• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar şimdi dr sonuc kagıdımı aldım sonucum 343 cıkmıs nasıl sizce dr cok iyi dedi...

canım tebrikler çatır çatır doğurursun inş bence ikiz yada üçüz seninkidelikafadulden kızlar ben kaç gündür giremiyodum yeni haberleri kaçırıyorum benim pc de sorun var galiba, benim yumuoşlarda salı toplanacak allah hepimizin yardımcısı olsun:ecrin_bebek:

saolun canlarıminş. allahım tümistiyenlere nasip ets,n inş.... allahım hamişolanlarda hayırlısından kucagına alır inş..

kızlar şimdi dr sonuc kagıdımı aldım sonucum 343 cıkmıs nasıl sizce dr cok iyi dedi...

cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....bende cmt.11. günümdü değerim 52.67 çıktı...pzt. bir daha yaptırıcam inş. yükselir cnm ya...:1shok:çok düşük gibi geliyo bana ama bakalım hakkımızda hayırlısı...benim gibi değeri düşük çıkan varmı yada bu değer sizce nasıl... cevaplarsanız çok memnun olurum arkadaşlar....:çok üzgünüm:

kızlaaaar ankaradayım 5 dakikalığına yazıyorum yaaaaaa bana yardım edin moralim bozuldu
5 yumurta topladılar dün, sadece 2si olgun diye aradılar akşam, bugün de sadece biri kaldı dediler... sizce o yarın embriyo olur mu? olursa salı transfer olacak dediler... çok korkuyoruuuuuuuuuum

kızlaaar kimse yok muuu,
Elifcim benim istersen daha tarih yazma listeye, yarın belli olacak, çünkü 1 embriyo kaldıııııııııııııııııııı, o da daha embriyo değil..:1shok:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
derviş canım kendini sıkma b u kadar ya allah büyük hhiçbelliolmaz sonucta hamile kalamk için 1 embriyo gerek inş.. olucak tatlım

cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....bende cmt.11. günümdü değerim 52.67 çıktı...pzt. bir daha yaptırıcam inş. yükselir cnm ya...:1shok:çok düşük gibi geliyo bana ama bakalım hakkımızda hayırlısı...benim gibi değeri düşük çıkan varmı yada bu değer sizce nasıl... cevaplarsanız çok memnun olurum arkadaşlar....:çok üzgünüm:

canım bence 11.gün olmasına rağmen iyi bir sonuç yarın iki katı olacaktır moralini bozma:emir_bebek:

kızlaaaar ankaradayım 5 dakikalığına yazıyorum yaaaaaa bana yardım edin moralim bozuldu
5 yumurta topladılar dün, sadece 2si olgun diye aradılar akşam, bugün de sadece biri kaldı dediler... sizce o yarın embriyo olur mu? olursa salı transfer olacak dediler... çok korkuyoruuuuuuuuuum

canım benimde ilkinde öyle olmuştu ikisinden biri kalmıştı embrio oldu seninkide olacak eminim moralini bozma.

Canım benim gözün aydın hayatım. Bak idrar testi negatif olmasına rağmen değerin yüksek ve pozitif çok şükür

xxnilxx, evet canım şurp adı duphalactı ama bugün daha iyi gibiyim sadece şu iğne yerleri çook acıyo aman olsun da ben razıyım...
derviss moralini bozma yaaa bir taneden çıkmadık mı hepimiz????
inşallah olumlu olur...

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????............................................................................sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç=?
:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç=?
:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?
:nazar: DORUK..................transfer=26 şubat.............test tarihi= 8 mart.................kısa protokolle...............istanbul TBM.......................................................................sonuç=?
:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia..............................................................................sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp...........................................................................sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM......................................................................sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????.........................................................................sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü.......................................................................sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.......................................................................sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?
:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.................................................................sonuç=?

kızlaaar kimse yok muuu,
Elifcim benim istersen daha tarih yazma listeye, yarın belli olacak, çünkü 1 embriyo kaldıııııııııııııııııııı, o da daha embriyo değil..:1shok:kafamçokkarıştı

canım ya hepimiz tek emriyodan olmadıkmı neden böyle umutsuzsun bebişine negatif enerji gönderiyorsun canım lütfen kötü şey getirme aklına iyi düşün iyi olsun tamam

Son düzenleme:
evet başladım bugün ikinciyi yaptım ayın 15 ine kadar benim tedavi bitermiş doktor öyle dedi

Back