2009 Aralık Anneleri

sen eteği biraz yavaş ör şu karlar geçsin :)))))))))))

burdada kar var ama kar cok önemli degilde hava cok soguk kac derece diyimiii ama bayilma --------20 derecee . zaten daha bugun basladim etege sali doktor randevum var saliya kadar bitirmem gerekk:hulya:
 

ama

doktorun cok erken karar vermis cunku dogum anina kadar catinin sekli degisebilir sonucta bebek yerlestikce cati acilir yani bizim doktor oyle dedi son ana kadar normali deniyip olmassa sezeryan dedi..yok oyle kasilma bendede oluyodu 1 hafatdirda cok degil ama yorulunca falan oluyo sonra devam etmiyo sanci falanda yok yani korkma dinlen bence gecerr doguma hazirliyodur kendiniii
 
Arkadaşlar bend e 17 Aralıkta doğum yapacaktım ama salı akşamı sancılarım oldu doktora gittik. Ve sabah sezeryana aldı 2650 gram olarak oğlum doğdu. Çok şküür sağlığı çok iyi , 1 gece kaldık hastanede ve şuan evdeyiz. Ben de şeker vardı bu yüzden diyet yapmıştım zayıf doğmasının sebebi de buydu.
 

sağlıklı olsun önemli olan o sen şimdi beslersin onu hayırlı olsun birtanem Allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:
 

saol tatlım rahatladım biraz
 

canim ya hayirli olsun olsun annesi sutunle alr kilolari insallahhh:ecrin_bebek:
 
günaydınnnnn bugün cumartesi eşim 1 saat geç gidiyor işe o yüzden biraz keyif yapıyorduk giremedim ( aman ne keyif ne keyif yatakta dönemiyoruz kazara sırt üstü yatarsam böcek gibi kalkamıyorum :roflol: )
 
ya bu bız ne zaman doğuracaz benımkinin gelmeye nıyetı yok.perşembe dr gidicez bakalım inş perşembe kadar gelir
 
gunaydın kızzlar
gunaydın bebişler
gunaydın anne olanlar
GUNAYDIN BENIM GıBı DOGURAMAYANLAR... opuyorumnanaktan
 
kızlar 17 aralık sabah 6 da normal doğumla kızım dünyaya açtı gözlerini.darısı sizlerin başına inş.
yanlız göğüslerim çok kötü ben böyle acı görmedim.sütüm daha yeni yeni gelmeye başladı..neyse canlar ben kaçıyım.Allaha emanet olun.
 
aa bu da ne noldu kapandı mı ki bizim orası

bende anlamadım kaç gündür giremiorum ne oldu dedim meğer buraya taşınmış
hayırlısı olsun.
bizde bugün 40 hafta olduk.
her an olabilir dedi ama pek bir kıpırtı yok:)
çok heyecanlıyızzzzz
:)
Doğum yapan arkadaşları tebrike diorum. Bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin Allah
:)
darısı doğum yapacakların başınaaakaydirigubbakcemile2
 
doğum bekleyen arkadaşlar allah hayırlısıyla tez zamanda kurtarsın ama söyleyim hamilelik çooooooooook rahatmış doğdukdan sonra anlarsınız ne demek istediğimi benimki şu anda uyuyor o uyurken ki 2saatde ne yapabilirsem o yani sonra emzir sonra gazını çıkar sonra altını değiştir sonra tekrar emzir uyut falan uykusuz gecelereeeeerr ama çok tatlı teyzeleri :)
neyse hadi hayırlı doğumlar
 
doğuranlar hayırlı olsun diyorum. allah anneli babalı büyütme nasip etsin bebbeklerinizi. darısı biz doğumuna az kalanların başına ben de 38+5 günlük hamileyim. sabırsızlanıyorum artık. siz kaçını haftada doğurdunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…