kızlar birşey öğreneceğim. benim 5+5 bugün.acaba bebiş benimlemi çok merak ediyorum. kızlar düşük sadece kanama ilemi oluyorrr.
sağol canım cevabın için. akıntım var ama beyaz gibi yani sıvı jeldendir. diyorum ama işte insan zor bulunca korkuyor demekki.
hayırlı olsun senin bebişinde. sen bizden daha tecrübelisin. temmuz annesi olacaksın sanırım.. inşallah hepimize allah bağışlar. duygular çok güzel değilmi.. bende şimdiden seviyorum. daha nohut kadar ama duyar beni ...
seninkide futbolcumu olacak ne tekmeliyorrrr.bilmiyorum ama bir şey soracağım. ben hamile olduğumu öğrendiğimde hep erkek geçti gönlümden hep oğlum diye sevdim. acaba içimize doğuyormu
canım bende de akıntı cok su gibi bend ehep süpeleniyorumbide böyle geliyo ya ne oldu acaba diyorum allaha emanetler inş. hayırlısından su keseleri bi görsem
canlarım çok teşekkür ederim.iyi dilekleriniz çok iyi geldibana ...angel baby korkmayalım. tamam mııı. bebişler bizimledir. ben geçen hafta cmt gezmeye gittim. aayyy anlatamam nasıl pişmanlık duydum nasıl giderim diyee.pzt doktora gittim test yaptırdım 1030 çıktı değerim.17 mart değerim yani 12.gün 133 14.gün 248 pzt 1030 çıktı.. dahada yaptırmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?