2009 Aralık Anneleri

kızlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum
doğumdan çok kısaa bi süre içinde aynı kiloma dönmüştüm,zaten problemli bi doğum,10 gün küvez,başka bi ilde ve başka birinin evinde kalma bana çok kısa sürede çok güzel kilo verdirmişti..
bu ayın 15 inden itibaren çok fazla yememe rağmen acayip çok kilo aldım abartmıyorum 15-20 gün arası 7 kilo kadar acayip rahatsız oldum şiştim resmen dedim ben bu kiloyu ancak doğumda aldım..
neyse şöle bi kendimi yokladım boynumun altında bi şişlik hissettim
ve beni ölesine rahatsız eden bi şişlik
hemen aile hekimimize gittim bunun tiroidlerle ilgili olabileceğini söledi,kan aldılar sonuçlarımı öğleden sonera alacağım ama dışarıdan bile gözle görülebilen koca bi tiroidim var artık benim((ve doğum sonrası çok sık görülebiliyormuş...
verilemeyen kilolar yada ani alınan kilolar...
depresyon
gebelikte yüksek seyreden kan şekeri
genetik yatkınlık
tiroid e sebep oluyormuş
aslında her doğum yapan kadın ilk 3 ay içinde tüm tiroid testlerini yaptırmalıymış
çok üzgünüm,sanırım ben artık bi haşimatoyum((((((((
lütfen sizlerde tiroid lerinize baktırın kızlarrr

haydeeee... çok geçmiş olsun be Serayım! nerden çıktı bu şimdi. neyse sen bozma bak moralini. herşeyin başı biliyorsun ki moral! ben hala kilo veremedim. bahar gelsin artık burda yürümek istiyorum. şiştim de şiştim! sen de dikkat edersin kuzum. benim hiç haberim yoktu bu trioidden.. ayrıca saol.

:1no2: seraycım çok üzüldüm çok geçmiş olsun...Allahım şifa versin...:Saruboceq:

Canberkte hiç ağızdan gaz çıkarmıyor. Sadece alttan o yüzden mi sıkıntı yaşıyormuş bu kadar acaba. Biz emdikten sonra ne kadar dik tutup sırtına vursakta ovsakta yok hiç ağızdan çıkmıyor gaz.
Gece yine her saat başı uyandı. Hele sabaha karşı haykırmaya başladı çocuk resmen.
Alttan çıkarması pek bir işe yaramıyormuş demek, Minanın da huzursuzluğu gazmış.

SAB SıMPLEX GAZ GıDERıCı DAMLA
gaz için en iyi damla bu dedı doktor reçeteden okudu eşim
Ben de zinco ve nurse harveys denedim. Zınco başta iyi geldi sonra işe yaramadı. Nurse harveys hiç bir işe yaramadı başından beri.
Berna çörekotunu ben denedim birkaç kere iyi geliyordu. Sonradan o da işe yaramamaya başladı.
Bizim doktorda hiç ilaç vermedi gaz için diye. Zamanla geçecek dedi,
Ama çocuk bu kadar kıvranırken birşeyler yapmak istiyor bir şeylerden medet umuyor işte insan.

kızlar
pekı benım bu dobişliğim nedir yani ?hayır daha nereye kadar enıne genıslemeye devam edıcem.gobegım kasıklarımın ustunde resmen bir yaratık mı desem,ahtapot mu desem kara,tuhaf,sarkık bısey halınde ve damla erımıyo.dogum yapalı 40 gun oldu 15 kılo fazlam ve ben harp halınde yasamaya devam edıyoruz...uyku yok dogru duzgun yemek yemeye fırsat bıle yokken bı de rejım yapıp ıyıce gucten düşmek ıstemıyorum ama valla resmen dunyaya küstüm....
ayrıca haftaya pazar agbımın dugunu var daha kıyafet bakmadım bıle;hücum botu gibıyım ne bakıcam kı zaten baksam da hıc bısey olmuycakk..
offf çok çirkınım çookk çirkin ve şişko mafoldumben

:roflol: çatlakk

evet evet o benim işte sempatiksalakcinni

seray cığım geçmiş olsun tatlım sonuçları alınca bir haber ver ve kendini üzme Allah daha büyük dert vermesin moralini yüksek tut benim annemdede var risk altındayım zaten haklısın baktırmak lazım

kızlar iyi de benim kızımda çok az çıkarıyor ağıozdan gazını ama maşallah kaka sorunumuz hiç olmadı deniyorum ancak ya çok az çıkıyor yada kusuyor

Canım çok geçmiş olsun düzelir biran önce inş.benm annemde de var tiroid problemi bende mi ölçtürsem kibilmiyorumkismile

Canım ya hepimizde var göbek,kilo bu kadar bozma moralini.bende hamile pantolonumu giyiyorum hala.Alsam büyük beden olacak moralim bozulacak diye almıyorum henüz birşey.ama düğün için mutlaka bulursun birşley bizler sağlıklı bebekler dünyaya getirdik bu kilolar kimsenin gözüne batmaz kimse kınamaz bu durumu herkes geçti bu yollardan.bu günümüze şükür.bebişini kokla mis gibi gerisini boşver.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bebişim kaç gündür çok huysuzdu gece yatıcaımızda başlıodu ağlamaya ne yapsak nafile tam sustu diyip yatırıyoduk bu sefer daha beter çığlılar başlıodu ve gündüzde huylar deişmişti bugünde gündüz durduramayınca aldm doktora gittim gaz sancısı varmış ilaç falan yazdı ağrı kesici metsil gazçıkarıcı zaten tahmin etmiştim ama başka bişeey olmasından kokmuştum şükür şimdilik bişeyi yok gibi allah kimsenin bebişine hastalık sıkıntı vermesin inş gaz sancımızda geçerde rahatlarız zaten ağızdan gaz çıkarmasıda azalmıştı kakasıda nese metsili verince biraz rahatladı gibi şükr umarım herkes sorunsuz ve ii uykulu bi gece geçirir beişleriyle nese çook konuştum ii geceler herkese

sanki benim yazacaklarımı anlatmışsın. ben de dün götürdüm doktora dayanamadım artık. gazı var dedi doktor. muayene yaparken karnına nasıl masaj yapacagımı öğretiyordu bezi de acıktı. masaj iyi geldi, bi kaka yaptı ki batırdı...sempatiksalakcinni bezi zaten kapladı, battaniyeye taştı. bize daha önce metsil, zinco fayda etmemişti. nurse harveys verdi. biraz rahatladık:Saruboceq::lepi: u arada işitme testi ve kalça usg si de cekti. hepsi iyi cıktı şüküropuyorumnanaktan neyse herkese huzurlu geceler...

kalbimiz birmiş cnmopuyorumnanaktan

camım benim çok teşekkür ederim...
rabbim dermansız dert vermesin demekten başka çare yok...ihmal etme genetik çok önemli imiş...:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…