- 26 Ağustos 2009
- 1.139
- 0
- 48
Öznur gitmiş, kızlar hangi helva artırıyo anne sütünü? Un, tahin, irmik??
canım tahin helvası arttıran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öznur gitmiş, kızlar hangi helva artırıyo anne sütünü? Un, tahin, irmik??
bayanssulusmile
bende geçen gün sağmak istedimn bi bakayım dedim.. bebedor un manuel pompası var bende ve çok yavaş yavaş yaptığı için çok çok az süt geldii moralim bozuldu sonra dedim herhalde pompa iyi değil.. yoksa çoçuk hiç doyarmı o kdar sütle üstelik oğlum 1 ayda 1 kilo almıştı buna göre doyuyor demektir.. mamayı sadece bir kre gece veriyorum çünkü.. sein pompa nasıl[/QUca
benimki medela nın elektrikli pompası...manuelle olmaz tabii tam randıman...bi de bence bebekler çok daha güçlü çekiyo hepsinden...geçen gün benim küçük manyak çenemi emdi morardı walla :)))
kollarim koptu sallamaktan yaa uyumadan nasil buyuyolar ya
bi anlasam bi anlasam.. kollarım da koptu göğüslerde mahvoldu çenemde konuşmaktan ağrıdı önce güzel güzel dinleyip aguuu diyor sonra viyaaaaaakkkkk.. ya bırakmıyor ki sütüm biriksin.. böyle nasıl doyacak bu.. uyanık olduğu heran mememdekollarim koptu sallamaktan yaa uyumadan nasil buyuyolar ya
bende anlamıyorum bucucum :)) benimkide delirtti en sonunda duru uyuttu ana kucağında sallayarak...çocuk karne aldı takdir getirdi hediyesi kardeş uyutma :)))
bi anlasam bi anlasam.. kollarım da koptu göğüslerde mahvoldu çenemde konuşmaktan ağrıdı önce güzel güzel dinleyip aguuu diyor sonra viyaaaaaakkkkk.. ya bırakmıyor ki sütüm biriksin.. böyle nasıl doyacak bu.. uyanık olduğu heran mememde
aferin duruya takdir getirdi demek .. çok öptüğümü söyle annesibende anlamıyorum bucucum :)) benimkide delirtti en sonunda duru uyuttu ana kucağında sallayarak...çocuk karne aldı takdir getirdi hediyesi kardeş uyutma :)))
aferin duruya takdir getirdi demek .. çok öptüğümü söyle annesi
bucu aynı şekildemi kustu yine...(
eyyy misafir kimsen gir içeri :)))
selam kızlar,
bebeğini sırf anne sütüyle besleyen anneler göğüslerinizin yapısı nasıl? emzirmeden önce gözle görülür bir dolgunluğu oluyor mu?
Benim sütüm yetersiz geldiğinden bir öğün anne sütü bir öğün mama veriyoruz. sütü artırmak için de elimden geleni yapıyorum, vitamalt ve still tea içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, arada artıp artmadığını anlamak için sağıyorum fakat emzirenlerin göğüsleri hep doldun mu oluyo merak ediyorum, benimkiler genelde sarkık duruyo.
Bi de bebeğim bugün 37 günlük, bu saatten sonra süt artar mı acaba?
bu saatten sonra artar canım ne kadar emzirirsen o kadar süt geliyo ben bu ay az emzireyim gazı olmasın diye 3 saatte bir emzirdim vede ona göre süt gelmeye başladı bu bir haftadır gazı azaldı bol bol emsin diye fırsatını bulduğumda dayadım memeyi ona görede sütüm arttı öyle mandıra kuracak kadar sütüm yok ama ilk ay 1300 gr aldı ikinci ayda ortalam 1 kilo almış görünüyo evdeki basküle bakarsak şu ana kadar mama su felan hiç vermedim helva falanda öyle tatlı şeyleri özellikle yemiyorum kilo vermem lazım bol bol su içiyorum ve almam gereken besinleri alıyorum akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum akşam yemeğini de hafif geçiriyorum ekmeği tamamiyle kestim her yemekten önce çorbamı içiyorum tok tutuyo ve az yiyorum konu kiloya nasıl geldi ya millet bebeğini düşünüyo ben kiloları öfff askerlik gibi ama ya ne zaman gelecek teskere
burcu koydum lohusa şerbeti kaynıyo şuan.. çubuk tarçın 2 çubuk vardı birazda toz ekledim göz kararı koydum işte hepsini suyu 4 litre koydum.. hadi hayrlısı inşallah sütler şapır şapır akar.. hey allahım ya eskiden başka bir işlevi vardı bu memişlerin şimdi bambaşkaakannehir