Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım kızarmıyım hiç sizlere doğru söze ne denir, burada herkes birbirine moral olacak tabiki, nevra canım allah sanada en yakın zamanda iki tane yavru versin,dualarımdasınız hepiniz..
kızlar çıktım ben
günaydın kızlar elif hayırlı olur inşallah bugün yumoşlar toplanıyo uyuyamadım aklım sende allah yardımcın olsun
Eliiiif
kaç yumoş toplandı? merak ettim seni, iyi olunca bize haber ver, şimdiden hayırlı olsun, 3 gün sonra büyük gün... hadi hayırlı olsun..
Duygu, iyi haberlerini bekliyoruz
elif dua ediyorum sanada inş çok yumoş toplanır hepside 1.kalite olur ve hepsi döllenir canım hayırlı haberlerle gel..
elifff yumoşlar ne oldu???????
Canım arkadaşım merakla hayırlı haberlerini bekliyoruz yumurtaların problemsiz hayırlısıyla toplanmıştır işallah güselim eve geldiğinde haber ver çok merak edyom seni çok öptüm:1hug:a.s.
elif merakla bekliyoruz hadi nerdesinnnnn...
elif nerdesin kıs hala anestezinin etkisindemisin ne uyan artık merak ediyoz canım ya,noldu nasıl geçti kaç yumoş toplandı, a.s.duygu sen nerde kaldın hadi ver haberi pozitif olsun:CüvCüv:
arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için benim çatlatma iğnesini yumurtalar 15 16 milimken yaptılar benimde dikkatimi çekti ama bi bildikleri vardır diye bişey söylemedim bugün 16 yumurta toplamışlar ama 6 olgun değilmiş 10 tanesine mikro enjeksiyon yaptılar ben meraklısıda izledim tek tek her şey yolunda biraz sancı var oturamıyorum o kadarbide yarın haber vercekler kaçı döllendi diye
hadi atlattın canım geçmiş olsun dinlen biraz...arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için benim çatlatma iğnesini yumurtalar 15 16 milimken yaptılar benimde dikkatimi çekti ama bi bildikleri vardır diye bişey söylemedim bugün 16 yumurta toplamışlar ama 6 olgun değilmiş 10 tanesine mikro enjeksiyon yaptılar ben meraklısıda izledim tek tek her şey yolunda biraz sancı var oturamıyorum o kadarbide yarın haber vercekler kaçı döllendi diye