• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar merhaba dün 12. günümdeü testimi tekrar ettim önce negatif ide çok ağladım yıkıldım amma konu geniş olduğu için başlıkla nalttım onu isteyen arkadaşlarım okusun. ama sonunda pozitif sonucumu aldım değerim 10. gün 97.27 idi 12. gün 308 çıktı.... 2 iz olablirmi kızlar....içimden öle geçiyo hep.haftaya çarşamba göreceğiz keseleri... hayırlısı ile bide göreseydim....
hayırlısı ile elifcim sedacımda pozitif sonuçlar alırlar İNŞALLAH....

canım yazını okudum bir kez daha geçmiş olsun ....bilinçli bireyler olmak her zaman yararlıymiş bizler bilinçli anneler olmalıyız çok dikkatli olmalıyız emin olana kadar bebişlerin seninleler ya çok güzell kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :nazar: bu arada seninle değerlerimiz aynı benimde 13 gün 300 dü geçen cuma öğrendim ben bu cumada tahlilim var ama bana keselere bakıcaz demediler görünürmü bir hafta sonra bende çok sabırsızım :asigim: :utangac:

Kızlar selam.Maalesef 12 gün değerim de negatif...Listeyi bozdum çoook üzgünüm ...Daha yaşayacağım varmış demek ki...

Canım şimdiden böyle düşünme bende 8. günü test yapmıştım bir ağlamıştım mahvolmuştum meğer hamilemişim bebeklerime zarar verebiliirdim daha erken önünde bir kaç gün var bu anların tadını çıkar onlar içinde diye düşün canım :teselli: inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

inş canım öyledir,rabbim kimseyi ağlatmasın,bu arada bugün test yaptıracak arkadaş yokmuydu acaba var diye biliyodum ama:uhm:

Kızlar selam.Maalesef 12 gün değerim de negatif...Listeyi bozdum çoook üzgünüm ...Daha yaşayacağım varmış demek ki...

Canım burayada aynı şeyleri yazacağım ...
Allah herşeyin hayırlısını versin demekki henüz zamanı değilmiş birazcık daha zamanın varmş diğer seferde olucak inşallah yılmak pes etmek yok bak bahar geliyor bu güzel baharın tadını çıkar kısa sürede toplamaya calış kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin canım :teselli:

canım üzül melisteyi bozmak da ne nerleri düşünüyonuz liste neki birbirimizi hatırlayıp dua etmek için canım öyle şeyleri kafaya takma hem sende nisan listesinin uğuru olcan inşallah gebe kalcan ben çok inanıyorum sakın üzülme tamam

OZLENOZLEN, ELİF23 kızlar temennılerınız için teşekkürler bende ınanıyorum bu sefer ben başarıcam eliff, özlen hepbirlikte hamılelıkte neler yaşadığımızı konuşucak allah ızın verırse kısmetse elif canım benım transfer zamanım henuz bellı değil 10 gunu bulabilir canım ilaçları alalı bugun 2. günüm dualarım senınle sen hamıle kal hayırlısıyla arkandan bende geliyorum pozitif ol, acaba hamılemıyım dıye düşünmemeye çalışş bol bol müzük dınne komedı fılımlerı ızle düşünmene fırsat verme haaaa bu arada ananas yemeyıde unutma arkadaşım

Seda ve Elif canlar tedaviniz hayırlı olsun ALLAH yolunuza engeller çıkarmasın güzel haberlerle geleceksiniz ben inanıyorum :nazar::nazar:

elifcim hayırlısı olsun canım arkadaşım bu ara ihmal ettim sizi ama malum bulantılar pek bırakmıyo beni tedaviye başlayan diğer arkadaşlar hepinize hayırlı olsun

elif canım hakkında hayırlısı olur inş bebişlerini kucağına almayı nasip etsin rabbim:ecrin_bebek:kızlar bu arada benimde trasferimin 7. günü korkularım arttı iyice tutmadı galibafisfisfis2 gün önce yazmıştım hatırlarsanız ağrılarım var diye şimdi daha kötüsü ağrılarım azaldı fakat alt karnımda gürültü var rahimde yani anlamışınızdır ben adet olmadan önce hep öyle oluyorum kan toplanıyo galiba bu sabah yine başladı hep hareket halinde sesini bile duyuyorum ilkindede öyle olmuştu ümidimi yitirmiştim çok korkuyorum hamile olan arkadaşlar siz bi fikir verin sizdede oldumu?

dorukcum bu değerlerin benimkilere benziyor...eğer 14.değerin de 600'ün üstünde çıkarsa büyük bir ihtimalle ikiz diye düşüneceğim...Tabi ki öncelikle sağlıklı sıhhatli olması.....Allahım hayırlısını eylesin... inşallah keseleri de görürsün kalp atışlarını da duyarsın.....
elif ve seda, hamilelerin duaları tutar derler her ikinize de dua ediyorum....inşallah tedaviniz çok güzel geçer..sizlerde bebişlerinizi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza.....

sağolun arkadaşlar dualarınız için teşekkürler allah razı olsun sizden hepiniz sağlıcakla bebişlerinize kavuşun

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
elif23, xxnilxx sağolun kızlar ....bu da geçecek

elif seda tedavileriniz hayırlı olsun hadi bakalım inşallah pozitif sonuç alıp birlikte göbek atacağız :)))

nevra canım demekki hakkında hayırlı değilmiş hayırsız olupta sonradan acı yaşayacağını bilsen eminim sende olumsuzu isterdin Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah önemli olan Allahım hamile kalayım diye dua etmek değil ALlahtan hayırlısıysa hakkında hamile kalmayı dilemektir demekki Rabbim senin acı çekmeni istemedi inşallah tez zamanda sende hamiş olacaksın arkadaşım

doruk muhtemelen ikiz seninkide canım değerin onu gösteriyor tabii taze embriyo ile gerçekleştiyse transferin

turser canım sağol...Valla hep öyle dua ettim.Allahım hayırlısı ile ver dedim.Hep de öyle diyeceğim...Birkaç gün böyle üzüleceğim kesin ama artık önümüzdeki maça bakacağız.

nevra73 çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısı. üzülme deyince üzülmemek mümkün değil ama demek ki zamanı daha gelmemiş. en kısa zamanda hayırlısıyla gelmesi, annesinin yüzünü güldürmesi dileğiyle.a.s.

:Saruboceq:

canım lütfen sağlam ol inan bende çok üzüldüm ama olsun dünyanın sonu değil tekrar denesiniz allah uzun ömür sağlık sıhhat versin dualarım seninle...:Saruboceq:

:Saruboceq:

canım lütfen sağlam ol inan bende çok üzüldüm ama olsun dünyanın sonu değil tekrar denesiniz allah uzun ömür sağlık sıhhat versin dualarım seninle...:Saruboceq:

canım sağolasın ya...Deneyeceğiz inşallah...Hakkımızda hayırlısı.
Sen neler yapmaktasın?Aldın mı bugünkü sonucunu ? :nazar::nazar:
Canım bence senin kesin ikiz içime öyle doğuyor canım.Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

willydi sağol canım.Birkaç gün üzüleceğim ama kendimi bırakmamaya kararlıyım..Olacak inşallah.Vakti değilmiş be kızlar...

turser canım sağol...Valla hep öyle dua ettim.Allahım hayırlısı ile ver dedim.Hep de öyle diyeceğim...Birkaç gün böyle üzüleceğim kesin ama artık önümüzdeki maça bakacağız.

ikinci denemeye ne zaman başlıyorsun canım doktorun ne dedi

ikinci denemeye ne zaman başlıyorsun canım doktorun ne dedi

canım dr. bir ay ara veriyoruz biz genelde, aslında bu sadece psikolojik olarak hazırlanmanız için dedi.Ben de eğer ilaç vs. sebebi ile değilse ben devam etmek istiyorum ara vermek istemiyorum deyince o da adetin 2 veya 3.günü gel dedi.Bi kontrol yapalım konuşalım dedi.Yani eğer kontrolde de bi problem çıkmazsa adet ile birlikte başlayacağız gidip gelmelere...bakalım kısmet

canım dr. bir ay ara veriyoruz biz genelde, aslında bu sadece psikolojik olarak hazırlanmanız için dedi.Ben de eğer ilaç vs. sebebi ile değilse ben devam etmek istiyorum ara vermek istemiyorum deyince o da adetin 2 veya 3.günü gel dedi.Bi kontrol yapalım konuşalım dedi.Yani eğer kontrolde de bi problem çıkmazsa adet ile birlikte başlayacağız gidip gelmelere...bakalım kısmet

bencede ikinci deneye karar verdikten sonra zaman kaybetmenin de bir anlamı yok.
hayırlısı olsun arkadaşım

:teselli:
Nevracım, üzülme desek de biliyorum insan birkaç gün kendini pek iyi hissedemiyor ama hep baştan beri hepimiz diyoruz ya, Allah bize bu tedavide önce sağlıklı, kaliteli, çok sayıda yumurtalar, sonra sağlıklı embriyolar, sonra hayırlı transferler, sonra da hayırlı sağlıklı bir hamilelik versin.. en sonunda da sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.. artık böyle dua ediyorum.. ve hepimiz için doğru bir zaman olduğuna inandığım için hep Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diyorum.. 2. denemende bol şans canım..yerimseniben

canım çok üzüldüm inan,ama dediğin gibi daha vakti var demek allah hayırlısıyla kavuştursun canım..yılmak yok mücadeye devamm:1hug:

Back
X