• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar bir de birşey soracağım, gonal-flerin dozuna sadece e2 tahlil sonuçlarına göre mi karar veriyorlar? yumurta toplama öncesi e2 düzeyiniz neydi? benim şuan 130. 5 gündür gonal-f kullanıyorum, 2 kutu 450lik bitti.. daha ne kadar kullanılır sizce tahminen? doktor 5 kutu yazmıştı bana, en fazla 6 günlük iğnem var 225 ünite yapmaya devam edersem? sonuna kadar mı kullanacağım? heyecanlanıyoruuum..

bir soru daha, yumurta toplamadan sonra transfere kadar bir ilaç kullanılmıyor değil mi?

ben kısa protokolde tedavi oldum....9 gün boyunca hep 450 'lik kullandım...doktorlar karar veriyor buna....Allah yardıncım olsun

elif kıssss rüya görmüşsün gece rüya gör demiştim bak gördün canım hayırlara vesile olsun inşallah

elif canım aradınmı hastaneyi cumartesi günümü gidicen canım

KISSSSS MULTİ BAK SESİ ÇIKYOMU BUNUN HOOOOŞ BULDUK BU BENİ ÖZLEMEMİŞ YA:1no2:
görmüyon bile aşkolsunfisfisfis

ayyyyyy ne güzel valla gerçi sizin o tarafta daha güzel yapıyorlardır biz burda taklitlerini yiyoruz

Valla biraz önce aradım eşimi pazar gününe dedim bol bol gezmek istiyom sorada sıcak künefe yedircen bana dedim tamam sultanım dedi aldım sözü valla

ben adet oldum c.tesi gonal f e başlıcam heralde

Hadi hayırlı olsun beni hatırladın mı bilmiyorum ben de Lucrine 15inde başlamıştım hala devam(bugün 6.iğneyi yapıcam) adet yok henüz.iğne yaparken acı yok ama yaptıktan sonra yerleri acıyo sende de böyle mi olmuştu?Ben ilk kez kullanıyorum ya merak ettim bir de gonal-f e başlıycakmışsın bana puregon vermişlerdi aynı tür mü bunlar?:uhm:

iyi gidiyor canım nasıl olsun hamilelik ben öyle çok sorunlu geçirmedim hamişliği geçirmiyorum da inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
AMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiin

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:(inşallah)

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:

Bu gün 9.günüm dayanamadım Bhcg yaptırdım.....47.96 çıktı...İNANAMIYORUM......yıllar sonra nihayet bende HAMİLEYİMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey:

ay canımmmmmmm tebrik ederim kız başlık atttttt şöyle kocaman yaz hamileyim diyeeee
ALLAH sağsağlim kucağına almayı nasip etsin

prenses 2020 canımsın yaaaa....
Gözün aydınkaydirigubbakcemile2 darısı bizlerin başına inşallah

prenses2020 tebrikler canım çookk uzun bir yola girdin bile bu 40 hafta sürücek olan yolda çok yenisin henüz çok dikkat et kendine artk ama gidiyim önümüzdedi hafta kese oluşumunu kontrol ediyim ay gidiyim 2 hafta sonra kalp atışlarını göreyim sonra gideyim bebeğimi göreyim sonra sonra sonra...... hep böyle devam edicek bi yolculuk işte sana tavsiyem kendini bu ara çok yorma vücudun bu olaya alışması çok zor duygusal dalgalanmaların olucak sakince atlatmaya çalış benim gibi kocanı yeme kaydirigubbakcemile3 malüm bu 2 hafta içinde kese oluşucak bol bol dinlen maydonuz nane adaçayı ve kekikden uzak dur detoks etkisi yaptıkları kanı temizledikleri için düşüğün gerçekleşmesine sebeb oluyorlar sakın tüketme canım mutlu hamilelikler :1hug:

Sevtap kııısss Allah canını almasın güldürdünkaydirigubbakcemile3 beni kocanımı yiyon iyi edyon anacım bende yapcam ben tedavi başlar başlamaz yemeye başlıyom gerçisırnaşık şey

elif23 beni listeden çıkar canım bugün transfer olmaya gittiğimde gerçek yüzüme acı gibi oklandı..dondurulan embryolarım çözüldüğünde 5 tane canlı idi ve 1 gün bekletildi fakat gelişme olmadığpı için transfer yapılmadı çokkk üzülsemde elimden bişi gelmedi kısmet değilmiş...

artık başka bahara hayallerim ...adeti bekleyip sil baştan denicez ...

Back