• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

yok canım kızarmıyım hiç sizlere doğru söze ne denir, burada herkes birbirine moral olacak tabiki, nevra canım allah sanada en yakın zamanda iki tane yavru versin,dualarımdasınız hepiniz..

yok canım kızarmıyım hiç sizlere doğru söze ne denir, burada herkes birbirine moral olacak tabiki, nevra canım allah sanada en yakın zamanda iki tane yavru versin,dualarımdasınız hepiniz..

bu kadar olur şimdi sana mesaj yazıyodum...
bozma moralini sakıııın... rahat olmaya çalış ne olur....
inşallah güzel sonuçlar alacaksın sabret.....:emir_bebek:
bu arada bana da bebişler demişsin...hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
sağol valla inşallah diyeyim...bende sana dua ediyorum inan canım...
duygu ne yaptın??? hadi güldür yüzümüzü canım....kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bende bu ay tedaviye başlıcam ama hastane ve dr konusunda karar veremedim
beylikdüzü medicana daki aysun hnm ı çok beğendim ama memoriale evden yürüme 15 dk mesafedeyim ve drlarını hiç bilmiyorum ne bileyim sanki sadece prosedür uygulayacaklar hiç ilgi güler yüz görmeyecekmişim gibi hissediyorum
ne olur tecrübeli arkadaşlar bir fikir versin

valla istanbulu hiç bilmiom be arkadaşım ama ablam bi zamanlar istanbulda yaptır yaptırcaksan demişti jinemed midi nedi onu övyodu hep bilmiom inan

elif nerdesin kıs hala anestezinin etkisindemisin ne uyan artık merak ediyoz canım ya,noldu nasıl geçti kaç yumoş toplandı, a.s.duygu sen nerde kaldın hadi ver haberi pozitif olsun:CüvCüv:

ben medicanada yaptırdım. Pişman olmazsın canım. Hem Selman bey hemde Aysun hanım harika insanlar

ozlenozlem cevabın için çok teşekkür ederim bende ilgilerinden memnun kaldım ön görüşmeye gidince fakat yol mesefasi olarak bana uzaklar ben okmeydanında oturuyorum onlar beylik düzünde tedavi beni nasıl etkiler yorarmı bilemiyorum aslında sıkıntım ondan

günaydın kızlar elif hayırlı olur inşallah bugün yumoşlar toplanıyo uyuyamadım aklım sende allah yardımcın olsun

Eliiiif
kaç yumoş toplandı? merak ettim seni, iyi olunca bize haber ver, şimdiden hayırlı olsun, 3 gün sonra büyük gün... hadi hayırlı olsun..
Duygu, iyi haberlerini bekliyoruz

elif dua ediyorum sanada inş çok yumoş toplanır hepside 1.kalite olur ve hepsi döllenir canım hayırlı haberlerle gel..

elifff yumoşlar ne oldu???????

Canım arkadaşım merakla hayırlı haberlerini bekliyoruz yumurtaların problemsiz hayırlısıyla toplanmıştır işallah güselim eve geldiğinde haber ver çok merak edyom seni çok öptüm:1hug:a.s.

elif merakla bekliyoruz hadi nerdesinnnnn...

elif nerdesin kıs hala anestezinin etkisindemisin ne uyan artık merak ediyoz canım ya,noldu nasıl geçti kaç yumoş toplandı, a.s.duygu sen nerde kaldın hadi ver haberi pozitif olsun:CüvCüv:

arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için benim çatlatma iğnesini yumurtalar 15 16 milimken yaptılar benimde dikkatimi çekti ama bi bildikleri vardır diye bişey söylemedim bugün 16 yumurta toplamışlar ama 6 olgun değilmiş 10 tanesine mikro enjeksiyon yaptılar ben meraklısıda izledim tek tek her şey yolunda biraz sancı var oturamıyorum o kadarbide yarın haber vercekler kaçı döllendi diye

arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için benim çatlatma iğnesini yumurtalar 15 16 milimken yaptılar benimde dikkatimi çekti ama bi bildikleri vardır diye bişey söylemedim bugün 16 yumurta toplamışlar ama 6 olgun değilmiş 10 tanesine mikro enjeksiyon yaptılar ben meraklısıda izledim tek tek her şey yolunda biraz sancı var oturamıyorum o kadarbide yarın haber vercekler kaçı döllendi diye

elif hadı hayırlı olsun canım bunuda atlattın hayırlısıyla transferını ol ve guzel haberlerle gel canım dualarım senınle

hadi atlattın canım geçmiş olsun dinlen biraz...
bundan sonrası da inşallah güzelce döllenir ....Dualarım seninle...:Saruboceq:

canım benim 19 18 17 filanlar vardı sıra sıra o aşamada yapıldı..
sen takılma bunlara ya demekki dr.un öyle uygun gördü yine az değil ki hayatım maşallah de....

Back
X