• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlarrr transferim oldu 2 tane. ama hastaneden çıkarken ayağım takıldı be düşcek gibi oldum. yerden destek aldım sizce bişi olmuşmudur ya:(

canım hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirir bütün transferi olan arkadaşlar hepinizin hayırlı olsun

bu arada elifcim bugün meleğim annesini korkuttu sabah leke geldi bende hemen doktora gittim bi sorun yok ama doktor tedbir amaçlı iğneleri yine sabah akşama çıkardı haftaya cuma kalp atışı için gitcez tekrar ve benimki annesinin BİRİCİĞİ olcak tek yani allahıma dua ettim hep hayırlı sağlıklı olsunda 1 yada 5 farketmez dedim demekki bölesi hayırlımış

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

tebrikler canım, artık senin de için rahatladı. bize de dua et benim transferimin 7. günü, allah kucağına aldığın günleri de göstersin

Amin canlarım benim Allah razı olsun. Aysuncum seninde sonucuna az kalmış Allahım senide en az benim kadar sevindirir inşallah. Tabiki bütün bebiş bekleyenleride

kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık hamişimmm diyebiliyorummmmmm. :cüvcüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

canımbenı inşallah keseleri görcez sonra kalp atışları sonra ultrasyonda bebişinle tanışcan tekmeleri başlıcak sen şikayet etcen çok yaramaz diye sonra sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla doğcak emeklemeye başlıcak sonra ilk adım ilk kelime sonra okul belki sevgilisi bile olcak gelip sana anlatcak sonra büyücek gelin yada damat olcak senin heycan hiç bitmicek allahım bu duyguları hepimize yaşatsın inşallah

bu arada elifcim bugün meleğim annesini korkuttu sabah leke geldi bende hemen doktora gittim bi sorun yok ama doktor tedbir amaçlı iğneleri yine sabah akşama çıkardı haftaya cuma kalp atışı için gitcez tekrar ve benimki annesinin biriciği olcak tek yani allahıma dua ettim hep hayırlı sağlıklı olsunda 1 yada 5 farketmez dedim demekki bölesi hayırlımış

canım hayırlı sağlıklı olsunda bi tane olsun canım sakın korkma stres yapma bu bebişi çok etkiler canım inşallah özleme söylediklerim senin içinde geçerli canım biz anne oldukça heycan korku bitmicek biz ölene kadar böyle yüreğimiz ağzımızda beklicez ne heycanlar yaşıcaz

elif sağol hayatım ne güzel anlatmışsin valla. Darısı sizlerin başına. O günleride göreceğiz inşallah canım hiç merak etme

özlemm çok sevindimm canım tebriklerr umarım yazım ulaşırr. Evden yine yazarım. Sende benim gibiii

Inşallah şu an fazla internete giremiyorum limitimiz dolmak üzere bi sedayı kontrol edip çıkıyorum sizinle fazla ilgilenemiyorum dertleşemiyoruz ama 1 marttan itibaren korkun benden kızlar

arkadaşlar ben bugun merak ettim test aldırdım eczaneden tek çizgi çıktı yaa ((transferimin 7. günü)) hiç bi belirti olmaz mı ya ben artık hiç bir şey hissetmiyorum :::::::((((((((

Son düzenleme:
rrose canım bendede aynısı var.ayyy çok kötü. artık ben kokuyada duyarlıyım. sabah minübüse biniyorum.. iğrenççç. birde şubede millet geliyor ağız kokusu mahvetti beni. ve canım geçen gün aşırı derece ekmek ve yoğurt istedi. benim birde akşamları çok bulanıyorrr. gece ve tükürük salgım arttıııı...10 martta kese göreceğim.

canım 7 gün çok normal tek çizgii morel bozmak yok.. 12.gün yapppp

Seninki 7. Gun ya ordaki 10 yazan ordada çizgi yok ama 2 gün sonra silik çizgi var canım çok erken yapmayın testleri yumurtlamadan sonra 12. Gun yapın bari yanı transferin 9. Günü

nilcim benimde 7. günüm bence daha çok erken elife katılıyorum en azından transfer sonrası 9. günü beklemek lazım

evet erken oldugunu biliyordum bir daha yapmıycam valla söz dinliycem kendimeçok kızdım çok kötu oldum eşime sarıldım ağladım tutamadım kendimi.... bir umut işte sarıldım tekrar bakalım yine teşekkür ederim vala siz rahatlattınız beniii iyiki varsınız

kız elif sana bi önerim var şu listeye şeyi de ekle yani kimde ne problem var okuyanlar hem merak edyo hemde umut olur güselim ne dersin mesela sevtap pozif kaçıncı deneme ve kimden kaynaklı falan gibi ya umut olur ne dersin

Back