Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kendi derdimden sana mesaj atamadım.yarın gidiyom doktora o zaman kesinleşir heralde
hayırlı olsun tatlımmm allah tamamına erdirsin canımm senin kaçıncı gündü?benim bugün 13. gün değerim 120 çıktı 2 gün önce 59 idi.a.s.
gnydın arkdslar sabahtan beri aglıyorum 10cu gun degerım 124ken 12cı gun 195olmus ıkıye bıle katlamamıs kımyasall gebelık sanırım benımkı nolur dua edın arkdslr bana esırgemeyın dualarınızı
duygucum herşeyin hayırlısı tabiki bak senin sağlığın daha önemli ayrıca sonuçta orda katlanan bir değerler var yani acele etme geç tutunmuştur bir sürü ihtimal var yani bekle :teselli:
kızlar sonucum 1231.00 yani HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
nılcım sen 10cu degerın ve 12 degerın 2ye katlanmısmıydı allah sızlerın yuzunu guldursun benım pek umudum kalmadı![]()
canım nevranın mart listesinde olmasa bile inşallah nisan listesinde sonuç pozitif olcak
elif daha uyumadınmı senklava:
hadi git yat dinlen yarın doktora gitcen
canım kendi derdimden sana mesaj atamadım.
hadi yarın tarihin belli olsun hayırlısı ile yumoşlar artsın güzel güzel toplansın sonra da elife bebiş olsun...:Saruboceq:
gnydın arkdslar sabahtan beri aglıyorum 10cu gun degerım 124ken 12cı gun 195olmus ıkıye bıle katlamamıs kımyasall gebelık sanırım benımkı nolur dua edın arkdslr bana esırgemeyın dualarınızı
tebrikler kinder, ikizlerin süper annesi, değerini görünce bile insanın morali düzeliyor.. Allah tamamına erdirsin canım..hihoyyyt
Arkadaşlar benim bugün puregon 300'ün 8. günü olacak yarın için randevu vermişlerdi ama ben perşembeye erteledim o gün dersim yok diye.Doktor yarın da iğne yapın o zaman dedi yani 9 tane vurunmuş olucam bi sakıncası olur mu ki??:uhm: