o kadar söyledim pazartesine aldıramadın transferi şimdi nerden bilcez 1. kalita oldumu olmadımı diye ya içerde gelişimi dursa ne olcak ikinci gün transferine hiç güvenmiyorum doktor açıklama yapcakmış bakalım ne dicek
kızlar ya ben bu jelden dertliyim ya cok aksıntı yapıyo bana bide yanma oluyı idrarımı yaparken sizden de gelirken kaahverengimi geliyo bu jel geri
o kadar söyledim pazartesine aldıramadın transferi şimdi nerden bilcez 1. kalita oldumu olmadımı diye ya içerde gelişimi dursa ne olcak ikinci gün transferine hiç güvenmiyorum doktor açıklama yapcakmış bakalım ne dicek
elifcim senle tedavimiz paralel gidiyo. benim de dün yumurtalarım toplandı. şimdi telefon bekliyorum döllenip döllenmediğini öğrenmek ve transfer tarihi için. her ikimiz için de hayırlı güzel sonuçlar gelir inşallah. çok heyecanlıyım.:Saruboceq:
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
tskler canım benım ah sıra keselerı gormede ben kucagıma almayana kadar ınanamıyacagım hamıle kaldıgıma sanırım rabbım hepımızı guldursun ınsallah dualarda bulusalım
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?