Kneidisi yapıyorsa vallahi bravo eşinealkisalkisalkis
selam herkese gece nöbeti başlamış yine:))
aman aman maşallah ada derin ve minaya 3.ay bitti huysuzluklar bitti desenize. hadi bakalım inşallah bundan sonra dahada düzene girer herşeyleri..
kimler depresyona girmişti bakiim benide alın aranıza ben artık sıyırmak üzeretim hiçbişeye yetişemiyorum..kızım çok huysuz sevgili babamız ben duş alana kadar bile çocukla ilgilenemiyo..herşey benim üstümde ve ben çıkdırmak üzereyim...sürekli ağlıyorum yine ben galiba bu lohusalıktan çıkamadım..
kendi yapıyo tabii, zaten annem olmadığı xzamanlarda genelde ali yapar...ben bitek sebze yemeklerini yaparım...sempatiksalakcinni
ayy ne güzel benmkisine de öğretsin.getireyim oğluma sen bak ben uyuyım olar mı:S karanlıkta dönenceyi izliyor uyuyacağına tövbe yarabbiimmmalsanaalsanasmile
selam herkese gece nöbeti başlamış yine:))
aman aman maşallah ada derin ve minaya 3.ay bitti huysuzluklar bitti desenize. hadi bakalım inşallah bundan sonra dahada düzene girer herşeyleri..
kimler depresyona girmişti bakiim benide alın aranıza ben artık sıyırmak üzeretim hiçbişeye yetişemiyorum..kızım çok huysuz sevgili babamız ben duş alana kadar bile çocukla ilgilenemiyo..herşey benim üstümde ve ben çıkdırmak üzereyim...sürekli ağlıyorum yine ben galiba bu lohusalıktan çıkamadım..
Ya benim sol gogsume cok sanci giriyor bicak saplanir gibi. 1-2 dakika suruyor sonra geciyor. Sanki orda sutte azaldi ya da ben asiri pimpiriklendim[/QUOTE
bucu bence bir görün doktora...stresle alakalı olma ihtimalide çok yüksek ama bilmiyorumkismile
Ya benim sol gogsume cok sanci giriyor bicak saplanir gibi. 1-2 dakika suruyor sonra geciyor. Sanki orda sutte azaldi ya da ben asiri pimpiriklendim[/QUOTE
bucu bence bir görün doktora...stresle alakalı olma ihtimalide çok yüksek ama bilmiyorumkismile
Zaten stres degil mi her seyin nedeni anasini satayim halimize bak .
günaydın canımcıklarım
gündü mesaisi de çoktan başladı demi.. ya el işine kurban olayım ya adamlar vicdan sahibi hiç değilse evde kendine vakit ayırıyosun uyuyosun.. ama annelik bitmeyen mesai.. gece rüyamda iş yerimi gördüm benim yerime gelen kızı filan.. oğlanda yanımda filan amaaan ne kabustu.. gece 2 de banyo yaptım malum benimki 3 de uyuyor mamasını verdim çıkınca annemle sonra da dandini dandini dastana derken uyuduk.. kızlar bakın bunu tavsiye ederim gece son ana kadar her istediğinde emziriyorum, uyuma saati belli ama artık benim 3 de uyuyor sıpam, sonrada 90 cc mama veriyorum bu onu baya tok tutuyor ve sabah ona on vardı uyandık.. bu bile bişeydir.. bu arada göğüs uçlarım çok çok feci oldu. kıpkırmızı uçları baya canım yanıyor üstelik göğüs ucu kalkanıyla emzirdiğim halde.. kızlar siz ne kadar emzirmeyi düşünüyosunuz.. 6 ay emzirsem yeter diye düşünüyorum
evet ya bende öyle düşünüyorum.. gücüm sabrım yetsede 12 ay versem ama zor.. 2 yaşına kadar emen bebeklerde ciddi hastalıkların görülme riski olmuyormuş diye bi yerde dinlemiştim.. anacım buna da can mı dayanır.. Allah korusun yeter ki 6 ay da yeter inşallahgünaydın canım,
walla arzucum bende 6 ay yeter die düşünüyorum...zaten emzirmekten hiç haz etmiyorum...şifa niyetine diorum hergüne ...4 ayda ek gıdalara başlıcak zaten yavaş yavaş azalır die düşünüyorum...bide bana kocaman çocukların emmesi çok sevimsiz geliyo...
evet ya bende öyle düşünüyorum.. gücüm sabrım yetsede 12 ay versem ama zor.. 2 yaşına kadar emen bebeklerde ciddi hastalıkların görülme riski olmuyormuş diye bi yerde dinlemiştim.. anacım buna da can mı dayanır.. Allah korusun yeter ki 6 ay da yeter inşallah
canım ya bozma moralini düzelecek inan.. o da gıcıkmıdır nedir kimse yaa.. insan b,raz konuştuklarına dikkat eder.. sevimsiz şey nolcak.. herkesin bünyesi bir olmuyorki.. kimi hemen variyor kimi biraz zaman alıyor ama kimse öylece kalmıyor. bizlerde bu beişlerin sayesinde vericez buna inan.. hele bir kaç ay daha geçsin peşlerinde koşturmaktan bak nasıl eski halimize dönücez.. biz bir canlı dünyaya getirdik.. içimizde birer insan büyüttük.. onları iyi beslemek içinde gerekli herşeyi bol bol yedik.. şimdide süt veriyoruz, hiç takma kafana.. bazen bende o duygularda kayboluyorum ama bak yavaş yavaş gittiğini görüyorum ve moralim yerine geliyor.. sen de bende tüm arkadaşlarda kiloları verecek kalmasına imkan yok bir de emeklemeye başladılarmı peşlerinde koşturmaktan kilo mu kalır insanda şekerciimmm.. o densiz için kendini üzmene değmez..günaydın aralık anneleri hafta sonu acaip bi bunalıma girdim benim kilolarım takıldı kaldı bi de haftasonu gelen misafirlerimden biri kiloların hiç gitmemiş dikkat et biraz çok kötü duruyor diye beni bi güzel aşağıladı kendiside doğum yapalı 6 ay oldu eski kilosuna kırkı çıkmadan dönmüş yediklerine çok dikkat etmiş falan filan iide banane diycektim zor tuttum kendimi(
ne güzel öznuuuur iş hayatına yani hayata geri döneceksn inşallah maşallahbende mart 17 de çalışmaya başlicam ondan sonra nasıl olur bilmiyorum kesin mamaya başlarız..zaten evdeki stresten sütmü kalır ozamana arzu korkuyorum songünlerde sütüm azalacak diye biraz daha emsin bari kuzucuğum..
büyük çocuklar çok sevimsiz görünüyo gerçekten emerken..
anam bu aralık bebeleri harbi enteresan.. bizimki de mesela hırpalanmaktan çok hoşlanıyo.. eşim karşısına yatırıp boks yapıyolar resmen.. hemen iki kolunu da kaldırıp resmen ellerini egellemeye çalışıyo inanılır gibi değil ya.. gülüyo kahkaha atıyo eşimde öyle hafif haif değil ciddi ciddi vuruyo hoşuna gidiyo.. al seninkide plates topundan hoşlanmış.. kuzuların tatlılığına bak ya maşallah hepsine..kızlar benim kız çok huysuzdu biliyosunuz bi pilates topu aldık eve üstünde yaylanıyoruz :))beraber çok sevdi susuyo ve uyuyo hemen tavsiye ederim