2009 anne adayları

bana mı deeeyooooon yok ben mayısta başlıycam ya ......yooook ben dinlencem anacım istemiyom daha

işallah ya bu kadar uğraşyoz ya sen smernadaydın dimi kısss ne güsel yumurta toplamada size anestezi verirler egede vermiyolar anacım bi kadın yazmıştıda inanmamış çıkışmıştım ona burdan kusura bakma arkadaşım valla dedikleri biiiir bir çıktı kolumuda damarımıda patlattılar hemşire kan alırken iğneye bi çarptı iğne olduğu gibi koluma girdi kanlar bi fışkıryooo ben bi bağıryooom yani hiç abarmıyom bak aynen bide narkozcu ameliyatta diye attılar çatır çaaatır bağırta bağıııırta topladılarmı yani ne diyim ben istemiyooom taaaa mayısta anca unuturum bu acılarııı

canım ya senin rapor var zaten demi bidaha baştan uğraşmıcan canım sende smyrnaya gel ben çok memnunum inan o kadar güzel ilgileniyorlarki çok rahatlatıyorlar korkuların varsa söylüyorsun seni rahatlatıyorlar nasıl anlatayım ben çok memnunum ameliyatımda orda oldu inan hiç bişey hissetmedim sen bi ara konuş bence zaten şimdi konuşsan adet olanca martta hapa başlasan tedaviye zaten nisanda başlarsın ben diyorumki sen bi konuş

Kızlar şimdi aradılar yarın sabah 10 da transferim olacak...Çok heyecanlıyım.
Allahım hepimizin kucağını doldur hayırlı evlatlar ile...

kızlar ben de ankaradan yeni geldim, bu akşam çatlatma iğnem olacak, sonra da cumartesi yumurta toplama var sabah, şimdiden heyecanlandım.. 6-7 yumurta saymıştı önceden, ama şimdi 3-4 tanesi istediğimiz boyutta dedi, bakalım neler olacak, dönünce transfer tarihimi ve test tarihimi yazarım inşallah, buarada döner dönmez sonuçlara baktım, angel baby, uğurböcei ve özlem hepinizi tebrik ediyorum, darısı başımıza.. çok çok sevindim, şubat listesi uğurlu geldi inşallah martta da bizler olumlu sonuçlarımızı yazarız , tebrikleeeeeeeeer...
sera ve zeynep, hayırlısı olsun, biliyorum tüm sözler boş şuan için, ama Allah en doğru zamanda ve en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur hepimizi ve tüm isteyenleri inşallah...

arkadaşlar dün yapıldı transferim 8/7/7 bölümüş 3 embriyo transfer edildi. bakalım martın 8inde belli olacak ...hepimiz için hayırlısı:Saruboceq:

hayırlı olsun cherry, anatoliada yapılmıştı değil mi? şimdiden hayırlı olsun, 8 martta iyi haberlerini bekliyoruz..a.s

derviş ve nevra şimdiden tedaviniz hayırlı olsun canlarım. Allah mutlu haberler almayı nasip etsin canlarım

Kızlar yrın test günüm ama bugün şu kullandığımız jelin rengi farklı geliyor. Biraz koyu lekelenmeler gibi rengi var. Bu nedir sizce. Birde özellikle ayağa kalkınca belim ağrıyor

KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............. sonuç=?
ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............s onuç=?
AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......sonuç=?
CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............so nuç=?
DORUK..................transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................kısa protokolle...............istanbul TBM........sonuç=?
NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik......sonuç=?
DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????...........sonuç=?
KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????...........sonuç=?
NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????............sonuç=?
ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem.............sonuç=?
DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.....sonuç=?

Son düzenleme:
ozlenozlem elif23 çok tşk gelişmelerden nete girebildikçe haberdar edeceğim...

ozlenozlem ve elif23 çok tşk. Gelişmelerden haberdar edeceğim

böyle şikayetler çok kişide vardı korkma olurmu yarın doktoruna bi sor bakalım

Arkadaşlar ben tedaviye mart gibi başlıycam.Büyük ihtimal kısa protokolle.
Alman hastanesi Dr HalitFırat Erdenle

Tedaviye başlayan arkadaşlar hepinize yüce tanrıdan başarı şans dilerim.İnşallah bu sonuncu denemeniz olur da artık bebişlerinize kavuşursunuz ben de içerinizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…