2009 Aralık Anneleri

benım olmuştu acıyordu bıryere vurmuşum gıbı ama geçti dahasonra



masallah nazancım gözunaydın

aaa sahi mi o zaman benim ki de geçecek o zaman. Arkadaşım iyiki yazdın. Doktorlardan çok korkuyorum...Bana da cetvel yaparmısınız? Benim kızım 24 kasımda doğdu
 
selam herkese.
kızlar benım kız 12 aralıkta doğdu bana da cetvel yaparmısınızzzzz lutfennn...adı AZRA

KIslar azra tek gösümden emıyo,,onuda tam boşaltmıyo,,gosularım sut dolunca bı dahakı emmesınde bırden cok sut gelıyo ve sureklı tıkanıyo bogazına duruyo bogazını açana kadar yoruluyo yıne yarım bırakıyo emmeyı..uyuya kalıyo..sutu sağsam bıberon almıyo kesınlıkle..napcamı şaşırdım,,her emzırmeme ızdırap halını aldı.goguslerımden ılk cekmede sut fışkırıyo artık..fazlasını sağsam ne kadar sağmalıym ne yapmalıyım bılmıyorum..ya ben annelık içgudusu herşeyı cozermış ben nıye cozum bulamıyorum hıç bışey bılmıyorum ya...offf offff((
 

geçmiş olsun canım bu tür böbrek hastalıkları bir çok çoçukda oluyormuş benim ilk kızımda bir benzeri olmuşdu şanlısınki erken anlamışsınız bazan çok sinsi olabiliyor korkma erkek çoçuk daha kolay atlatıyor kızlar anatomik olarak İYE daha müsait daha inatcı oluyor ama takibini aksatma derim biz yeni dpğan bebeğede sık aralıklarla kültür vericez
 
Son düzenleme:

benim göğüslerimden de öyle süt geliyordu halada ara ara oluyor o zamanlarda hani şu makas işaretiyle göğüs ucu araya alınır ya öyle veriyorum işe yarıyor sanırım süt kanallarına baskı yapıyor o zaman daha az süt geliyor bilmiyorum sen yapıyormusun ama yapmıyorsan bi dene.



bu arada benim kızımında yüzünde o isiliklerden var kulaklarında da var ve kulaklarındakiler kuruyup kabuklanıyor bende doktoruma sordum yüzünü kıyafetinize değdiriyordur tahriş oluyordur yada çok sıcaktan terden oluyordur ve tabi üç dört günde bir yıkanıyorsa ondanda olabilir dedi.
 
Son düzenleme:
kızlar bunu çevrenizde yşayan gören var mı??
bir sorun çıkmaz bebeğimde ilerde konuşma döneminde inşallah..
Dil altı diye birşey olduğunu duymuştum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyordum.Bence ve inş. sorun olmaz canm ,benced de dr. ne kadar detaycıymış bizimki bebişin ağzına bile bakmadı:S Şimdiden bu tür şylerle bozma moralini büyük ihtimalle boşuna meraklandırmış sizi.
benım olmuştu acıyordu bıryere vurmuşum gıbı ama geçti dahasonra



masallah nazancım gözunaydın

Çok sağol canımkaydirigubbakcemile5
 
selam kızalr yanıtlarınız için herkese teşekkür ederim... emmesinde bir problem yoksa çok bir sorun değil dedi zaten doktor.. inşallah öyle olur..

bu arada peliin bende gelirim size.. banada haber verin heee toplaşcamız zaman.. eşim bırakır dönüşte de alır.. gerçekten bu buluşma hepimize iyi gelecek kesinlikle.. sonrada bende toplanırız.. :))) inşallah..

kızlar söylemeden geçmiyim bulgur plavı yiyorum 2-3 gündür çok iyi geliyor süte, ayrıca annem arpacık soğan yahnisi yapmıştı o da baya iyi geldi.. ekmek hiç yemiyorum baya iyi geliyor.. birde birşey denedim ayran içersem yemekte oğluş da mışıl mışıl uyuyor, daha doğrusu daha kolay uyuyor.. deneyin derim.. gerçi herşey herkesde ayn etkiyi göstermiyor ama denemekte fayda var..
 
yaa kım nerde toplanıyorrr,,,bizde isterız kızımlaaaa gezmekkk...
banada kurufasulye ıyı gelıyo valla sut yapıyo,,coğu doktor annedekı gaz cocuğa gecmez dıyo bende yıyorum herşeyı..hepte sut yapan yıyecekler gazlı oluyo cunku.

sıkınca daha cok gelmezmı,,bende bı deneyım ama...ıkı parmağının arasına alıp verıyosun dımı?
ya ılk haftada benım sutum coktu cukcuk ıcıyodu şimdi nıye içemıyo anlayamadım
 
kılsar bu arada ben normal doğum yapmıştım,,kırkımm cıktı hala akıntım var acık renklı...ne zaman bıtcek bu,,namaza manı mıdır bu,,,normal doğum yapanlar bıde ağdayı ne zman yapabılıyoruzzz??o dıkılen yere elımı değiyorum şiş gıbı bı tuhaf,,,nası ağda yapılacak..
 

maşallah sütüne sağ poşetle derin dondurucuya at biyere giderken yada çalışırken mecbur biberon alacak o zaman kullanırsın olmadı mam yaparsın sütünle nolcek
 

bende normal yaptim ama benim daha 24 gunum bendede akinti seklinde nekadar surer bilmiyorum ben dikilen yer neresi orayi bile bilmiyorum agriyan biyer var ama bakmadim henuz ellemedimde kirkim ciksinda oyle bakarimm
 
kızlar giremedim uzun zamandır keyifler bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah
 
selam kızlar bebeişlerinizi kaç satte bir emziriyorsunuz benimki çok zor uyuyo uyunca da 3-4 saat uyuyo bende kaldırmıyorum zaten zor uyuyo diyo ama 3-4 saat geç mi oluyo acaba????????
 
selam kızlar bebeişlerinizi kaç satte bir emziriyorsunuz benimki çok zor uyuyo uyunca da 3-4 saat uyuyo bende kaldırmıyorum zaten zor uyuyo diyo ama 3-4 saat geç mi oluyo acaba????????

yok canım 3-4 saat en ideali ben geceleri ağlayana kadar dokunmuyorum zaten acıksa ağlar diye bilmiyorum belki yanlış ama kilo alımı gayet iyi hem uyuya uyuya büyür bebekler
 
yok canım 3-4 saat en ideali ben geceleri ağlayana kadar dokunmuyorum zaten acıksa ağlar diye bilmiyorum belki yanlış ama kilo alımı gayet iyi hem uyuya uyuya büyür bebekler

ya canım ben topuk kanı alımı için bebğimi 15 günlükken sağlık ocağına götürmüştüm 3340 doğdu benim bebeğim 15 günlükken tartttıla sağlık ocağında 4100 dedi kıyafetleri ile tarttılar ama 100 gr da kıyafet gelse 4 kg dedi bende ne güzel kilo almış diye sevinmiştim ama 1 aylıkkken aşı için çocuk doktorumuza götürdüm orda souyp tarttılar 4070 geldi bende doktora 15 günlükken 4 tü az kilo almış neden dedim sağlık ocağında yanlış tartmışlardır kıyafetleri ile tartıyolar zaten orda yanlış çıkar dedi kilosu normal dedi yani 1 ayda 730 gram almış bana az geldi sanki ayy çok uzun oldu canım ya kafam çok karşık ama hangisini güven,cem ben şimdi
 
selam kızlar sizler ve bebekleriniz iyisinizdir inş. uykusuzluk ve gaz sorunları dışında hepimizin derdi aynı. ben aktardan rezene tohumu aldım içmek için ama ne fena kokuyo o öyle ya siz denediniz mi hiç? ben bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyup 5-10 dakka demliyorum. şekersiz içiyorum ama zorla. yapılabilecek başka bişey var mı daha rahat içmek için. ne olur bilenler ve deneyenler cevap versin lütfen.
 
slm kızlar
gogumde süt dugumlenmesı denen bezeden oluşmuş,çok canım acıyo.bi bilgisi olan var mı ?
 
slm kızlar
gogumde süt dugumlenmesı denen bezeden oluşmuş,çok canım acıyo.bi bilgisi olan var mı ?

merhaba, bende de olmuştu, sarılık için hastanede yatarken. Hemşireler iki tane eldiven içine sıcağa yakın ılık su doldurup göğüslerime koymuşlardı. sonra sağmıştım göğsümü. banyo yapmakta faydalı olabilir. ılık duşun altında tut biraz. baya rahatlatıyor..
 
arkadaşlar merhaba
benim sorunum doğum sonrası yaşadığım dayanılmaz boyuttaki mide ağrılarım.doğumdan 2 hafta sonra gece yarısı mide ağrısıyla birlikte sırtımda tutuldu hemen dr gittik ben iki büklüm tabi yürüyemiyorum bile dr mide koruyucu ilaçlar yazdı gönderdi.ülser olabilir endeskopi lazım dedi..aradan 3 gün geçti yine aynı ağrı ama nasıl bir ağrı anlatamam doğum sancısı gibi.yatıyorum kalkıyorum oturuyorum yürüyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor.acile gittik dün gece iğne yaptılar 1 saat içinde düzeldim.şimdi ise psikolojik olarak çökmüş durumdayım.yine aynı ağrı gelirse ne yaparım diye.bebeğimede bakamıyorum ağrı gelince..sütüm gidecek diyede çok korkuyorum..
aynı durumda olan varmıydı yada yakınlarında aynı şeyi yaşayan..dua edin ne olur geçici birşeydir inşallah bir daha yaşamam..


bu konuyu doğum sonrası yaşanan sorunlara yazdım burayada kopyaladım.belki benzer durumla karşı karşıya kalan olmuştur diye..
 
yaa kızlar bebişimin ağzı tükürük dolu altını açarken filan düz yatırınca boğulur gibi oluyor bilginiz var mı neden acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…