Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem tebrik ederim hayatım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inş....... darısı bizlerim basına innnnnnnşşşşşşş.......iiiiinnnnnnnnşşşşş.....
Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
benim dün yumoşlar toplandı. Perş, cuma ve cts. transfer olacak..İnşallah diyeyim.
İnşallah çok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun .... İnşallah sağlıkla kucağına alırsın....Hoşgeldin.
Allah mutlu haberler almayı nasip eder inşallah canım
Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
benim dün yumoşlar toplandı. Perş, cuma ve cts. transfer olacak..İnşallah diyeyim.
doruk bende merak ettim şimdi,bende aynı merkeze gidiyorum doktorumda aret bey seninki kim?oferta canım sende oraya gidiyodun galiba nasıl memnunmusun hastaneden, kızlar bide sorum olacak bu benim ikinci denemem,ve iki gün oldu iğnelere başlayalı sanki yumurta oluşmuyormuş gibi geliyo bana öncekilerde kasıklarımda ağrı oluyodu tedavi süresince şimdi yok yumurtlamıyormuyum acaba ? çarşamba gitcem kontrole bu arada meraktan çatlıyacam.:uhm:
kızlar iki gündür giremiyordum o yüzden cevap veremedim size.ben aret beyden çok memnunum ama ilk denemem ne yazıkki negatif oldu.aslında herşey çok iyi gitmişti ama olmadı işte.şimdi mart ayının sonunda dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz.siz ne düşünüyorsunuz merkez hakkında ben başka hiçbir yeri araştırmadan gittim oraya tavsiye üzerine ama sonuç ortada işte.
kızlar ben ilk defa duydum lukrinin göbeğe yapıldığını ben ilk denememde koldan yapmıştım hastanedeki arkadaşlarda koldan yapıyodu şimdi ise lukrin vermedi doktor cetrotide verdi onada daha başlamadım neremden vurulucam bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım İnşallah bir dahaki sefere.Ben de ilk denemeyi yapıcam dondurulmuşlarla olunca artık iğneler kullanılıyo mu tekrardan?[/QUOTE
yumurta toplama işlemi yapılmadığından ilk seferki kadar iğne kullanılmayacak sanırım ama kesin tedavi protokolu nasıl bende bilmiyorum.inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım sanada hayırlı olsun.
sefda meraba canım cetrotide göbekten yapılıyo pakette enjektör dimi kalın sarı uçla önce ilacı ampule ejekte edin iyice erisin sora onu enjektöre doldurun sora küçük iğneyi takıp göbekten yapıyon hayırlı tedavilerkaydirigubbakcemile5
dervis canım hayırlısıyla git gel inşallah döndüğünde güzel haberler ver bize hayırlısıyla
kızlar bişey soracağım sizlere ben ümitsizliğe kapıldım şimdiden benneyaptımki iğnelere başlayalı 4 gün oldu kasıklarımda ağrı falan yok hiç, acaba yumurtalar oluşmadımı önceden hissederdim ağrım olunca şimdi yok niye?yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak ama korkuyorum yumurta yok diyecek diye,üstelik e2 tahlilimde düşük çıkmış 856 iyimi kötümü bilmiyorum off off:uhm: