Arkadaşlar benim bugün puregon 300'ün 8. günü olacak yarın için randevu vermişlerdi ama ben perşembeye erteledim o gün dersim yok diye.Doktor yarın da iğne yapın o zaman dedi yani 9 tane vurunmuş olucam bi sakıncası olur mu ki??:uhm:
yanlış saymadıysam bende 9 tane oldum.allah izniyle hiç bir şey olmaz canım
kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar
kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar
Sağol canım doktorla telefonda konuşabiliyorum dosyamı görmedin söyledi diye tedirgin olmuştum.Bu arada tebrik etmiştim seni daha önce ama görmedin sanırım olsun bizlere umut oldunuz canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirirsin
Turser tebrikler canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişleriniTurseeeeeeeeeer tebrikleeeer, ikiz olduğunu şimdi okudum, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla 9 ay sonra bebişlerini sağlıkla kucağına al arkadaşım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi bakalım elifcim umarı herşey yolunda gider:Saruboceq: ...senin için dua edicem arkadaşımm:1hug:
senin de iyi haberlerini alıcaz listede hep halay çekicez hayırlısıyla :lepi:
elifçim duarım seninle.iğnenin saatine çok dikkat et canım bir kaç alarm kur hatta evde.hadi bakalımm senin içinde halay çekeceğiz insallah
elifcim dualarım seninle canım...
elifciğimmmm hakkında hayırlısı olsun canım dualarım senınle
bende bugün dondurulmuşlar için ilaçlarıma basladım
estrofem, corasprin, elevit alıyorum
elif allahım yardım etsin sana herşey iyi geçer inş ve güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle:Saruboceq:
Canım benim dua etmez miyiz hiç dualarım seninle ve tüm emek veren arkadaşlarla hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gitsin Aminnkaydirigubbakcemile5
Elifimmm canım arkadaşım hayırlısı olsun işallah 2 gün haaaa az kaldı kısss onuda acısız sızısız atlatırsın işallah beklemekte zor allah sabır verir işallah canım benim güzel sonuçlar işallah
ben hastayım kaçgündür giremiyodum midem tuttu yine çok kötüyüm böle uyuyamıyom bile midemi üşüttüm heralde banyo edip bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim akşamı fenalaştım ölcektim yaa bida banyo edip asla dışarı çıkmam bu ikinci eşekliğim gerçi
gnydın arkdslar sabahtan beri aglıyorum 10cu gun degerım 124ken 12cı gun 195olmus ıkıye bıle katlamamıs kımyasall gebelık sanırım benımkı nolur dua edın arkdslr bana esırgemeyın dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?