablama gittik oyüzden onların çevresi daha merkezi.vakit kaybetmem diye ay ben çıkana kadar saat 5oldu.eme eme bir hal bırakmadı ki oğlum sürekli emmek istiyor.neyse çıktım yarım saat 45 dak. geçti aradılar gel eve bebşş ağlıyor diye

Benim doğumdan sonra çok acımıştı ama yara olmamıştı.Sonra acısı geçti ama yara oldu şimdi de bu sefer de bu yüzden acıyor. Sürüyorum bende şimdilik bakalım işe yarar inşallah.

bu çocuklar buyuyene kadar perte çıkartacaklar bızı :)
ben kardesım aradıgında sorayım bakalım varmı bıldıgı bışey

Ben perte şimdiden çıktım bile büyüyene kadar artık ne olurum bilmem. Bugün eşim gelmiş çok kötü görünüyorsun çocuğa ben bakayım da sen uyu biraz diyor.
Gözlerimin altı simsiyah olmuş. Oğlan gazdan çatlayacak hiçbir şey fayda etmiyor. Falan filan işte. Neyse hayatları boyunca çekecekleri en büyük acı bu olsun ne diyelim.

Öğren bakalım Pelin ben de doktora gitmek istiyorum ama cildiyeye mi kadın doğuma mı gitsem bilemedim.

Tabiki arkadaşlar doktorunuz ne derse onu uygulayacaksınız ben sadece hatırlattım ozamanlar baya haber bültenlerinde yer almışdı...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…