Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlencım hayırlı olsun canım Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsina.s.a.s.
kızlar buarada randevum vardı ikizlerim olmuş keseler gözüktü...
benide ekleyin bu listeyedelikafadulden istanbul tüp bebek mekezi kısa protokol transfer tarihim muhtemelen 25 şubat...
Elif canım çok teşekkür ederim. Valla sabah başlarda evde şok içinde dolanıyor ve inanamıyordum ama sizlerin sayesinde rahatladım. Kurban olduğum Allah hepinize nasip eder inşallah. Hepinizi seviyorum
kızlar iki gündür bakamamıştım, şimdi mutlu haberleri aldım, çok sevindim, özlemcim hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim çooook...:sm_cool:
özlem tebrikler canım çokkkkk sevindim güzel anne adayı allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:a.s.
Hamile kalan tüm arkadaşlar kocamaannn tebrik ediyorum sizi İnşallah darısı başımıza..Bu arada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ben Lucrin iğnesi kulanıyorum dün 9. iğnemi sanırım biraz iç tarafa yapmışım göbeğe yakın.İğne yeri dün ağrıyodu bugün de devam etti bir de şimdi gördüm etrafı hafif yeşil olmuş(morarma gibi)yaa acaba kötü bişey mi lütfen yardım...Çok üzgünüm çoook
Hamile kalan tüm arkadaşlar kocamaannn tebrik ediyorum sizi İnşallah darısı başımıza..Bu arada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ben Lucrin iğnesi kulanıyorum dün 9. iğnemi sanırım biraz iç tarafa yapmışım göbeğe yakın.İğne yeri dün ağrıyodu bugün de devam etti bir de şimdi gördüm etrafı hafif yeşil olmuş(morarma gibi)yaa acaba kötü bişey mi lütfen yardım...Çok üzgünüm çoook