kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar
Elifimmm canım arkadaşım hayırlısı olsun işallah 2 gün haaaa az kaldı kısss onuda acısız sızısız atlatırsın işallah beklemekte zor allah sabır verir işallah canım benim güzel sonuçlar işallah
ben hastayım kaçgündür giremiyodum midem tuttu yine çok kötüyüm böle uyuyamıyom bile midemi üşüttüm heralde banyo edip bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim akşamı fenalaştım ölcektim yaa bida banyo edip asla dışarı çıkmam bu ikinci eşekliğim gerçi
kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar
canım umudunu kaybetme ne olur inşallah kimyasal değildir bebeğin geç gelişiyodur dualarım seninle canım:Saruboceq:
ınsallah canım öledır rabbım hepımızı guldursun dularımızı esırgemeyın acaba 48 saat olmadı sımdı bırdaha yaptırdım degerım 220cıktı persembe aksam bırtane daha var son olur umarım
canım inşallah bence hamilesin ya ben öyle hissediyorum ama umudunu kaybetme :Saruboceq:
evet canım iğnemi yaptım birazda uzandım
evet canım iğnemi yaptım birazda uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?