2009 anne adayları

:sm_cool: ay çooooooookkkk sevindim ya senin haberini alamamıştım.merak ediyodum tuttumu die ay allahım ne güzel bi haber ya:teytey::teytey::teytey:

canım tebrik ederım allahım kucağına almayıda nasıp etsın bir hamıle haberi daha süper:CüvCüv:

Sedacığım teşekkür ederim ama hamilemiyim gerçekten hala anlayamıyorum. Algılarım tamamen kapanmış durumda yaaaaa

cok tebrik ederim allah kucaginada almayi nasip etsin

Bukadar çok istediğim halde neden bu sonuca hala inanamıyorum anlamadım.
Hala içimde çok büyük şüpheler var. Bu çizgiyi görmek için bizler nelerimizi veririz ama görüncede inanamıyoruz. İçimde hala üphe var.
Sanırım korkuyorum yaaaa. Helede tebrikleri okuyunca.... Allah eksikliiğinizi göstermesin. Sizlerede nasip etsin canım

çook tebrik ederim canım.idrar testinde görenler hep kan testinde gebe çıkıyor.idrarda çıkabilmesi için bhcgnin en az 25 -30 olması gerekiyor.7.günde görebilmen müthiş bence.

Arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. Allahım hepimize 2. çizgiyi görmeyi naip etsin

özlencım hayırlı olsun canım Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsina.s.a.s.
kızlar buarada randevum vardı ikizlerim olmuş keseler gözüktü...

Hosbulduk arkadaslar,
Darisi sizlerin basina tabii sizlerin icin hayirli ise..
Benim bebegimi kucagima almama daha cok zaman var.Bu arada hamile olan arkadaslarin tecrubelerinden faydalanmak isterim.Bende size elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.Yasim 38 1 yildir bebek calismasi yapiyoruz,ilk tup denememde tuttu.Sorun benden kaynakliydi yumurta rezervim azalmaktaydi ve kalitesi dusuktu.dr. elimi cabuk tutmami istedi ve sonuc:)

slm arkadaşlar yeni hamiş olanlara hayırlı olsun mutlu hamilelikler diliyorum a.s.
zeynepcim çok üzüldğüm canım umarım birdahakine tutar üzülme canım benim
elif senide merak ediyorum nasıl gidiyor tadavi canım
serpil hoşgeldin canım sende bende tüp bebek hamilesiyim 2. denememde tuttu beni,m yardımcı olabilecğim birşey olursa yardımcı olurum sanada

ben sana demiştim inanılmaz hissediyordum hamiş kalacağını ayrıca bende aynı testten yaptım oncomed ve aynısı çıktı şuan elimde saklıyorum yarınki daha koyu olacak giştgidede koyulaşacak tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

turserciğim evet sen demiştin. Canım benim bana uğurlu geldin.Desteklerin için çok teşekkürler
a.s.hepinizi seviyorum

:teytey::teytey::teytey:özzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm:teytey::teytey: :teytey:

sen hamilesin kız neye inanmıyon çıkmış işte hemde nasıl çıkmış belkide ikizdir canım ya çok sevindi allah kucağına almayı nasıp etsin canım

ya çok güzel arkadaşlar listede iki kişi kaldı inşallah onlarınkide pozitif olur

SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: (biricik)

NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: (biricik)

BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: (biricik)

SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: (üçüz)

HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: (4 martta keseleri görcez inşallah)

SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: (2 martta keseleri görcez)

TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv:

SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: (28 şubatta keseleri görcez)

ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama :1hug:

SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv:

SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama:1hug:

TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv:

PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv:

ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=?

OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…