2009 anne adayları

elif daha uyumadınmı sen klava:
hadi git yat dinlen yarın doktora gitcen

yarın gidiyom doktora o zaman kesinleşir heralde
canım kendi derdimden sana mesaj atamadım.
hadi yarın tarihin belli olsun hayırlısı ile yumoşlar artsın güzel güzel toplansın sonra da elife bebiş olsun...:Saruboceq:

hayırlı olsun tatlımmm allah tamamına erdirsin canımm senin kaçıncı gündü?benim bugün 13. gün değerim 120 çıktı 2 gün önce 59 idi.a.s.

benimde 13.gündü canım değerim 1231.00 benimkini ikiz dedi doktor bu değerle ama bakalım hayırlısı:teselli:

angel baby,oferta,bebiş istiyoruz,35sevi35,sagem ve turser güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.allah isteyen herkese nasip etsin.kucağımıza alacağımız günleride bize yasatsın.

kızlar benim 13 . gün değerm 300 dü bu cuma tekrar kan tahlili yapıcaz ihtimal nedir sizce :)

gnydın arkdslar sabahtan beri aglıyorum 10cu gun degerım 124ken 12cı gun 195olmus ıkıye bıle katlamamıs kımyasall gebelık sanırım benımkı nolur dua edın arkdslr bana esırgemeyın dualarınızı

Duygucum umarı herşey yolunda gider doktorunu aradın mı?sein için dua edicemm:1hug:

aradım canım bı tahlıl daha istedi persembe gunu ama benım umudum bıttı cunku 2gunde ıkıye katlanmamıs yasayamadan bu duyguyu bıttı ruyam cok kotuyum 2gunluk mutlulukmuydu benımkı

duygucum herşeyin hayırlısı tabiki bak senin sağlığın daha önemli ayrıca sonuçta orda katlanan bir değerler var yani acele etme geç tutunmuştur bir sürü ihtimal var yani bekle :teselli:

duygucum herşeyin hayırlısı tabiki bak senin sağlığın daha önemli ayrıca sonuçta orda katlanan bir değerler var yani acele etme geç tutunmuştur bir sürü ihtimal var yani bekle :teselli:

nılcım sen 10cu degerın ve 12 degerın 2ye katlanmısmıydı allah sızlerın yuzunu guldursun benım pek umudum kalmadı

kızlar sonucum 1231.00 yani HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

tebrikler kinder, ikizlerin süper annesi, değerini görünce bile insanın morali düzeliyor.. Allah tamamına erdirsin canım..hihoyyyt

Turseeeeeeeeeer tebrikleeeer, ikiz olduğunu şimdi okudum, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla 9 ay sonra bebişlerini sağlıkla kucağına al arkadaşım...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nılcım sen 10cu degerın ve 12 degerın 2ye katlanmısmıydı allah sızlerın yuzunu guldursun benım pek umudum kalmadı

ben öyle tahlil yaptırmadım ben 13 . gün gittim ondan sonra bir hafta sonra gidicem yine oda bu cuma canım

canım nevranın mart listesinde olmasa bile inşallah nisan listesinde sonuç pozitif olcak

kindercim, elifcim canlarım sağolun. ben yarın formaliteden yapacam testi...ama umudum yok.inşallah toparlanabilirsem nisanda...

elif daha uyumadınmı sen klava:
hadi git yat dinlen yarın doktora gitcen

tatlı cadım benim ne yapayım uykum gelmedi daha bilgisayarı kapattıktan sonrada uyuyamadım

canım kendi derdimden sana mesaj atamadım.
hadi yarın tarihin belli olsun hayırlısı ile yumoşlar artsın güzel güzel toplansın sonra da elife bebiş olsun...:Saruboceq:

canım benim çok sağol allah razı olsun senden allah hepimize tattırsın annelik duygusunu

duygucum bir arkadaşın daha senin gibi oldu sonra değerleri katlanarak çoğaldı meğerse ikiz gebelikten tek gebeliğe düşmüş ondanmış belki seninkide öyledir üzülme canım

Arkadaşlar benim bugün puregon 300'ün 8. günü olacak yarın için randevu vermişlerdi ama ben perşembeye erteledim o gün dersim yok diye.Doktor yarın da iğne yapın o zaman dedi yani 9 tane vurunmuş olucam bi sakıncası olur mu ki??:uhm:

kızlar ben yarın 2. testimi yaptırıcam benim değerim tavan yapmış zaten sizce daha ne kadar yükselir.2 katı diyosunuz yaa merak ettim.:1shok:

canım ben hiç pregon kullanmadım o yüzden bilmiyorum

kızlar ben bugün çatlatma iğnesini vuruncam 12 martta yumurtalar toplancak dua edin olurmu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…