• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

nil meraba en erken 9. gün oda çok silik çıkyo diye biliom canım senin kaçıncı denemen

arkadaşlar ben bugun merak ettim test aldırdım eczaneden tek çizgi çıktı yaa ((transferimin 7. günü)) hiç bi belirti olmaz mı ya ben artık hiç bir şey hissetmiyorum :::::::((((((((

canım benim bende 7. gün yaptım çıkmadı sonra 10. gün yaptım çıktı çizgi fortel olanlarından al onlar adetten daha öncesini daha net gösterio ben hepisni yaptım

rrose canım bendede aynısı var.ayyy çok kötü. artık ben kokuyada duyarlıyım. sabah minübüse biniyorum.. iğrenççç. birde şubede millet geliyor ağız kokusu mahvetti beni. ve canım geçen gün aşırı derece ekmek ve yoğurt istedi. benim birde akşamları çok bulanıyorrr. gece ve tükürük salgım arttıııı...10 martta kese göreceğim.

canım benim bugün kahverengi leke geldi hemen gittim doktora gördüm meleğimi tek tutmuş ama çok güzel ya

bu topice hiç bakmamıştım , kimleri görüyorum kıs sevtappppppp , yakaladım seniiiiiiikaydirigubbakcemile

merhabalarrrrr
ben de kısmetse 2009 ( temmuz ) annesi olucam :Saruboceq:
tüm hamişlere sağlıklı ve sorunsuz bir süreç diliyorum Şeniz

arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum

arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum

Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
çoğul ama kaçız acaba ? inan bunu bilemeyiz :1no2:
benim 11.gün 207 idi değerim .. sonucu aldktan 10 gün sonra ikiz olduklarını öğrendik , yaklaşık 1 ay sonra da tek devam etmeye başladı oğluşum :çok üzgünüm:
Allah ne kadarına uygun gördüyse o kadarına can versin diyelim yerimseniben:Saruboceq:
keseler için ne zaman gideceksin ?
nerede yaptırmıştın ve kaçıncı denemendi canım ?

bu topice hiç bakmamıştım , kimleri görüyorum kıs sevtappppppp , yakaladım seniiiiiiikaydirigubbakcemile

merhabalarrrrr
ben de kısmetse 2009 ( temmuz ) annesi olucam :Saruboceq:
tüm hamişlere sağlıklı ve sorunsuz bir süreç diliyorum Şeniz

efendim canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen benimi takip ediyosun bakıyım hııımm :)))

hayırlısı olsun canım tebrikler öncelikle a.s.
bende stardustla aynı ayda doğum yapıcam benimde tüp bebekdi ikizdi çift kese oluşmuştu ama sonra öğrendikki kesenin birinin içinde tek bebek oluştu diğer kesemde bebek oluşmadı ve o kese kendiğinden kayboldu gitti
rabbim hayırlı olanacak kadarına can versin dua et çift bebek olup daha sonra stardust arkadaşım gibi Allah korusun kaybetmek daha kötü o yüzden hayırlısını iste canım

kız elif sana bi önerim var şu listeye şeyi de ekle yani kimde ne problem var okuyanlar hem merak edyo hemde umut olur güselim ne dersin mesela sevtap pozif kaçıncı deneme ve kimden kaynaklı falan gibi ya umut olur ne dersin

canım bencede herkes yazsın kimde ne sorun var kaçıncı deneme yazsın

hayırlı olsun canım

evet arkadaşlar herkes kimde ne sorun var bide kaçıncı deneme yazsın olurmu

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

ÇOKKKKKKKK tebrik ederim.merakla baktım ve sonunda buldum senin yazdıklarını ancak bu saate girebildim.allah analı abablı büyütsün.çok sevindim.

Iremnaz eş kaynaklı sperm sayımız 3-4 milyon ve ileri hareketlilik çok az hatta hiç yok ilk deneme ege üniv..... 1.deneme negatif

ben başlatayım kıslar arkadan devam lütfen

Bende hipogongzm eşimde azorsperm bizimde tesa ile sperm bulundu ege ünv 1.denememiz .sonuç bekliyoruz

sebepsiz infertilite, 2. deneme bugün 8. gün hala bir belirti yok sanırım bu da negatif olacak

nil meraba en erken 9. gün oda çok silik çıkyo diye biliom canım senin kaçıncı denemen

mrb canım benim 1.denemem o yzden çok toyum ya ben 7.günümdü dün merak etmiştim ben burdaki bayanların ikazlarına uymadımmerak yaa :)) kesinlikle hanımlara bende öneriyorum benimki gibi erken tahlil yapmayın nolur sonra travma oluyor ben zor topladım dün kendimi sizdede olmasın hanımlar :çok üzgünüm:

canım benim bende 7. gün yaptım çıkmadı sonra 10. gün yaptım çıktı çizgi fortel olanlarından al onlar adetten daha öncesini daha net gösterio ben hepisni yaptım

sabırsızlıkla bekliyorum ama artık eczaneden testır almam heralde delikafadulden korkuyom valla :1rolleyes: canım fortel olanları nasıl ne demek o kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu arada seni çççoookkkk çoookkk tebrik ediyorum ALLAH KUCAĞINA ALMAYAI NASİP ETSİN RABBİM KORUSUN CANIM YAA :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sanırım markası fortel olacak, bende yarın sabah test yapmayı dülşünüyorum

Back