2009 anne adayları

canım geçmiş olsun ben de diyorum nerde bu kız özledim seni :1rolleyes:

kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar

ay canım ya ben sana demiştim dimi cumartesi günü en fazla 2-3 gün daha iğne vurulursun diye bak kız az kaldı ALLAH!ın izniyle transferinde cumartesi olur canım senin için bol bol dua edicem

canım umudunu kaybetme ne olur inşallah kimyasal değildir bebeğin geç gelişiyodur dualarım seninle canım:Saruboceq:

ınsallah canım öledır rabbım hepımızı guldursun dularımızı esırgemeyın acaba 48 saat olmadı sımdı bırdaha yaptırdım degerım 220cıktı persembe aksam bırtane daha var son olur umarım

canım inşallah bence hamilesin ya ben öyle hissediyorum ama umudunu kaybetme :Saruboceq:

canım inşallah bence hamilesin ya ben öyle hissediyorum ama umudunu kaybetme :Saruboceq:

ınsallah canım benım doktorumu aradım aglama dedı ılaclara devam dedı eger hamıleysem ben bebegımı kucagıma almadan ınanamıycam sanırım korkuyorum kaybetmekten onları ınsallah dedıgın gıbı cıkar canım rabbım hepımızı guldursun dularında unutma

elif nerdesin kısss çatlatma iğnesini vurulmayamı gittinsırnaşık şey

elif nerdesin çatlatma iğnesini vurulmayamı gittin yerimseniben

yok canım bugün bitti d k hapı bakalım ne zaman adet olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…