2009 anne adayları

sanırım markası fortel olacak, bende yarın sabah test yapmayı dülşünüyorum

Aysun canım bence yapma erken daha ben dün yaptımda noldu insan ümtsizken dahada ümitsizleşiyor benimde bugun 8. gün ben bugun ovitrelle iğne yedim göbekten bu iğne neden yiyrz ben hala anlamadım yaa bilgisi olan paylaşabilirmi

canım onun içinde beta hcg cinsi bir şey var. gebelik oluştuysa destek olsun diye yaptırıyorlar. ben de 3 günde bir düşük doz pregnyl yaptırıyorum. benim yarın 9. günüm sence hala erken mi.?

kızlar selam,
transferin 2.günü ben dün hep değil ama dinlenerek yatmaya gayret ettim.
gebeliği kesinleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Allah hepimizin muradını versin...

sebepsiz infertilite, 2. deneme bugün 8. gün hala bir belirti yok sanırım bu da negatif olacak

canım bızım herhalde aynı gun transfer yapılmıstı ayın 20.de oldu bugun benımde 8.gun bendede hıc bır belırtı yok acacba bende test yapsammı dıye dusunmuyo degılım erken davranıyoz bılıyom ama benım ılk denemem hayırlısı:ecrin_bebek:

dilber canım ben ilk denememde beklemiştim ama bu sefer beklemek istemiyorum. yarın sabah bir test yapayım diyorum. birazda kararsızım aslında

ınan bende yapcam ogleden sonra alayım dıyrum testı ama bılmıyom dıyorum pozıtıfse cıkar sılıkte olsa galıba ah ah ah

kızlar selam,
gebeliği kesinleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Allah hepimizin muradını versin...

canım benim bol bol dinlen bir kaç gün......sabahları kayısı ye 3-5 adet üstüne ılık su...çünkü bu aralar kabız olmamamız gerekiyor......Allahım tüm anne adaylarının kucaklarını boş bırakmasın inşallah.......

kızlar benimde bugün transferimin 2. günü ve inanılmaz kötü hissediyorum kendimi. kasıklarım ağrıyor midem ağrıyor kalçalarım iğnelerden ağrıyor çok fena şiştim havaya uççacam nerdeyse ve kabız oldumayyyy çok kötü oldum ya iyce ümitsizleşmeye başladım erkenden. ya ne bilim kimse bi belirti yok dio ağrı yok sızı yok insanlarda bendemi bir gariplik var acaba?özellikle şişkinlik ve miğde ağrısı beni mahvediyo...

dorukcum aynı beliriler ben de de oldu....karnım davul gibi olmuştı,kalçalarım acıyordu iğnelerden.....bunlar çok normal...ama sen şimdiden moralini bozuyorsun...moral çok önemli biliyorsun.......
kabızlık için bana doktorum kayısı önermişti...sabah kalkar kalkmaz 3-5 katısı yiyosun ardından da ılık su....inan kabızlığa birebir.....
Allah seninde yüzüne güler inşallah......
hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

kızlar selam,

nevra hayırlı olsun canım bak kabızlık sorununa dikkt et ben yaşdım artık ilaç kullanmak zorunda kaldım bol su içti kayısı ama organik olsun :))) :teselli:

canım bende sabah kayısı yedim ama şu kasık ağrısı benim canımı çok sıkıyor....sanki adet olcam gibi....seninle doktorlarımızda aynı zaten.sen bhcg ye ne zaman baktırmıştın?:bbo:

hayırlı olsun canım yaa sende ben gibi kalçadan iğne yemişsin kalçadan çok zor oluyor biliyorum ama artık bitti bak gidip gelmeler şimdi dinlenme zamanı değilmi öyle düşünelim umutsuzluk yokkkkkkkk klava:

canım onun içinde beta hcg cinsi bir şey var. gebelik oluştuysa destek olsun diye yaptırıyorlar. ben de 3 günde bir düşük doz pregnyl yaptırıyorum. benim yarın 9. günüm sence hala erken mi.?

gebelik yoksa boşu boşuna yiyoruz değilmi ((( tşk edeirm bilgi için canım
senin iğnler farklı bana 1 tane verdiler test günüme kadar oda 8. gün vurulcan dediler bilmiyorumki :S

öle canım ama ben hergün hem kalçadan hem göbüşten iğne oluom malesef....ve çok karnım ağrıyo nedenini bilmiyorum....çok korkuyorummm ya olmadıysaaaa...:bbo:

öle canım ama ben hergün hem kalçadan hem göbüşten iğne oluom malesef....ve çok karnım ağrıyo nedenini bilmiyorum....çok korkuyorummm ya olmadıysaaaa...:bbo:

güzelim dur be hele ben diyordum bu topikten benden panği yok diye bak şimdi de başladın kaydirigubbakcemile şimdi kızlar alacaklar ellerine sopayyıı hepimiz senin endişelerini anlıyoruz bizde yaşıyoruz ama en aza indirmeye çalışıyoruz canım karnın ağrıması normal güzelim benim hala ağrıyo bugun 8. gün ağrım hafifledi ama korkmaaa hem böle korkarak bebişlerinide korkutma :teselli::teselli: :teselli:

dorukk, prenses2020 ve xxnilxx,
valla kabızlık sorunu bende transfer öncesi başlamıştı bayılacak gibi oldum bir gün...
benimde gaz, şişkinlik,iğne yerleri ağrısı ve kabızlık devam ediyor sıvı besleniyorum kayısı yemeğe çalışıyorum bir şurup varmış eğer çok rahatsız olursam hemşireden onu isteyeceğim pzt.günü.adı d ile başlıyo ama unuttum bitkiselmiş.
dorukk, bende hiçbirşey hissetmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olmuştur inşallah

canım bende sabah kayısı yedim ama şu kasık ağrısı benim canımı çok sıkıyor....sanki adet olcam gibi....seninle doktorlarımızda aynı zaten.sen bhcg ye ne zaman baktırmıştın?:bbo:

ben dayanamadım...9.gün yaptırmıştım.sonra 12.gün tekrar ettim.sonra da 14.gün.....

canım aynen baa hiç bir faydası olmadı ama bazı arkadaşlara olmuş ben de çok zor durumda kaldım aradım hemşireyi bana duphalac iç dedi ben içtim rahatladım sizde zor durumda kalırsanız ararsnız ama ben sigara içiyordum bende kabızlık ondan bu kadar çok oldu tedaviye başlarken bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…