• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için benim çatlatma iğnesini yumurtalar 15 16 milimken yaptılar benimde dikkatimi çekti ama bi bildikleri vardır diye bişey söylemedim bugün 16 yumurta toplamışlar ama 6 olgun değilmiş 10 tanesine mikro enjeksiyon yaptılar ben meraklısıda izledim tek tek her şey yolunda biraz sancı var oturamıyorum o kadarbide yarın haber vercekler kaçı döllendi diye

ayyyyyyyyy inşallah yarın hepsi döllenir kendiniz fazla yorma canım bugün biraz ağrın olur

yanmaz mı canım ben yumoş toplama sonrası 3 gün ağrı kesiciyi kesiksiz kullanmıştım.... Allah zorluk vermesin bol bol dinlen.yatıyosun dimi şu an

valla oturuyorm ondan acıyo yoksa yatınca bişey yok bide ağrı kesici almadım ne bileyim bi yan etkisi olmasın diye

olmazmı valla canımda az değil ama canım çok yanıyo

tatlım normal şuanda ağrın olması birsürü yumurta aldılar iğnelerle haliyle canımız yanıyo ama ne yapalım annelik böyle bişey işte yarın hafifler ağrın sen yine de fazla yorma kendini

valla oturuyorm ondan acıyo yoksa yatınca bişey yok bide ağrı kesici almadım ne bileyim bi yan etkisi olmasın diye

canım yatsana ya.....ne olursa olsun bi operasyon geçirdin kolay mı ???
bana ağrı kesici vermişlerdi gerekirse kullanabilirsin diye.sana vermediler mi?
bence vermedilerse de bir sor dr.una canım sıkıntı çekme bana bir sorun olmayacağını söylemişlerdi....

inşallah hepsi döllenir

İnsallah dollenır canım ama sen şimdi bunları düşünme onemlı olan adedı değil sağlıklı olanlar dollensın ınsallah sen bol bol dinnen çok fazla düşünmemeye çalış rahat ol canım şurda 4 yada 5 gun sonra transferın olucak beeklerın sana gelicekler bol bol dua et canım arkadaşım benım

estrofem diye bi ilaç bide bebe aspirini, prednol, crinone jel ve bemiks c br sürü odam ilaç doldu

minoset evde vardı şu an dayanılmıcak gibi değil ama artarsa minoset var içerim onu sağol canım

Back
X