Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bugun merak ettim test aldırdım eczaneden tek çizgi çıktı yaa ((transferimin 7. günü)) hiç bi belirti olmaz mı ya ben artık hiç bir şey hissetmiyorum ::::::(((((((
rrose canım bendede aynısı var.ayyy çok kötü. artık ben kokuyada duyarlıyım. sabah minübüse biniyorum.. iğrenççç. birde şubede millet geliyor ağız kokusu mahvetti beni. ve canım geçen gün aşırı derece ekmek ve yoğurt istedi. benim birde akşamları çok bulanıyorrr. gece ve tükürük salgım arttıııı...10 martta kese göreceğim.
canım benim bugün kahverengi leke geldi hemen gittim doktora gördüm meleğimi tek tutmuş ama çok güzel ya
arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum
bu topice hiç bakmamıştım , kimleri görüyorum kıs sevtappppppp , yakaladım seniiiiiiikaydirigubbakcemile
merhabalarrrrr
ben de kısmetse 2009 ( temmuz ) annesi olucam :Saruboceq:
tüm hamişlere sağlıklı ve sorunsuz bir süreç diliyorum Şeniz
arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum
kız elif sana bi önerim var şu listeye şeyi de ekle yani kimde ne problem var okuyanlar hem merak edyo hemde umut olur güselim ne dersin mesela sevtap pozif kaçıncı deneme ve kimden kaynaklı falan gibi ya umut olur ne dersin
Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
nil meraba en erken 9. gün oda çok silik çıkyo diye biliom canım senin kaçıncı denemen
sebepsiz infertilite, 2. deneme bugün 8. gün hala bir belirti yok sanırım bu da negatif olacak
canım benim bende 7. gün yaptım çıkmadı sonra 10. gün yaptım çıktı çizgi fortel olanlarından al onlar adetten daha öncesini daha net gösterio ben hepisni yaptım