2009 anne adayları

bide evet elif saolsun çok uğurlu geldi hepimize ayrıca emsaallllll senin desteğinide asla unutamam yani umutbebek senden bi haber yok çok merak ediyorum

rrose Allah yardımcın olsun canım. Ama bebişlerimiz için bunları çekeceğiz. İnşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz canım

sabahım tek olsun sağlıklı olsun inşallah. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Mart ayı listeside umarım hep olumlu olur.

arkadaslar bugün dr aradım degerim cok iyi dedi cogul gebelik dedi allahım inş. tüm istiyen arkadaslarıma nasip etsin amin amin amin.....

Angel baby gözün aydın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin içi sırada bana. AMİİİİİİİİNNNNNNN:Saruboceq:

Kıslaar sürekli giremiyorum nete hepiniz iyi dilekleriniz için saolun moralim yüksek sizlerden gelen enerjiyle daha da yükseliyoo iyiki varsınız :enbuyukkk:

charry canım, birbirimizin halinden bizden daha iyi anlayacak olan yoktur. Nezaman istersen hep yanındayız canım

Kızlar imdat!!! Çarşamba günü 214 olan değerim bugün 338 çıktı. İkiye katlamamış yani(
Doktor, hemen moralini bozma üçüzden ikize düşmüştür belki dedi. Pazartesi testi tekrarlıycam. Ama ben yıkıldım.
Tecrübesi olan, fikri olan nolur söylesin. Ama moral vermek için değil gerçekleri yazın lütfen. Boş yere ümitlenmek istemiyorum.

canım korkma hemen ya doktorlar bişi biliolarki sölüolar sakın panik yapma ama bebişlerin senin stresnini gerçekten hissediolarmış ve güvende olmadıklarını sanıolarmış lütfen

kızlarrr transferim oldu 2 tane. ama hastaneden çıkarken ayağım takıldı be düşcek gibi oldum. yerden destek aldım sizce bişi olmuşmudur ya

arkadaşlar transferim bugün oldu.2 tane. 11 mart tahlil günüm.hayırlısı
dorukk, bence birşey olmamıştır sende pozitif düşün...hayırlısı olsun inşallah

kızlarrr transferim oldu 2 tane. ama hastaneden çıkarken ayağım takıldı be düşcek gibi oldum. yerden destek aldım sizce bişi olmuşmudur ya

Allah tamamına erdirsin...inşallah güzel haberlerini de alırız.....
Hiç merak etme,kafanı hiç bir şeye takma......şimdi en önemli şey moral......
bol bol dua et......

arkadaşlar transferim bugün oldu.2 tane. 11 mart tahlil günüm.hayırlısı
dorukk, bence birşey olmamıştır sende pozitif düşün...hayırlısı olsun inşallah

11 martta güzel haberlerini bekliyoruz.....Allah hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh

uğur böceği hayırlı olsun canım bende tüp bebek hamilesiyim sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum
öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım bende ilk hamile olduğu öğrendiğimde 214 dü benimde 4 gün sonra ölçüldüğünde hcg m 517 ue çıkıştı ama gel gör ki kısmetten öteye geçilmiyor biz üçüz beklerden 2 kese oluştu sonra 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimdede kesenin birinin içindede bebek oluşmadı ve tek gebelikle bu haftama kadar devam etmekteyim şükürler olsun bence Allahtan hayırlı evlat ve hakkında hayırlısını iste ona can verecek olana sığın ve kaç çıkarsa çıksın gebeliğin sağlıklı bebek iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…