- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5 saat haftaya 1 saat 45 dk çıkartacagız inşallah bu belki az gelir size ama mına yarım saatte bır emmek ıstıyordu o yuzden buyuk basarı bızım için
yerım o parmagı ben bırak emsın burcu ben öncelerı emmesınmı acaba dıyordum ama anne karnında elını emıyordu bu veletler sonuçta :)
minada ilk parmak emmeye basladı sonra elını bu haftada 2 elini yumruk yapıp agzına göturup emmeye çalışıyor işi iyicene abarttı yani :)
bende aynen senin gibi düşünüyorum pelin. sonuçta kardeşim allahın izniyle gelicek martın ilk haftası o zaman evlerine geçekeler inşallah.. gelir giderler ben giderim ama o zamana kadar inan kafayı yiycem.. annem de her gün geliyor diye zaten kendide rahatsız ragat edemezsiniz belki diye.. geçen gün ne oldu biliyon mu kaynanam burdaydı perşembe günü geldi kaldı sabah kalktı temizlik yaptı bende onun yattığı yorganı yastığı çarşafı tekrar hurca kadırıyodum kalıyım mı gidiyim mi bilmiyorum ki dedi çekinerek bende duymamazlıktan gelip hurcu kapatıp üstüne de yerleştirceklerimi yerleştirdim.. cuma 4 e geliyod gidiyim bari dedi çıktı gitti..kal dememi bekledi.. ama rahat edemiyorum napiim alışmasını da istemiyorum biyandan.. hem hiç birşekilde rahat edemiyorum.. iki de bir diyor çalışırsan bakarım diye.. ya kadın ben boşuna mı taşındım senin alt katından başka semte.. yardımını isteseydim zaten orda kalırdım atardım çocuğumu sana gider keyfime bakardım..kaydirigubbakcemile3 valla cadı gelinliğim tuttu yatağını yorganını kaldırdım.. heh heehehehe
burcu her kontrole ankarayamı gıdeceksın sen
pelincim 1.5 saat bizim için de süper...anne sütü emen bir bebeğin bir anda 3 saate çıkması imkansız zaten bence...mesela duru da ben 1 ayda kestim memeyi ve mamaya geçtik inan 2 günde 3 saatlik düzen oturmuştu... ama şimdi verebildiğim hergüne kar die bakıyorum en az 4 ay verebilirsem..
ben o mina kızın o yumuk ellerini ısırır ısırır yerimmmmmmmmm....benimki önceleri elleri sokuyodu şimdi baş parmağı keşfetti kalan 4 parmakla gözlerini burnunu oymaya çalışıyo :))
yok yok canım duru da yaptım o manyaklığı :))) ateşlenirdi hoppp koştur ankaraya, şimdi sömestr die gitmişkende uğrayım dedim...Allah muhtaç etmesin her ay kontrole götürmeyi bile düşünmüyorum....duru yu çok kurcalattım bunu öle yapmak istemiyorum :)))
Allah senı daha ıyı yapsın emı çok kurcalatmış sende oyuncak sanıyodun herhalde ilk bebegını :):roflol:
bende heray göturmeyecegım dıyordum ama herayı bırak ayda 2-3 kere gıttık inşallah bundan sonra gıtmeyız benım ablamın kızının doktoru vardı orda oturdukları zaman çok da memnunlardı aytug hanımmı neydı adı eşide göz doktoruydu sanırım tabı sene 2001 dı ozaman
evet canım tanırız kendisini, oğluda durunun sınıf arkadaşı :) duruyu götürmüştük çok memnun kalmamıştık o zamanlar biz...şimdi genelde memnunlar ama....ALLAH hepsini korusun doktorsuz büyütelim kuzuları...
yarın ya da salı büyük gün :S aşı günümüz...
nazan burdamısın?? verem aşısı günleri pazartesi-perşembemi, salı-perşembemi acaba biliymisinnnn???
ben kaçar mina emmeye kalkmadan bıraz yatayım
bebişlerin guzelce uyudugu iybirgece olsun hepimizeopuyorumnanaktan
pelin canım artık kabullenip paşa paşa ilaç içiyorum,umarım iyi olurum
kızlarımızın 3.ayları kutlu ve mutlu olur inş.pelincim
öptüm
mınayı 2 gundur saatle emzırıyorum bıraz zorlanıyoruz ama basarıyoruz maşallahımız var o yuzden pek ugrayamıyorum şu sıra birde çocuk dogmadan önce hiçbirşey için ahkam kesmeyeceksın bunu geçte olsa anladım ayakta sallamam dıyen ben 2 gundur memede uyumasın dıye ayakta sallayarak uyutuyorum memede uyursa gazı kalmasın dıye bide emzıgı uyuturken agzında tutmaya basladı yavas yavas aman maşallah dıyeyımde ben bu şekil yapmam dıyorsum göya hamıleyken kendı kendıme şimdi maşallah dıyorum vayyy beee
kocamın beni karşılama menüsünü yazıyorum kızlar:
gelik pilavı
tavuk sote
milföyden börek
yine milföyden tarçınlı özel bir çörek
vişne soslu irmik tatlısı
seviyorum bu adamı ben :)))
Giriş yaptım ama oturamadan kaldırdı yine oğlum ya bizim ne zaman uyku düzenimiz olacak ya illa 3e kadar falan beklicekmiyiz.hala uyumadı yatağına bırakıp kaçtım heran bağırabilir.
Burcu verem aşısı için önceden gün alınıyor sanırım bize takvime bakıp 19una gün verdiler ona göre sayıyla aşı çıkarıyorlar sanırım..ama pazartesi cuma ddedi diye hatırladım şimdi
kocamın beni karşılama menüsünü yazıyorum kızlar:
gelik pilavı
tavuk sote
milföyden börek
yine milföyden tarçınlı özel bir çörek
vişne soslu irmik tatlısı
seviyorum bu adamı ben :)))