- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
ben resim eklemeyi albüm yapmayı bilmiyorum ama bunu yapabiliyorum
bakın teyzeleri oğlanıma :asigim:
41 kere masallah mına kalktı kalkmasaydı anlatırdım album yapmayı birara artık :)
görüşürüz kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben resim eklemeyi albüm yapmayı bilmiyorum ama bunu yapabiliyorum
bakın teyzeleri oğlanıma :asigim:
kızlar ben Rizeye gidicem ordaki herhangi bi sağlık ocağı bebeğin aşılarını yapar mı yoksa burda bağlı bulunduğum sağlık ocağından herhangi bi belge almam gerekiyo mu ya da işler nasıl yürüyo biliyomusunuz
ooo kızlar herkes burda.. ben yorgunlktan ölüyorum kızlar ya..
iyice psikolojim allak bullak oldu.. bir gün kendimi çok iyi yerler hissediyorum mutlu olduğumu allahtan daha ne isteyrceğimi düşünürken, bir gün kendimi inanılmaz mutsuz ve batmış durumda hissediyorum.. sizd de oluyormu bu duygu değişiklikleri..ne kadar zormuş bu işler ya..
peli burcu ve ömerin annesi burcu ayol banada haber verin bende gelicem.. ya bitik haldeyim ben kızlar.. uyanık olduğu heran memelere yapışmak istiyor.. adamlıktan insanlıktan çıktım..
ooo kızlar herkes burda.. ben yorgunlktan ölüyorum kızlar ya..
iyice psikolojim allak bullak oldu.. bir gün kendimi çok iyi yerler hissediyorum mutlu olduğumu allahtan daha ne isteyrceğimi düşünürken, bir gün kendimi inanılmaz mutsuz ve batmış durumda hissediyorum.. sizd de oluyormu bu duygu değişiklikleri..ne kadar zormuş bu işler ya..
peli burcu ve ömerin annesi burcu ayol banada haber verin bende gelicem.. ya bitik haldeyim ben kızlar.. uyanık olduğu heran memelere yapışmak istiyor.. adamlıktan insanlıktan çıktım..
yok canım uyku düzene oturmuyor bir türlü 3e kadar uyutmaya çalıştık sonra 2saat arayla 2kez uyudu sonra yine saat başı kalktı onun kalkması demek benm 1saatimi alıyor zaten yeniden uyutup yatırnak içineyvahedigeldismilemafoldumbennazan ne yaptın uyuku bıraz duzene oturdumu
arzu olurmu oyle şey gel istedıgın zaman arzu okuyunca cvp yaz merak attım rapor işini hallettınmı
ben varıım ama oğlum bensiz durmaz oğlum durmadan emecem dio yine ağladı.biz bakarız bebelere siz gezersiniz olumunekankayizsmilekeşkeeeeeee gelsenizzzzz, nazanda var...ben bakarım uşaklarınıza hepinizinkinin süt annesi olurum hem :))))
bişi sölicem: bu lohusa şerbeti çok süt yapan bir şey aklınızda olsun, bi de içinde tarçın ve karanfil olduğu için sakinleştiriyoda aklınızda olsun ))
bi de bişi daha sölicem: büyüklere yani annelere bir hediye yapacak olursanız digital çerçeveyi tavsiye ediyorum içine çocukların resmini koyarak hediye ederseniz çok mutlu oluyorlar....biraz ağlıyolar ama değiyo )
evet ya lohusalıktan nefret ediyorum.. inşallah geçer.. kendime hiç vakit ayıramıyorum... değil kendimebiraz bakmak akşam iş çıkışı annem gelene kadar yemek bile yiyemiyorum..alışık olmadığımız bi durum bu, hepimiz aynı durumdayız sanırım.
lohusalığında etkısi büyük bu ruh durumu dalgalanmasında, allah sağlık versin bunlar geçer arkadaşım :teselli:
gelirim gelirim..kaydirigubbakcemile2 ne iyi olur..sen de gel arzucum çok sevinirim :)) aynı duygu dengesizliklerini bende yaşıyorum canım hatta sabahtan akşama değişiyor, ama normal tabii uykusuzluk yorgunluk bitiriyor bizi.... fiziksel yorgunluk psikoljik çöküntü yapıyo...
çok geçmiş olsun.. dediğin gibi doktoruna git..kızına da maaşallah annesi iyi kilo almışş.. allah sağlıklar versin hepimize..slm kızlar. dün kızıma 1. ay aşısını yaptırdık.kızım bir ayda 1400 gr kilo almış ve boyu 3 cm uzamış doğumdan beri kaynanam yanımda annem gelemedi. ama haftaya gidecek. tek başıma ne yapacağım bilmiyorum. tuvalete bile zor gidiyorum zaten. bu arada çok sıkışıp gitmemden mi bilmiyorum idrarımı zor tutuyorum, biraz geciksem kaçırıyorum:kedi: ayrıca hamilelikte ortaya çıkan hemoroidim hala devam ediyor. normal doğum yaptığım için doğumda daha da arttı sanırım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? biraz daha bekleyecegim olmazsa kırkımız cıkınca bir doktoruma gideyim diyorum...
annem gelsinde bi banyo yapayım yaa... önce bir yemek yiyeyim tabi.. ::::::::::::::
kızlaarrr mamalarda gdo olduğu söylentisi var duydunuz mu haberlerde banada gündüz milupadan mesaj geldi.. gdo ile ilgili kesinlikle içermemektedir diye...
ben günde bir kere mama veriyorum kızlar.. sma mamaların içinde en iyisiymiş kullananvar mı?
aptamilden filan çok daha besleyiciymiş.. ben de onunla büyümüşüm.. ne dersiniz???