2009 anne adayları

yanlış saymadıysam bende 9 tane oldum.allah izniyle hiç bir şey olmaz canım

elif az kaldı canım Rabbim yardımcın olsun arkadaşım bu arada ben gebeliğimi öğrendikten 2 hafta sonraki ilk kontrolümde yani dün öğrendim ikiz olduğunu umarım sorduğun buydu

dervis teşekkür ederim arkadaşım darsı başına inşallah

evet canım tamda onu sordum çok aceleciyim demi sanki gebe kaldımda kaçız onu öğrencem ama ne yapayım sabırsızım işte

yanlış saymadıysam bende 9 tane oldum.allah izniyle hiç bir şey olmaz canım

Sağol canım doktorla telefonda konuşabiliyorum dosyamı görmedin söyledi diye tedirgin olmuştum.Bu arada tebrik etmiştim seni daha önce ama görmedin sanırım olsun bizlere umut oldunuz canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirirsin

kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar

hadi bakalım elifcim umarı herşey yolunda gider:Saruboceq: ...senin için dua edicem arkadaşımm:1hug:
senin de iyi haberlerini alıcaz listede hep halay çekicez hayırlısıyla :lepi:

inşallah sizlerinde güzel haberlerini alıcaz canım tedavin hayırlı olsun...amin

kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar

elifciğimmmm hakkında hayırlısı olsun canım dualarım senınle

bende bugün dondurulmuşlar için ilaçlarıma basladım
estrofem, corasprin, elevit alıyorum

Turseeeeeeeeeer tebrikleeeer, ikiz olduğunu şimdi okudum, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla 9 ay sonra bebişlerini sağlıkla kucağına al arkadaşım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Turser tebrikler canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

elif allahım yardım etsin sana herşey iyi geçer inş ve güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle:Saruboceq:

hadi bakalım elifcim umarı herşey yolunda gider:Saruboceq: ...senin için dua edicem arkadaşımm:1hug:
senin de iyi haberlerini alıcaz listede hep halay çekicez hayırlısıyla :lepi:

elifçim duarım seninle.iğnenin saatine çok dikkat et canım bir kaç alarm kur hatta evde.hadi bakalımm senin içinde halay çekeceğiz insallah

elifcim dualarım seninle canım...

elifciğimmmm hakkında hayırlısı olsun canım dualarım senınle

bende bugün dondurulmuşlar için ilaçlarıma basladım
estrofem, corasprin, elevit alıyorum

sağolun arkadaşlar bugun baya heycan yaptım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hep beraber halay çekeriz artık

sedacım çok sevindim canım inşallah güzel sonuç alcaz canım senin transfer ne zaman olur tahmini belki aynı zamana denk gelir benim büyük ihtimal 16 martta olur

elif allahım yardım etsin sana herşey iyi geçer inş ve güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle:Saruboceq:

sağol canım allah razı olsun sende yarın haberdar et bizi sonucu merak ederim olurmu dua edicem senin için

Seda hayatım şimdiden tedavin hayırlı olun Allahımın izni ile mutlu haberlerini alıp hep birlikte çığlık çığlığa mutluluk gözyaşı dökeceğiz inşallah..

Elifcim, sende bebişlerini emanete vereceksin hayırlısı ile.... Ve tedavi sonucunda seninde hamiş haberlerinle halay çekeceğiz hayatım.

ıkinizde güçlü insanlarsınız.... Lütfen pozitif düşünmeyi unutmayın canlarım....
Bütün dualarım sizinle kızlar:Saruboceq::Saruboceq: :lepi:

sağol canım inşallah bizde enneler kervanına katılırız özlemcim sen şimdi kasım annesimi oluyorsun

Elifimmm canım arkadaşım hayırlısı olsun işallah 2 gün haaaa az kaldı kısss onuda acısız sızısız atlatırsın işallah beklemekte zor allah sabır verir işallah canım benim güzel sonuçlar işallah

ben hastayım kaçgündür giremiyodum midem tuttu yine çok kötüyüm böle uyuyamıyom bile midemi üşüttüm heralde banyo edip bi arkadaşa misafirliğe gitmiştim akşamı fenalaştım ölcektim yaa bida banyo edip asla dışarı çıkmam bu ikinci eşekliğim gerçi

Canım benim dua etmez miyiz hiç dualarım seninle ve tüm emek veren arkadaşlarla hayırlı olsun İnşallah herşey yolunda gitsin Aminnkaydirigubbakcemile5

canım sağol

irem canım ne yaptın sen böyle dikkat et kendine yapma böyle geçmiş olsun canım bol bol vitamin al iyileş tamam

arkadaşlar sorgusuz bebişlerini kaybetmiş cok üzüldüm inşallah acısını unutup tekrar gebe kalır bu sefer sağlıcakla doğurur inşallah

canım umudunu kaybetme ne olur inşallah kimyasal değildir bebeğin geç gelişiyodur dualarım seninle canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…