- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
multitel şimdi gördüm mesajını sağol canım...sizler sayesinde daha rahatlıyorum......nevracım hayırlısı olsun canım allah sana sağlık versin üzülme demiyecem ama kendini inşallah hemen toplarsın bir dahaki denemede inşallah tutar :1hug:
kinder ne güzel canım:teytey: çoğul gebelik ikiz üçüz dörtüzmü acaba CADIARZU
sanırım bizim tarihler aynı benim de transferden sonra 15. günüm...doktor ikinci testten sonra bir daha bhcg istemedi benden aslında accık endişeliyim acaba tekrar baktırsam mı...Pzt gidicem keseyi görürüz dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım
kindercim çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
dervis canım sende bu dönemi psikolojik olarak rahat geçirmeye çalış...hayırlısı ile yaz hamişi olacaksın inşallah
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ooooooof offfffff
dervişçim benim de aynı daha tedavi sürecindeyim ama sanki herkesin olsa bile benim olmayacakmış gibi geliyo olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o ''ya olmazsa''duygusu hep var eminim herkeste de olmuştur.hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo ki elimizden..
sedacım doğru, diyorum ya, sen bana hep güçlü olmanın ne demek olduğunu öğretiyorsun..tamam bundan sonra güçlü olacağım ama bugün böyle kötü hissettim işte.. Sağolun destekleriniz için kızlar.. Seda sen başaracaksın bu kez..
sabah test yaptırcam arkdslar degerım az arttı ama ben evde yaptım ıkı cızgı yıne umarım degerım ıkıye katlanır ve sızlerle paylasırım dualarınızı esırgemeyın
sabah test yaptırcam arkdslar degerım az arttı ama ben evde yaptım ıkı cızgı yıne umarım degerım ıkıye katlanır ve sızlerle paylasırım dualarınızı esırgemeyın