sen eteği biraz yavaş ör şu karlar geçsin :)))))))))))
ya arkadaşlar ii geceler ben bişi sorucam size.38+3 haftalığım.bugün doktorumdaydık.tekrar çatı muayenesi falan yaptı.kesinlikle sezeryan olacağına karar verdi.salı günü kontrole gelin hemde salıdan sonra istediğimiz an alabiliriz dedi.ama şu an bebeğim acaip kasılıyor ya akşamüstünden beri böyle.kendinini kasıyor topluyor.ama ağrı sızı yok.tedirgin olmaya başladım sancımı başlayacak die.normalmi yoksa doğuma hazırlıkmı kafaya taktım:)
Arkadaşlar bend e 17 Aralıkta doğum yapacaktım ama salı akşamı sancılarım oldu doktora gittik. Ve sabah sezeryana aldı 2650 gram olarak oğlum doğdu. Çok şküür sağlığı çok iyi , 1 gece kaldık hastanede ve şuan evdeyiz. Ben de şeker vardı bu yüzden diyet yapmıştım zayıf doğmasının sebebi de buydu.
ama
doktorun cok erken karar vermis cunku dogum anina kadar catinin sekli degisebilir sonucta bebek yerlestikce cati acilir yani bizim doktor oyle dedi son ana kadar normali deniyip olmassa sezeryan dedi..yok oyle kasilma bendede oluyodu 1 hafatdirda cok degil ama yorulunca falan oluyo sonra devam etmiyo sanci falanda yok yani korkma dinlen bence gecerr doguma hazirliyodur kendiniii
saol tatlım rahatladım biraz
Arkadaşlar bend e 17 Aralıkta doğum yapacaktım ama salı akşamı sancılarım oldu doktora gittik. Ve sabah sezeryana aldı 2650 gram olarak oğlum doğdu. Çok şküür sağlığı çok iyi , 1 gece kaldık hastanede ve şuan evdeyiz. Ben de şeker vardı bu yüzden diyet yapmıştım zayıf doğmasının sebebi de buydu.
-20 mi ayol donacaksınız orada
aa bu da ne noldu kapandı mı ki bizim orası