Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşallah canım..offffffff ya gunduz uyuyoz gece uyumuyozz duzene giremedik sersem gibiyimm bu arada doktor kontrolumuz iyi masallah 1600 gr almis boyuda 6 cm uzamis masallah masallahh
nolmuş olabilir arda iyice rahatlamış olabilir arzucum :))) bağırsak sistemi düzene giriyordur ki bu da çok iyi...merak etme canım...ömerin her bezi çok azıcıkda olsa kakalı ....
emzirmme sütyeni takıp ucunada göğüs pedi koyuyorum yoksa çok canım acıyor uçlarından dolayı.. banyo yaparken su bile değse canım yanıor sonra sıcak suyun etkisiyle geçiyorbende şimdi anneme dedimki göğüslerime bak anne, pazarcı tezelere benzedim:))), ben artık hiç sütyen takmıyorum siz takıyomusunuz???
ebru selamBiz de ikinci ay aşılarımızı olduk geldik. İnşallah ateş falan yapmaz bakalım.Doktor her ihtimale karşı fitil attı. Bir kilo almış bir ayda iyi dedi doktor gelişimi için sadece akşamları 90 cc mama veriyorum gerisi anne sütü şükür artmış iyice ki kilo alımı iyi. Şimdi kucağımda uyuyor gece gündüz yapışık yaşıyoruz böyle
Ben prima kullanıyorum ama uyu ve oyna deil aktif bebek yazıyor üzerinde
bende şimdi anneme dedimki göğüslerime bak anne, pazarcı tezelere benzedim:))), ben artık hiç sütyen takmıyorum siz takıyomusunuz???
maşallah ebrucum kuzuya bende çok tırsıyorum 2.ay aşılarından inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyi..Biz de ikinci ay aşılarımızı olduk geldik. İnşallah ateş falan yapmaz bakalım.Doktor her ihtimale karşı fitil attı. Bir kilo almış bir ayda iyi dedi doktor gelişimi için sadece akşamları 90 cc mama veriyorum gerisi anne sütü şükür artmış iyice ki kilo alımı iyi. Şimdi kucağımda uyuyor gece gündüz yapışık yaşıyoruz böyle
aynen arzu ya şu aşıları bi atlatsak rahatlicam valla gerçi dediğin gibi bişey olmaz ama yinede korkuyo insan minicikler daha.. bu arada ardaya maşallah annesi tombik bi bebek olmuş çok tatllı maşallah tekrar.ebru selam
inşallah dediğin gibi ateş olmaz bende o ikinci ay aşıları için şimdiden düşünüyorum..
grçi ateş bişey değil ama bizler yeni anneyiz vede geceleri 60 cc veriyorum mama.. sütümde iyi şükür.. inşallah iyi gelir sütümüzde en az 6 ay emer kuzucuklar.. anne sütü altın gibi.. bazen ağzından baya bir akıtıyor da kızıyorum oğlum onlar altın altın israf ete diyorum :
:))))
berna naber görünmüyosun artık buralarda arya çokm u yaramaz yoksa annesi söyle bize hemen ısıralım poposundan:))merhabalar kuzularıma ve annelerine.. nasılsınız bakalim?
ya daha erkendeğilmi bez değiştirmek için 6 kiloya kadar kullanılıyo bunlar? neden beğenmedin bezievet bende aktif primaya geçtim. uyu oynası berbat.birde tavsiye üzerine almıştım.
merhabalar kuzularıma ve annelerine.. nasılsınız bakalim?
selam kızlar nasılsınız bklm .bebişler nasıl biz iyice kucakçı olduk yahu uyumadığı zamanlar hep kucak istiyor sizinkiler ne durumda.mızıldamaya başladı biizmki ben yanına gidiyorumm
sağol öznur teyzesi, öper seni oğluşum... bez değiştirmek için bana da erken gibi geliyordu ama bugün baktım bezin lastikli kısımları ardanın bacaklarına iz yapmış bu onu rahatsız edebilir bayada kızarmış.. bu paket de bitsin belki bnde bir büyüğünü alabilirim.. kırmızı beneklere gelince geçen baktığımda arda dada vardı ama şimdi baktım biraz geçmiş.. sıcaktanda olabilir diye düşündüm.. mantolama varya bizim ev baya ısınıyor.. veya benim yediklerimden de olabilir diye düşündüm.. baharat da yiyorum napiim baharatsz da yemek olmuyo.. ondan da olabilir.. inşallah düşündüğümüz gibi önemsiz şeylerdir.maşallah ebrucum kuzuya bende çok tırsıyorum 2.ay aşılarından inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyi..
aynen arzu ya şu aşıları bi atlatsak rahatlicam valla gerçi dediğin gibi bişey olmaz ama yinede korkuyo insan minicikler daha.. bu arada ardaya maşallah annesi tombik bi bebek olmuş çok tatllı maşallah tekrar.
berna naber görünmüyosun artık buralarda arya çokm u yaramaz yoksa annesi söyle bize hemen ısıralım poposundan:))
ya daha erkendeğilmi bez değiştirmek için 6 kiloya kadar kullanılıyo bunlar? neden beğenmedin bezi
kızlar bişey sorucam benim kızım sanırım alerji oldu bütün vücudu kırmızı lekelerle dolu yüzüde öyle sizdede oldumu böyle bişey nezaman geçer acaba.. doktora sordum ya şampuanındandır yada senin yediklerinde buna ilaç veremeyiz şimdi dedi.sanki rahatsız ediyo yavrumu dün gece hiç uyumadı salladım hep kollarım kalkmıyo bugün..üfff geçsin biran önce negüzel gece uykularımız düzenliydi bozulmasa bari şimdi
aynen canım.. ama 3 ay da filan düzeliyomuş bu kucak durumu şimdi bu yeni dünyasına adapte olma aşamasında sürekli anneyi hissetmek istiyormuş.. inşallah doğrudur bu söylem.. yoksa kas yapıcam kesin..selam kızlar nasılsınız bklm .bebişler nasıl biz iyice kucakçı olduk yahu uyumadığı zamanlar hep kucak istiyor sizinkiler ne durumda.mızıldamaya başladı biizmki ben yanına gidiyorumm
ay sorma her seferinde özellikle fişekliyor sıpalar.. hani yeni doğan güncesii diye br yazı vardı ya orda bebeğin ağzından diyordu; özellikle altımı açtıkları zaman fişekliyorum diye.. ay çok tatlı bunlar.. ben hele kendi ağrına doğru işediği anı hiç unutmuyorum..kıslar,
benim bu eşek ömer varya,günde 8 kere alt açıyosak en az 2 sinde etrafa işiyo:)) daha önce kulağına kafasına yapmışlığı vardı.fakat bugün olayı abartıp 3 kere işedi...tek bir seferde 3 kere hemde...yani ilk bez alındı,ikinci bez kondu kremi sürüldü hoooppp işedi bu böle sürüp gitti :)) işemesi dert deilde en sonuncuda gözünün içine işedi :)))))))))))))))
kendide çok şaşırdı, çok komikti hali :)))