Seryy ağzından bal damlıyor yavruummmm=)))
nasılsınız? herşey yolunda mı?
haydeeee... çok geçmiş olsun be Serayım! nerden çıktı bu şimdi. neyse sen bozma bak moralini. herşeyin başı biliyorsun ki moral! ben hala kilo veremedim. bahar gelsin artık burda yürümek istiyorum. şiştim de şiştim! sen de dikkat edersin kuzum. benim hiç haberim yoktu bu trioidden.. ayrıca saol.
bernacım çok sağol canım benim
inan bana yıllardır zaten kilolu bi indan olduğumdan kilo mu hiç dert etmiyorum zaten kızım emiyo,emerken de bişi yapmam yani...
az araştırıdım netten daha neler neler
neyse ben biraz çıkıp kafa dağıyataım,öğleden sonra gidip tahlil sonuçlarımı alcağım
bide bizde yani sağlık camiasında hep olur bu herşey sağlıkçının başına gelir:)
kızlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum
doğumdan çok kısaa bi süre içinde aynı kiloma dönmüştüm,zaten problemli bi doğum,10 gün küvez,başka bi ilde ve başka birinin evinde kalma bana çok kısa sürede çok güzel kilo verdirmişti..
bu ayın 15 inden itibaren çok fazla yememe rağmen acayip çok kilo aldım abartmıyorum 15-20 gün arası 7 kilo kadar acayip rahatsız oldum şiştim resmen dedim ben bu kiloyu ancak doğumda aldım..
neyse şöle bi kendimi yokladım boynumun altında bi şişlik hissettim
ve beni ölesine rahatsız eden bi şişlik
hemen aile hekimimize gittim bunun tiroidlerle ilgili olabileceğini söledi,kan aldılar sonuçlarımı öğleden sonera alacağım ama dışarıdan bile gözle görülebilen koca bi tiroidim var artık benim((ve doğum sonrası çok sık görülebiliyormuş...
verilemeyen kilolar yada ani alınan kilolar...
depresyon
gebelikte yüksek seyreden kan şekeri
genetik yatkınlık
tiroid e sebep oluyormuş
aslında her doğum yapan kadın ilk 3 ay içinde tüm tiroid testlerini yaptırmalıymış
çok üzgünüm,sanırım ben artık bi haşimatoyum((((((((
lütfen sizlerde tiroid lerinize baktırın kızlarrr
BABY SLING %100 PAMUK KAMPANYA !, #23728920 Gittigidiyor.com
kızlar kanguru almak istıyorum da bu nasıl bışey,,,yeni gördüm fıkrınızı alıyım dedım
Canberkte hiç ağızdan gaz çıkarmıyor. Sadece alttan o yüzden mi sıkıntı yaşıyormuş bu kadar acaba. Biz emdikten sonra ne kadar dik tutup sırtına vursakta ovsakta yok hiç ağızdan çıkmıyor gaz.seray sen akşamları giriyorsun çok sık dıye hemen yazayım dedım çıkacagım acil yarın detaylı anlatırım
mina çok sıkıntılıydı bugunde şimdi doktordan geldik agzıdan gaz çıkarmadıgı için gaz bagırsaklara kadar inmiş ve orada sıkışmış o yuzden sureklı alttan gaz çıkarıyormuş bagırsakta sıkışan gazda kakayı asagı ındırmıyormuş bu aydakı bebekler bu kadar çok alttan gaz yapmamalıymış zaten asıl her emmeden sonra kı mına çok emdıgı için emınım bu olay daha vahım oldu her emmeden sonra 1 kere degıl 2-3 tane gaz agızdan çıkmalıymış çıkarsa çok rahat kaka yaparmış gaz ilacı verdi en etkılısı bu dedı yarın alcm reçeteden okuamıyorum şuan birde fitil verdi 3 gun yapmazsa bu kadar rahatsız olursa at fıtıl dedı kadın vazalınlı parmagını soktu makata çok buyuk bır gaz çıkardttırdı mınaya ardındanda kaka yaptı mına hemen ama şok oldum o gaza zaten 5 gundur sureklı gaz çıkarıyordu mına ama bu buyuktu ve çok rahatlattı mınayı hemen yaptıkakasını yanı arkadaslar muhakkak agzından gazı çıkaracak hemde birkaçkere yoksa gaz bagırsaklara ınıyormuş mideden ordada tıkaç yapıyormuş kakanın çıkmasını engellıyormuş mina 1 kere 90 cc gece mama emıyor o da önemlı degilmiş anne sutuyle beslenıyor kabul edılıyormuş o yuzden mınanın kabız olması ımkansızmış zaten kabız degıl sert degil kakası 3-5 gunde yapıyordu bu da normal degil sizdede varsa sorun gaz sıkışması ona göre davranın çok şukur rahatladık biz
Ben de zinco ve nurse harveys denedim. Zınco başta iyi geldi sonra işe yaramadı. Nurse harveys hiç bir işe yaramadı başından beri.SAB SıMPLEX GAZ GıDERıCı DAMLA
gaz için en iyi damla bu dedı doktor reçeteden okudu eşim
Berna çörekotunu ben denedim birkaç kere iyi geliyordu. Sonradan o da işe yaramamaya başladı.kızlar geçmişe bakamadım ama gaz için ilaç kullanmayın bence. ileride bağırsak kanserine ( Allah göstermesin) neden olabiliyormuş. hacettepe araştırmasıdır. bilginize...
onun yerine bir çay kaşığı kadar çörekotunu kaynatıp suyundan 1/2çay kaşığı kadar bebişe verin. ben 4 kere mi ne yapmıştım ilk haftalarda, dakikasında çıkardı.
dizlerini de karnına yaklaştırıp yine bağırsaklarını hareketlendirebilirsiniz.
ayyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaa ne saçma reklam kotex kullanan 10 jinekologtan 9 u kotexi öneriyor o diğer jinekolog neden kullanıyor o zaman ayy ne saçma insanım neye takıldım
:roflol: çatlakk
kızlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum
doğumdan çok kısaa bi süre içinde aynı kiloma dönmüştüm,zaten problemli bi doğum,10 gün küvez,başka bi ilde ve başka birinin evinde kalma bana çok kısa sürede çok güzel kilo verdirmişti..
bu ayın 15 inden itibaren çok fazla yememe rağmen acayip çok kilo aldım abartmıyorum 15-20 gün arası 7 kilo kadar acayip rahatsız oldum şiştim resmen dedim ben bu kiloyu ancak doğumda aldım..
neyse şöle bi kendimi yokladım boynumun altında bi şişlik hissettim
ve beni ölesine rahatsız eden bi şişlik
hemen aile hekimimize gittim bunun tiroidlerle ilgili olabileceğini söledi,kan aldılar sonuçlarımı öğleden sonera alacağım ama dışarıdan bile gözle görülebilen koca bi tiroidim var artık benim((ve doğum sonrası çok sık görülebiliyormuş...
verilemeyen kilolar yada ani alınan kilolar...
depresyon
gebelikte yüksek seyreden kan şekeri
genetik yatkınlık
tiroid e sebep oluyormuş
aslında her doğum yapan kadın ilk 3 ay içinde tüm tiroid testlerini yaptırmalıymış
çok üzgünüm,sanırım ben artık bi haşimatoyum((((((((
lütfen sizlerde tiroid lerinize baktırın kızlarrr
kızlar
pekı benım bu dobişliğim nedir yani ?hayır daha nereye kadar enıne genıslemeye devam edıcem.gobegım kasıklarımın ustunde resmen bir yaratık mı desem,ahtapot mu desem kara,tuhaf,sarkık bısey halınde ve damla erımıyo.dogum yapalı 40 gun oldu 15 kılo fazlam ve ben harp halınde yasamaya devam edıyoruz...uyku yok dogru duzgun yemek yemeye fırsat bıle yokken bı de rejım yapıp ıyıce gucten düşmek ıstemıyorum ama valla resmen dunyaya küstüm....
ayrıca haftaya pazar agbımın dugunu var daha kıyafet bakmadım bıle;hücum botu gibıyım ne bakıcam kı zaten baksam da hıc bısey olmuycakk..
offf çok çirkınım çookk çirkin ve şişko mafoldumben
slm kızlar bebişim kaç gündür çok huysuzdu gece yatıcaımızda başlıodu ağlamaya ne yapsak nafile tam sustu diyip yatırıyoduk bu sefer daha beter çığlılar başlıodu ve gündüzde huylar deişmişti bugünde gündüz durduramayınca aldm doktora gittim gaz sancısı varmış ilaç falan yazdı ağrı kesici metsil gazçıkarıcı zaten tahmin etmiştim ama başka bişeey olmasından kokmuştum şükür şimdilik bişeyi yok gibi allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı vermesin inş gaz sancımızda geçerde rahatlarız zaten ağızdan gaz çıkarmasıda azalmıştı kakasıda nese metsili verince biraz rahatladı gibi şükr umarım herkes sorunsuz ve ii uykulu bi gece geçirir beişleriyle nese çook konuştum ii geceler herkese
sanki benim yazacaklarımı anlatmışsın. ben de dün götürdüm doktora dayanamadım artık. gazı var dedi doktor. muayene yaparken karnına nasıl masaj yapacagımı öğretiyordu bezi de acıktı. masaj iyi geldi, bi kaka yaptı ki batırdı...sempatiksalakcinni bezi zaten kapladı, battaniyeye taştı. bize daha önce metsil, zinco fayda etmemişti. nurse harveys verdi. biraz rahatladık:Saruboceq::lepi: u arada işitme testi ve kalça usg si de cekti. hepsi iyi cıktı şüküropuyorumnanaktan neyse herkese huzurlu geceler...
evet evet o benim işte sempatiksalakcinni
seray cığım geçmiş olsun tatlım sonuçları alınca bir haber ver ve kendini üzme Allah daha büyük dert vermesin moralini yüksek tut benim annemdede var risk altındayım zaten haklısın baktırmak lazım