2009 anne adayları

evet ilaç çok veriyorlar antibiyotik falan ne yapalım katlanıcaz ama en sinir olanıda o jel çok gıcık bişey

aynur hanım yaptı handanda biz izlerken tarif etti siz izlemişmiydiniz

valla ben hep 5. gün istiyordum ama p tesi yaparlar yinede söylicem ama ısrar etmem inşallah 5. gün transferi olur

elifcim hadi geçmiş olsun..zoru atlattın artık.. benim yumurtalarım 18 19 21 mm olmuşlardı ama tesadüf bendende 16 yumurta toplandı 13 döllendi 2 transfer edildi 9 tanesi dondurduk inşallah 1.kalite yumurtaların fazla olur canım çok iyi döllenenler varsa dondurmanı tavsiye ederim çok öptüm seni kendine dikkat et

elifcim zoru atlatmışsın yat dinlen şimdi yarın iyi haberlerini bekliyoruz.umarım hepsi döllenir 1. kalite olur.bol su içmeyi unutma toplanan yumurtaların boşluğunu vücüt suyla doldurmaya çalışırmış bol bol su iç bana öyle demişlerdi.şimdiden heyecanlandım 3 gün sonra bebişlerin seninle olacak harika..

Elifcim çok geçmiş olsun, yumurta sayısı çok iyi, inşallah hepsi döllenir canım... bol bol dinlen bugün, ilk gün benim çok ağrım olmuştu, bana da parol vermişlerdi.. günde 2 tane içebilirsin demişti,ama bana antibiyotik falan vermediler ya merak ettim neden diye..şimdiden hayırlı olsun..

canım belki herkeze vermiyorlırdır antibiyotiği benim yumurta toplama işlemi sırasınsa iğneler büyük geldiği için kanamam olmuş ve tampon koymuşlar narkozdan uyandığımda koca bi tanpon çıkardılar belkide bana o yüzden vermişlerdir antibiyotiği kanamadn dolayı

Elifcim geçmiş olsun inşallah yumoşların güzel en kalitelisinden döllenirde sıcacık yuvalarına girerler bol bol suu içiyorsun artık çok sıvı gıdalar alıyorsun kabız olmaman lazım aman dikkatt!!!!!

Canım benim çoooooooooook geçmiş olsun hayırlı olsun yumoşlar işallah hayırlısıyla yarında döllendiklerini duyarsın canım bol su iç güselim ve dinlen 2 güne kalmaz transferini yaparlar haaa bu arada ananas ye tutun:1hug:mayı kolaylıyomuş hadi çok öptüm

elifcim geçmiş olsun canım giremedim misafirim vardı yeni yazılarını okudum hayırlısı olsun inşallah hepside döllenir kaliteli embriyolar olurlar canım kendine iyi bak dinlen kalkma

Elif uyumadan bir kez daha bakayım dedim birşeyler yazdın mı diye, bol bol dinlen, mutlu embriyo haberlerini , sonra da mutlu transfer haberlerini bekliyoruuuuz.. iigeceler

sağol canım inşallah yarın güzel haber vercem size sende rüyanda bebişini gör emi multişim bana öyle demişti ben rüyamda iki kıvırcık çocuk görmüştüm aynı bana benziyo allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…