sanırım markası fortel olacak, bende yarın sabah test yapmayı dülşünüyorum
sebepsiz infertilite, 2. deneme bugün 8. gün hala bir belirti yok sanırım bu da negatif olacak
kızlar selam,
transferin 2.günü ben dün hep değil ama dinlenerek yatmaya gayret ettim.
gebeliği kesinleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Allah hepimizin muradını versin...
kızlar benimde bugün transferimin 2. günü ve inanılmaz kötü hissediyorum kendimi. kasıklarım ağrıyor midem ağrıyor kalçalarım iğnelerden ağrıyor çok fena şiştim havaya uççacam nerdeyse ve kabız oldumayyyy çok kötü oldum ya iyce ümitsizleşmeye başladım erkenden. ya ne bilim kimse bi belirti yok dio ağrı yok sızı yok insanlarda bendemi bir gariplik var acaba?özellikle şişkinlik ve miğde ağrısı beni mahvediyo...
kızlar selam,
transferin 2.günü ben dün hep değil ama dinlenerek yatmaya gayret ettim.
gebeliği kesinleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Allah hepimizin muradını versin...
dorukcum aynı beliriler ben de de oldu....karnım davul gibi olmuştı,kalçalarım acıyordu iğnelerden.....bunlar çok normal...ama sen şimdiden moralini bozuyorsun...moral çok önemli biliyorsun.......
kabızlık için bana doktorum kayısı önermişti...sabah kalkar kalkmaz 3-5 katısı yiyosun ardından da ılık su....inan kabızlığa birebir.....
Allah seninde yüzüne güler inşallah......
hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
kızlar benimde bugün transferimin 2. günü ve inanılmaz kötü hissediyorum kendimi. kasıklarım ağrıyor midem ağrıyor kalçalarım iğnelerden ağrıyor çok fena şiştim havaya uççacam nerdeyse ve kabız oldumayyyy çok kötü oldum ya iyce ümitsizleşmeye başladım erkenden. ya ne bilim kimse bi belirti yok dio ağrı yok sızı yok insanlarda bendemi bir gariplik var acaba?özellikle şişkinlik ve miğde ağrısı beni mahvediyo...
canım onun içinde beta hcg cinsi bir şey var. gebelik oluştuysa destek olsun diye yaptırıyorlar. ben de 3 günde bir düşük doz pregnyl yaptırıyorum. benim yarın 9. günüm sence hala erken mi.?
hayırlı olsun canım yaa sende ben gibi kalçadan iğne yemişsin kalçadan çok zor oluyor biliyorum ama artık bitti bak gidip gelmeler şimdi dinlenme zamanı değilmi öyle düşünelim umutsuzluk yokkkkkkkkklava:
benim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemede sonuç pozitif..
öle canım ama ben hergün hem kalçadan hem göbüşten iğne oluom malesef....ve çok karnım ağrıyo nedenini bilmiyorum....çok korkuyorummm ya olmadıysaaaa...:bbo:
canım bende sabah kayısı yedim ama şu kasık ağrısı benim canımı çok sıkıyor....sanki adet olcam gibi....seninle doktorlarımızda aynı zaten.sen bhcg ye ne zaman baktırmıştın?:bbo:
dorukk, prenses2020 ve xxnilxx,
valla kabızlık sorunu bende transfer öncesi başlamıştı bayılacak gibi oldum bir gün...
benimde gaz, şişkinlik,iğne yerleri ağrısı ve kabızlık devam ediyor sıvı besleniyorum kayısı yemeğe çalışıyorum bir şurup varmış eğer çok rahatsız olursam hemşireden onu isteyeceğim pzt.günü.adı d ile başlıyo ama unuttum bitkiselmiş.
dorukk, bende hiçbirşey hissetmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olmuştur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?