• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlaaaar mart anneleri daha doğrusu anne adayları başladı transferlere..
hamile arkadaşlar bize bol şans dileyin ve nolur dualarınızı eksik etmeyin , size de mutlu hamilelikler, bebişlerinize de bol bol sağlık diliyorum Allahtan, sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirken buarada da bizlere; mart anne adaylarına dua edin, olur muuuuu?

arkadaşlar sedaya da dua edelim çok panikti sabah bende bakıyorum haber yok daha inşallah bişey yoktur keşke telefonu olsada arayıp sorsam çok üzüldüm gerçi bişey yoktur ama çünkü çoğu kişinin başına geliyo bişey olmuyo ama haber yokya çok endişelendim

ben de merak ettim onu ,şimdi measaj yazdım hatta topiğe, inşallah herşey yolundadır..haber alırsanız buraya da yazın lütfen, Allah tüm anneleri ve bebişlerini korusun, olmayanlara ve isteyenlere de tez zamanda versin inşallah bebişlerini

elifcim adet oldun hayırlısı olsun bakalım cumartesi günü başlarsın gonal fye

sedaya ne oldu ben kaçırdım galiba inşallah kötü bişey yoktur

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

dualarımız seninle canım, sen kendine de , bebişe de iyi bak, ama kendini de çok sıkma lütfen, bu forumda hamile kalanlar hep bel , kasık ağrılarından bahsediyorlardı, sakin ol bence..yarını sakin sakin bekle, sizler sakin, mutlu oldukça tedavisi sürenler yani biz de mutlu oluyoruz, sizden moral buluyoruz..

canımsın ya sizlerde bizlere moral veriyorsunuz. Yarın inşallah mutlu haberler veririm sizlere

kızlar uzun süredir giremiyorum.herkesi çok merak ediyorumm
özlem çok sevindim canım hamilesinnn

dualarim tedavide olan herkes icin:Saruboceq:rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bende bugün ilac yazdirmaya gitmistim usg yaptirdim ve keseyi gördüm.allah isteyen herkese nasip etsin

canımsın ya sizlerde bizlere moral veriyorsunuz. Yarın inşallah mutlu haberler veririm sizlere

özlemcim bencede sen hamilesin bu gece mışıl mışıl uyu bak sonra bebişler de üzülür yarın akşam işten gelince güzel haberlerini okuyacağım inşallah dualarım seninle olacak canım.

sabahım canım kaç kese oluştu.allah kucağına almayı nasip etsin minişlerini.dualarını eksik etme bizden hamilesin kabul olur.

Oferta hayatım desteklerin için teşekkürler. Umarım yarın mutlu haberler veririm

Bebiş istiyoruz canım nerelerdesin ya merak ettim seni. Valla eşim dayanamadı ve bana erken test yaptırttı. Değerim dün 38.22 çıktı. Bugün ayağa kalktıkça belimde ağrı hissediyorum. İnşallah yarın değerimde yükselme olur ya... Ne olur benim için dua et canım.

canım işten çok geç geliyorum ve iş yerindede site engelleniyor yazamıyorum.. sen hamilesinn..korkma herşey olur hamilesin bakalım ne olacak yarın. dualarım hep sizinle. bak benim 5 hafta olduuuu.seninde olacak. yazacaksın.dualarım seninle.
kızlar hepimiz elifin yaptığı listede varız. onun temiz kalbiyle başladı bu topik ve çoğumuz hamileyiz.allah hepimizin kucağında koysun.bizimle sevinen bizimle üzülen arkadaşlar yani mart anneleri az kaldı.. tam destek size.. dualarım sizlerlee

İnşallah mart listeside Şubat gibi olur hatta inşallah orada olumsuz sonuç hiç almayız. Az kaldı kızlar hep birlikte sevineceğizzzzzz

bebiş istiyoruz nasıl geçio canım ay benim bugün mide bulantılarım başladı ama ne kadar kötü bir bilsen çıkartamıorumda ay anlatamam yani senin nasıl geçio

Back