2009 anne adayları

iyim canım yarın doktora gidicem iğnemi yazdırcam ama tüp bebek iğnesi değilmiş bu hazırlayıcı iğneymiş salı günü de onu vurcam bakalım ne zamana kadar vurulcam

hadi hayırlısı olsun tatlım ayın 15 ne kadar transferinmi biter sonrada beklemedemisin

evet ya iğneler canını acıtıyomu ağrısı varmı canım

şuraya bak 1 şubatta başladık 28 martta sonucu öğrencez

olsun canım inşallah güzel habarler alırız hamiş oluruz kısssss ben çok umutluyum yaaaa

iğnelr gonal f hiç acıtmıyo hatta iğneyi batırırken hiç hissetmiyorumda lucrin acıtıyor ikisinide kendim yapıyorum bide beni kalem gonal f bitmek üzere diğer çözeltili olanda acıtıyor iki tane arka arkaya bilmem ne yapcam

bende çok umutluyum doktor test yaptı e 2 ye baktı çok süper dedi

evet canım raporsuz bide bişey sorcam bülent beyin sana tavrı nasıl canım inşallah rahatsındır

bu admın bana ne garezi vardı mahfetti maddi manevi beni

360 ona verdik 1 buçuk milyar ilaca sonuç ne dayak yemediğim kaldı sonrada zaten tedavi iptal oldu

canım bana karşı tavrı güzel şimdilik sonrasını bilemem

ne yapcan canım demekki orası hayırlı değilmiş burası inşallah hayırlı olur

yok canım onla alakası yoktur çünkü bülent beyin hastaları hep kapalı ve ben onlara bülent beyi sorunca çok memnun olduklarını söylemişlerdi ve hamilelerdi

canım benim inşallah hamile kalırsın canım çok istiyorum herkesin gebe olmasını istiyom ama özellikle sen ben irem benim içimde en çok istediğim beraber başlık açcaktık daha hamileyiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…