2009 anne adayları

Canım takma kafaya şimdi günü felan ya vardır doktorların bi bildiği hayret bişisin onlar ne yapcaklarını iyi bilirler sen sakın kabız olayım deme kayısı ye sıcak sula beraber sakın ıkınma güselim sanırım ben öle kaybettim gibi bol bol yat dinlen KOLLARI SAKIN YUKARI KALDIRMA sıcak sula banyo etme biliyosundurda olsun sakın oturarak edim deme banyonu duş al işte yemene içmene dikkat et özellikle ekşi yeme ahhh salak kafam ben unutup yemiştim hadi öptüüm

kızlar ya ben bu jelden dertliyim ya cok aksıntı yapıyo bana bide yanma oluyı idrarımı yaparken sizden de gelirken kaahverengimi geliyo bu jel geri

Canım hiç sorma transferden sora bendede olmuştu çok kötü yanma oldu berbattım yani sanki içim çürümüşte böle yara var gibi acıyodu bide benim jel kahve deil de hafif böle açık pembe gelmişti ilk an sora sarı gibiydi

canım merak etme benimde perşembe toplandı cumartesi erkenden yerleştirildi bizede emrbiyoların kalitesi hakkında bilgi verilmedi ben sonradan burda okuduklarımda öğrendim öyle bir şeyin varlığını artık iremnazın dediklerinide aynen uygulla hayırlı uğurlu olsun bebişlerin inş sımsıkı tutunurlar

arkadaşım seninde hayırlı uğurlu olsun inş allah dualarınızı kabul eder

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım ya hakkında hayırlısı buymus biliyorum böyle demek kolay ama kısmetten ötesine gidilmez önünde allah izin verirse uzun bi ömür var inş. bi gün anne olucaksın bu defa olmadı diye pes etmek yok canım benim:teselli:

tskler canım benım ah sıra keselerı gormede ben kucagıma almayana kadar ınanamıyacagım hamıle kaldıgıma sanırım rabbım hepımızı guldursun ınsallah dualarda bulusalım

canım tebriklerrr ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASIP EDER İNŞALLAH

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

:çok üzgünüm: canım geçmiş olsun biir iyi haber bir üzgün haber duygularımız karmakarışık oluyor inan çok iyi anlıyoruz halini ama hep zaten bir daha toparladık yeniden canlandık yeniden başladık yılmadık değilmi demekki hayırlısı buymuş şimdilik öyle düşünelim Herşeeyden önce Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin hayat devam ediyor üzüntülerini tabiki arkadaşlarında paylaşacaksın yeri geldiimmi sarılıp ağlıycaksin ki dertlerin aza iniyor geçmiş olsun canım inşaallah bir dahaki sefere şansınz bol olsun :teselli:

Sağolun arkadaşlar evet olmayınca olmuyor kısmet meselesi..Bu arada Lucrin kullanıyodum baskılayıcı ama baskılamamış zaten doktor da 100de 1 olan bişey dedi hayırlısı artık sizlerin güzel haberlerini bekliyorum sağlıcakla kalın:a015:

canım çok üzüldüm ama dünyanın sonu değil bu hepimizin başarısız denemeleri oldu ama ben burda okuduklarımdan sonra artık daha umutluyum asla pes etmek yok bir:1hug: sonraki deneme için moral topla şimdi.göreceksin bir gün hepimiz anne olacağız belki bir kez deneyerek belkide defalarca deneyerek.sadece inan bebişler ne zaman geleceğini bilir.unutma hayır gibi görünende şer şer gibi görünende hayır vardır.ne olur üzme kendini acını paylaşıyoruz ve dua ediyorum senin için bugünleri daha kolay geçirmen için.

elifcim canım benim transferin olmuş hayırlısı olsun canım dularımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın kendine iyi bak dikkat et canım

trasferden sonra ağrı kesci içilrmi kızlar çok ağrım var sırt ağrısı normalmi kızlar

elif canım hayırlı uğurlu olsun,dileğim bebişlerine sağ salim kavuşmandır,sırt ağrısı normaldir bazılarında oluyo,endişelenme ağrı kesici tavsiye etmem içme bence çok olursa ağrıların doktorunu ara.

elif canım birde bugünlerde fazla oturma yat çünkü iki üç gün çok önemli o günlerde tutunuyomuş bebişler dikkat et canım.

ben de test günümü salıyı beklemeye karar verdim eşim ozaman müsait olacak,ben yarın gideriz diye ümit ediyodum ama geç olsun güç olmasın diye teselli ediyorum kendimi artık.elif git yat kız oturma pc başındaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…