• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

heeeee şimdi sen heyecanlısın benim daha var ya rahatım şimdi delikafadulden

multi sen de mi doğum kontrol hapı kullanıyorsun? ben de yarın başlayacağım, adetin 3. günü başlanıyor da bırakınca ne zaman adet oluyorsun? senin tedavin ne zaman başlıyor? ne çok soru sordum gece gece.. merak ettim

multi sen de mi doğum kontrol hapı kullanıyorsun? ben de yarın başlayacağım, adetin 3. günü başlanıyor da bırakınca ne zaman adet oluyorsun? senin tedavin ne zaman başlıyor? ne çok soru sordum gece gece.. merak ettim

canım ben dkh bittikten 3 gün sonra adet oldum inşallah yardımcı olmuşumdur multişim baktı cevap yok benden yatmaya gitti

sor canım bende öyleyim şimdiden keseleri bile soruyom ne yapalım bizde böyle meraklıyız

ben adetin 3 günü başladım haplara yaklaşık 23 gün içtim bugün bitti haplarım bakalım ne zaman adet olcam ama bittikten 3 gün sonra olunuyomuş

ben bide suprafact iğne vuruluyom herhalde adetimin 3 günü başlıyacağız gonal f ye canım

Seda hayatım şimdiden tedavin hayırlı olun Allahımın izni ile mutlu haberlerini alıp hep birlikte çığlık çığlığa mutluluk gözyaşı dökeceğiz inşallah..

Elifcim, sende bebişlerini emanete vereceksin hayırlısı ile.... Ve tedavi sonucunda seninde hamiş haberlerinle halay çekeceğiz hayatım.

İkinizde güçlü insanlarsınız.... Lütfen pozitif düşünmeyi unutmayın canlarım....
Bütün dualarım sizinle kızlar:Saruboceq::Saruboceq: :lepi:

sağolun arkadaşlar bugun baya heycan yaptım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hep beraber halay çekeriz artık

sedacım çok sevindim canım inşallah güzel sonuç alcaz canım senin transfer ne zaman olur tahmini belki aynı zamana denk gelir benim büyük ihtimal 16 martta olur

OZLENOZLEN, ELİF23 kızlar temennılerınız için teşekkürler bende ınanıyorum bu sefer ben başarıcam eliff, özlen hepbirlikte hamılelıkte neler yaşadığımızı konuşucak allah ızın verırse kısmetse elif canım benım transfer zamanım henuz bellı değil 10 gunu bulabilir canım ilaçları alalı bugun 2. günüm dualarım senınle sen hamıle kal hayırlısıyla arkandan bende geliyorum pozitif ol, acaba hamılemıyım dıye düşünmemeye çalışş bol bol müzük dınne komedı fılımlerı ızle düşünmene fırsat verme haaaa bu arada ananas yemeyıde unutma arkadaşım

Seda ve Elif canlar tedaviniz hayırlı olsun ALLAH yolunuza engeller çıkarmasın güzel haberlerle geleceksiniz ben inanıyorum :nazar::nazar:

kızlar merhaba dün 12. günümdeü testimi tekrar ettim önce negatif ide çok ağladım yıkıldım amma konu geniş olduğu için başlıkla nalttım onu isteyen arkadaşlarım okusun. ama sonunda pozitif sonucumu aldım değerim 10. gün 97.27 idi 12. gün 308 çıktı.... 2 iz olablirmi kızlar....içimden öle geçiyo hep.haftaya çarşamba göreceğiz keseleri... hayırlısı ile bide göreseydim....
hayırlısı ile elifcim sedacımda pozitif sonuçlar alırlar ıNŞALLAH....

kızlar merhaba dün 12. günümdeü testimi tekrar ettim önce negatif ide çok ağladım yıkıldım amma konu geniş olduğu için başlıkla nalttım onu isteyen arkadaşlarım okusun. ama sonunda pozitif sonucumu aldım değerim 10. gün 97.27 idi 12. gün 308 çıktı.... 2 iz olablirmi kızlar....içimden öle geçiyo hep.haftaya çarşamba göreceğiz keseleri... hayırlısı ile bide göreseydim....
hayırlısı ile elifcim sedacımda pozitif sonuçlar alırlar İNŞALLAH....

doruk tebrikler canım.değerin çok güzel katlanmıs.:nazar:

elifcim hayırlısı olsun canım arkadaşım bu ara ihmal ettim sizi ama malum bulantılar pek bırakmıyo beni tedaviye başlayan diğer arkadaşlar hepinize hayırlı olsun

elif canım hakkında hayırlısı olur inş bebişlerini kucağına almayı nasip etsin rabbim:ecrin_bebek:kızlar bu arada benimde trasferimin 7. günü korkularım arttı iyice tutmadı galibafisfisfis2 gün önce yazmıştım hatırlarsanız ağrılarım var diye şimdi daha kötüsü ağrılarım azaldı fakat alt karnımda gürültü var rahimde yani anlamışınızdır ben adet olmadan önce hep öyle oluyorum kan toplanıyo galiba bu sabah yine başladı hep hareket halinde sesini bile duyuyorum ilkindede öyle olmuştu ümidimi yitirmiştim çok korkuyorum hamile olan arkadaşlar siz bi fikir verin sizdede oldumu?

hayırlısı ile elifcim sedacımda pozitif sonuçlar alırlar İNŞALLAH....

dorukcum bu değerlerin benimkilere benziyor...eğer 14.değerin de 600'ün üstünde çıkarsa büyük bir ihtimalle ikiz diye düşüneceğim...Tabi ki öncelikle sağlıklı sıhhatli olması.....Allahım hayırlısını eylesin... inşallah keseleri de görürsün kalp atışlarını da duyarsın.....
elif ve seda, hamilelerin duaları tutar derler her ikinize de dua ediyorum....inşallah tedaviniz çok güzel geçer..sizlerde bebişlerinizi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza.....

elif canım hakkında hayırlısı olur inş bebişlerini kucağına almayı nasip etsin rabbim:ecrin_bebek:kızlar bu arada benimde trasferimin 7. günü korkularım arttı iyice tutmadı galibafisfisfis2 gün önce yazmıştım hatırlarsanız ağrılarım var diye şimdi daha kötüsü ağrılarım azaldı fakat alt karnımda gürültü var rahimde yani anlamışınızdır ben adet olmadan önce hep öyle oluyorum kan toplanıyo galiba bu sabah yine başladı hep hareket halinde sesini bile duyuyorum ilkindede öyle olmuştu ümidimi yitirmiştim çok korkuyorum hamile olan arkadaşlar siz bi fikir verin sizdede oldumu?

Canım şimdiden böyle düşünme bende 8. günü test yapmıştım bir ağlamıştım mahvolmuştum meğer hamilemişim bebeklerime zarar verebiliirdim daha erken önünde bir kaç gün var bu anların tadını çıkar onlar içinde diye düşün canım :teselli: inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X