- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
TeŞekkÜr edrİm .ama bu konuda dedİĞİn gİbİ takıntılı odum.mamayı almayı azalttı dİye 1.5 gÜn kadar baŞka mamaya geÇtİm.ona mı onu da bİlemedİ doktorlar 10 gÜn İshal sorunu yaŞadık.kİmİsİ de bu ÇocuĞun kakası normale dÖnmÜŞ dedİler. Önce katı ve Şekİllİ yapıyordu ya mama azaldı benİ emdİĞİ İÇİn cıvıklaŞtı ya da İshal olduĞu İÇİn.tahlİllerİnde hİÇ bİŞey cıkmadı.Şİmdİ daha dÜzene gİrdİ cıvıklıĞı ve kakasını yapma sıklıĞı azaldı.bazen gece boyunca emzİrİyorum amagece 12 de mamayı mutlaka verİyor uyutuyorum.8 saat boyunca hİŞ ÇİŞİnİ yapmıyor bu normal mİ ben de o zaman benden beslenemedİĞİn dÜŞÜnÜyorum.gecelerİ ben uyandırmasam aÇım dİye uyanmıyor.bİrgÜn denedİm 5 saat boyunca hİÇ uyanmadı.sakİ alıĞı son haddİn e varmadan aĞlamıyor.zaten baŞtada aĞlasaydı sÜtÜmÜn tetmedİĞİnİ aÇ kaldıĞını anlardık.sakİn maŞallah.
günaydın aralık anneleri hafta sonu acaip bi bunalıma girdim benim kilolarım takıldı kaldı bi de haftasonu gelen misafirlerimden biri kiloların hiç gitmemiş dikkat et biraz çok kötü duruyor diye beni bi güzel aşağıladı kendiside doğum yapalı 6 ay oldu eski kilosuna kırkı çıkmadan dönmüş yediklerine çok dikkat etmiş falan filan iide banane diycektim zor tuttum kendimi(
kızlar bısey sorucam
emır i kucagıma alırken kolları kütlüyo,oncelerı pek onem vermedım ama kafama takılıyo sizde de var mı?bi kemık problemı mı acaba yaa endıselendım bi an..acil cevap lutfen...
ya git işine burcu ya
birde ona meraklandırma benı :roflol:
şaka biryana hiç öyle birşey duymadım demedıler bana
TeŞekkÜr edrım .ama bu konuda dedıĞın gıbı takıntılı odum.mamayı almayı azalttı dıye 1.5 gÜn kadar baŞka mamaya geÇtım.ona mı onu da bılemedı doktorlar 10 gÜn ıshal sorunu yaŞadık.kımısı de bu ÇocuĞun kakası normale dÖnmÜŞ dedıler. Önce katı ve Şekıllı yapıyordu ya mama azaldı benı emdıĞı ıÇın cıvıklaŞtı ya da ıshal olduĞu ıÇın.tahlıllerınde hıÇ bıŞey cıkmadı.Şımdı daha dÜzene gırdı cıvıklıĞı ve kakasını yapma sıklıĞı azaldı.bazen gece boyunca emzırıyorum amagece 12 de mamayı mutlaka verıyor uyutuyorum.8 saat boyunca hıŞ ÇıŞını yapmıyor bu normal mı ben de o zaman benden beslenemedıĞın dÜŞÜnÜyorum.gecelerı ben uyandırmasam aÇım dıye uyanmıyor.bırgÜn denedım 5 saat boyunca hıÇ uyanmadı.sakı alıĞı son haddın e varmadan aĞlamıyor.zaten baŞtada aĞlasaydı sÜtÜmÜn tetmedıĞını aÇ kaldıĞını anlardık.sakın maŞallah.
sen şu kadını tınlamamaya bak sutun etkılenecekof valla düzenim kalmadı evimde ya onun yüzünden çocuumada bi düzen oturtamadım bebeğin ne olduu kimde olduu belli deil bebekte şaşırıo ne oluo die:)bişey deil stresten kaşıntı tuttu doumdan beri durduk yere kaşıntılarım ve kabarmalarım oluo hiç belli olmuo bi üstümü deiştirince bi hiç bişey yokken doktor kntrolüme gittimde bunada bi baktımam lazım
1 kahveden bişey olmaz geçer dedıer banada özellıkle meyvaları yeme komposto olarak tuket dedı doktor bunyeye göre degışıyor sanırm yedıgının gaz yapmasıcanım çok sıkılıyo bu aralar benimde kızımın gaz problemi de bitmek bilmedi acaba benim yediklerimden mi ona geçiyo bazı doktorlar geçmez diyo ama bi çok kişi de yediklerindendir diyo bide ben günde 1 neskafe içiyom çay da içiyom bebeğe bunların bi zararı olurmu ki kafeinin ne gibi zararı var bilen var mı hamilelik boyunca hiç içmedim sigarayı da bıraktım ama süt verirken morale ihtiyaç oluyo :kedi:
ohh ana kız fit olacksınız desene masallahkızlar benim kız çok huysuzdu biliyosunuz bi pilates topu aldık eve üstünde yaylanıyoruz :))beraber çok sevdi susuyo ve uyuyo hemen tavsiye ederim
aglamak rahatltyr adamı ben aglarım hemen :)Beeni anlatmışsın ama bir fark var herşeye ağlama kapasitesi olan ben hiç ağlayamaz oldum biriktiriyorum sanırım bir yerde patlamaz umarım.aslında çok sulugözümdür bi tuhaf oldum ben
duşta önce soguk sonra sıcak tutup masaj iyi geliyrYa benim sol gogsume cok sanci giriyor bicak saplanir gibi. 1-2 dakika suruyor sonra geciyor. Sanki orda sutte azaldi ya da ben asiri pimpiriklendim
bende geleyım sevaptır cokacimcoookkocamın beni karşılama menüsünü yazıyorum kızlar:
gelik pilavı
tavuk sote
milföyden börek
yine milföyden tarçınlı özel bir çörek
vişne soslu irmik tatlısı
seviyorum bu adamı ben :)))
Canım ben de uğraştım ama uyumadı sallarken ben uyumuşum mızırdadı zıpladım:S bacağım da koptu aslında gece gece iyi spor oluyorsempatiksalakcinni
Maşallah Mina'ya
inşallah öznur bakalım bu ay ne gıbı degişiklil olacak 1 ay ası yok çok şukur ona sevnyrmselam herkese gece nöbeti başlamış yine:))
aman aman maşallah ada derin ve minaya 3.ay bitti huysuzluklar bitti desenize. hadi bakalım inşallah bundan sonra dahada düzene girer herşeyleri..
kimler depresyona girmişti bakiim benide alın aranıza ben artık sıyırmak üzeretim hiçbişeye yetişemiyorum..kızım çok huysuz sevgili babamız ben duş alana kadar bile çocukla ilgilenemiyo..herşey benim üstümde ve ben çıkdırmak üzereyim...sürekli ağlıyorum yine ben galiba bu lohusalıktan çıkamadım..
pelin canım artık kabullenip paşa paşa ilaç içiyorum,umarım iyi olurum
kızlarımızın 3.ayları kutlu ve mutlu olur inş.pelincim
öptüm
tek tek alıntı yapamıyorum kızım her an uyanabilir evet dangalak insan çok sanırım bi de bu insan da yeni anne olmuş biri süt verdiğimi ve çok hassas bir yapım olduğunu çok iyi biliyo her zaman bana sen çok kafana takıyosun diyen biri bunu bana neden yaptı anlayamadım
sağol canımanam masallah fotografa bayıldım
Benim doğumdan sonra çok acımıştı ama yara olmamıştı.Sonra acısı geçti ama yara oldu şimdi de bu sefer de bu yüzden acıyor. Sürüyorum bende şimdilik bakalım işe yarar inşallah.benim de kızımda özellikle bacaklarında oluyor ama heralde bir derdi olsa canı yansa ağlar diye düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum keyfi yerinde
canım benimde doğumdan 1-2 hafta önceye kadar göğüs ucu sorunum vardı hastanede kanamıştı sonrada kıpkırmızı et görünüyor ve çok acıyordu hiç işe yaramıyor gibi gelmesine rağmen lansınoha devam ettim şimdi çok şükür hiçbirşey kalmadı sakın bırakmna kreme devam et çok işe yarıyor
bu çocuklar buyuyene kadar perte çıkartacaklar bızı :)
ben kardesım aradıgında sorayım bakalım varmı bıldıgı bışey