• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

özlem tebrik ederim hayatım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inş....... darısı bizlerim basına innnnnnnşşşşşşş.......iiiiinnnnnnnnşşşşş.....

Sağol hayatım, darısı benim hemen arkamdan sendende güzel haberler almaya inşallah. bizleri habersiz bırakma

Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
benim dün yumoşlar toplandı. Perş, cuma ve cts. transfer olacak..İnşallah diyeyim.

Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
benim dün yumoşlar toplandı. Perş, cuma ve cts. transfer olacak..İnşallah diyeyim.

hg canım aramıza inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın hep birlikte 2009 anneleri oluruzz a.s. a.s.

doruk bende merak ettim şimdi,bende aynı merkeze gidiyorum doktorumda aret bey seninki kim?oferta canım sende oraya gidiyodun galiba nasıl memnunmusun hastaneden, kızlar bide sorum olacak bu benim ikinci denemem,ve iki gün oldu iğnelere başlayalı sanki yumurta oluşmuyormuş gibi geliyo bana öncekilerde kasıklarımda ağrı oluyodu tedavi süresince şimdi yok yumurtlamıyormuyum acaba ? çarşamba gitcem kontrole bu arada meraktan çatlıyacam.:uhm:

kızlar iki gündür giremiyordum o yüzden cevap veremedim size.ben aret beyden çok memnunum ama ilk denemem ne yazıkki negatif oldu.aslında herşey çok iyi gitmişti ama olmadı işte.şimdi mart ayının sonunda dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz.siz ne düşünüyorsunuz merkez hakkında ben başka hiçbir yeri araştırmadan gittim oraya tavsiye üzerine ama sonuç ortada işte.

kızlar iki gündür giremiyordum o yüzden cevap veremedim size.ben aret beyden çok memnunum ama ilk denemem ne yazıkki negatif oldu.aslında herşey çok iyi gitmişti ama olmadı işte.şimdi mart ayının sonunda dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz.siz ne düşünüyorsunuz merkez hakkında ben başka hiçbir yeri araştırmadan gittim oraya tavsiye üzerine ama sonuç ortada işte.

Hayırlısı olsun canım İnşallah bir dahaki sefere.Ben de ilk denemeyi yapıcam dondurulmuşlarla olunca artık iğneler kullanılıyo mu tekrardan?

kızlar ben ilk defa duydum lukrinin göbeğe yapıldığını ben ilk denememde koldan yapmıştım hastanedeki arkadaşlarda koldan yapıyodu şimdi ise lukrin vermedi doktor cetrotide verdi onada daha başlamadım neremden vurulucam bilmiyorum.

sefda meraba canım cetrotide göbekten yapılıyo pakette enjektör dimi kalın sarı uçla önce ilacı ampule ejekte edin iyice erisin sora onu enjektöre doldurun sora küçük iğneyi takıp göbekten yapıyon hayırlı tedavilerkaydirigubbakcemile5

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama :1hug:

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama:1hug:

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

:nazar:UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=?

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............. sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............s onuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 11 mart...............uzun protokolle...............anatolia...............so nuç=?
:nazar: DORUK..................transfer=25 şubat.............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM........sonuç=?
:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik......sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia...............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp.............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????...........sonuç=?
:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sonuç=?
:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????...........sonuç=?
:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????............sonuç=?
:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem.............sonuç=?

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım İnşallah bir dahaki sefere.Ben de ilk denemeyi yapıcam dondurulmuşlarla olunca artık iğneler kullanılıyo mu tekrardan?[/QUOTE

yumurta toplama işlemi yapılmadığından ilk seferki kadar iğne kullanılmayacak sanırım ama kesin tedavi protokolu nasıl bende bilmiyorum.inşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım sanada hayırlı olsun.

elifcim umarım mart listeside şubat listesi kadar uğurlu olur zaman yaklaştıkça ve burdan arkadaşları takip ettikçe heyecanım dahada artıyor.sende bu liste için çok uğraşıyorsun.canım ellerine sağlık.

sefda meraba canım cetrotide göbekten yapılıyo pakette enjektör dimi kalın sarı uçla önce ilacı ampule ejekte edin iyice erisin sora onu enjektöre doldurun sora küçük iğneyi takıp göbekten yapıyon hayırlı tedavilerkaydirigubbakcemile5

ewet canım aynen tarifin gibi tşk ederim bilgin için , allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş:Saruboceq:

kızlar bişey soracağım sizlere ben ümitsizliğe kapıldım şimdiden benneyaptımki iğnelere başlayalı 4 gün oldu kasıklarımda ağrı falan yok hiç, acaba yumurtalar oluşmadımı önceden hissederdim ağrım olunca şimdi yok niye?yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak ama korkuyorum yumurta yok diyecek diye,üstelik e2 tahlilimde düşük çıkmış 856 iyimi kötümü bilmiyorum off off:uhm:

dervis canım hayırlısıyla git gel inşallah döndüğünde güzel haberler ver bize hayırlısıyla

inşallah canım hayırlısı ile gidip gelirim, yumurta toplamadan sonra belki dönerim, sonra transfere yine giderim, haber veririm.. sen de bebişlere iyi bak..:nazar:

kızlar bişey soracağım sizlere ben ümitsizliğe kapıldım şimdiden benneyaptımki iğnelere başlayalı 4 gün oldu kasıklarımda ağrı falan yok hiç, acaba yumurtalar oluşmadımı önceden hissederdim ağrım olunca şimdi yok niye?yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak ama korkuyorum yumurta yok diyecek diye,üstelik e2 tahlilimde düşük çıkmış 856 iyimi kötümü bilmiyorum off off:uhm:

sefdacım, e2 değerim benim gonal-flerin 8. gününde 416, yumurtalarımda 15 mm civarında, ama bende de öyle ağrı falan yok, arada biraz ağrıyor 1-2 dakika geçiyor, bence hiç panik yapma, yumurta vardır, ben de 7 tane saydı, ben de yumurta sayısı az mı diye endişeleniyorum ama bakalım ne olacak?fisfisfis senin e2 değerin 4, günde 856 ise iyi, benim 4, günde 56ydı.:sm_confused:
bu sürecin her anı merak, endişe, heyecan dolu, hepimiz için hayırlısıkafamçokkarıştı

arkadaşlarım aklınıza boyle ufak ayrıntıları takmayın hem yumurtaların sayısı önemli değil kaliştesi önemli birsürü yumurta gelişip ohss olcağına 7 8 tane olsun kaliteli olsum bize lazım olan 3 tane

Back