Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oadar uykum varkiiiboshayallersmile
ben yapym söyle bebgn ismini ve d.trhını
Hepatit aşısı ateş yapmıyor canım. Ateş yapabilen ikinci ay aşılarıymış. Biz de yarın yaptıracağız bakalım şimdiden stresi sardı. Yalnız hepatit aşısını bizde bacaktan yapmıştı doktor.hepatit aşısı da ateş yapıyor mu bizim de yarın 1 ay olacak ve aşı yapılacak ((((
oadar uykum varkiiiboshayallersmile
oo dünürmü oldunuz
Arkadaşşlar birşey soracam ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?Ben uni baby yenidoğan kullanıyordum şimdiye kadar bitti şimdi değiştirmek istiyorum nivea kremli losyonlu falan var onlar iyi midir yada başka öneriniz varmı?Evde dalin ıslak mendil de var ama nasıldır o şimdilik kullanmak istemedim???
canım ben ilk alışverişte uni baby almıştım sonra dalin nivea canbebe hepsini kullandımKimse cevap vermicekmi hangi markayı kullanıyorsunuzz??:sinifsinif:
Kimse cevap vermicekmi hangi markayı kullanıyorsunuzz??:sinifsinif:
Ben uni baby yeni doğan kullandım başta. Poposunda biraz kızarıklık olunca doktor sadece su ve pamukla temizle dedi. Şimdiye kadar hep öyle yaptım.Arkadaşşlar birşey soracam ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?Ben uni baby yenidoğan kullanıyordum şimdiye kadar bitti şimdi değiştirmek istiyorum nivea kremli losyonlu falan var onlar iyi midir yada başka öneriniz varmı?Evde dalin ıslak mendil de var ama nasıldır o şimdilik kullanmak istemedim???