2009 anne adayları

kızlar ya yarın büyük gün yaaaaaa cok heyecanlı ve stresliyim ne olucak diye bana karsı elektriginiz ne içinize ne doguyo yaaaaa

valla benim içimden geçen hamilesim canım bilmiyorum ama içimden öyle geliyo sende bi test yapsana bu gün bak özlemin 7. günü çıkmış

canım ya saol elifcim ne biliyim cesaret edemiyorum ya nasıl olsa yarın cıkıcak her ortaya inşşşşşşş. hepimizin kucagı dolar eger ben yarına kadar bu heyecandasn nalları dikmessem

merak etme bişe olmaz yarın sende gelce kızlar ben hamileyim diye bak görürsün

Elif canım çok teşekkür ederim. Valla sabah başlarda evde şok içinde dolanıyor ve inanamıyordum ama sizlerin sayesinde rahatladım. Kurban olduğum Allah hepinize nasip eder inşallah. Hepinizi seviyorum

Elif canım çok teşekkür ederim. Valla sabah başlarda evde şok içinde dolanıyor ve inanamıyordum ama sizlerin sayesinde rahatladım. Kurban olduğum Allah hepinize nasip eder inşallah. Hepinizi seviyorum

kızlar iki gündür bakamamıştım, şimdi mutlu haberleri aldım, çok sevindim, özlemcim hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim çooook...:sm_cool:

Angel baby hayırlısı olsun, yarın mutlu haberlerini bekliyoruz..

Tulay, ikizlerin annesiiiiiiiii hayırlı olsuuuuuuuuuuun

kızlar ben de yarın ankaraya gidiyorum, sanırım 2-3 gün içinde yumurta toplama sonra da transfer var, şu an net tarihini bilmiyorum ama gelince yazarım size tarihi, çok korkuyoruuuuuuum yumurta toplamadan ve transferdeeeeeeeeeeeeeeeen

Hamile kalan tüm arkadaşlar kocamaannn tebrik ediyorum sizi İnşallah darısı başımıza..Bu arada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ben Lucrin iğnesi kulanıyorum dün 9. iğnemi sanırım biraz iç tarafa yapmışım göbeğe yakın.İğne yeri dün ağrıyodu bugün de devam etti bir de şimdi gördüm etrafı hafif yeşil olmuş(morarma gibi)yaa acaba kötü bişey mi lütfen yardım...Çok üzgünüm çoook

özlem tebrikler canım çokkkkk sevindim güzel anne adayı allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:a.s.

korkma canım ufak bir damara denk gelmişsindir. bir süre sonra geçer.

canım benim de birkaç kez göbeğe çok yakın yapınca kanadı, morarma olmadı ama hemşire bana morarma olabilir sorun değil demişti, sanırım bazen kılcal damara falan denk geliyor ama yine de hastaneye gittiğinde sor istersen..tedavilerimiz hayırlısı ile biter inşallah ve hayırlı olumlu sonuçlar alırız hepimiz umarım..:bbo:

özlem tebrik ederim hayatım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inş....... darısı bizlerim basına innnnnnnşşşşşşş.......iiiiinnnnnnnnşşşşş.....

Tulay, ikizlerin annesiiiiiiiii hayırlı olsuuuuuuuuuuun

kızlar ben de yarın ankaraya gidiyorum, sanırım 2-3 gün içinde yumurta toplama sonra da transfer var, şu an net tarihini bilmiyorum ama gelince yazarım size tarihi, çok korkuyoruuuuuuum yumurta toplamadan ve transferdeeeeeeeeeeeeeeeen[/QUOTE]

canım korkma korkulcak bişey yok zaten uyuyosun bişey anlamıyorsun korkup stres yapma olurmu canım hadi güzel haberlerini bekliyorum

canım benim ilk önceleri bişey olmuyodu ama sonra farkettim sanki iğneyi yaptığım zaman yanma olutor bide bazen iğneyi batırırken çok acıyo anlıyom zaten damara denk geldi diye sonra mos mor oluyo önemli değil korkma tamammı

kızlar ben ilk defa duydum lukrinin göbeğe yapıldığını ben ilk denememde koldan yapmıştım hastanedeki arkadaşlarda koldan yapıyodu şimdi ise lukrin vermedi doktor cetrotide verdi onada daha başlamadım neremden vurulucam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…