• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

derviş canım benimde 4 yumurtam çıktı ama 4 düde döllendi bak üçüde tuttu sen ona bakma amaç kaliteli yumurta olsun

elifcim nasılsın geçen yazıları okuyamadım birde iremnaz ne yaptı ? inş herşey yolunda gidiyordur duacıyım canım

biz iyiyiz yeniden tedaviye başladım inşallah bu sefer olur iremde iyi o tedaviyi düşünmüyor kendiliğinden olma şansı var çünkü bu yıl doğal yoldan denicekler bende seni merak ediyorum

senin üçüzler nasıl bi sorun yok demi yaşadıklarını yazarmısın canım çok merak ediyorum benim hayalimde üçüz annesi olmak ama bazı yazıları okuyorum çok tehlikeliymiş senin herşey yolunda demi bende üçüz istiyorum allah nasip ederse sen 21. haftadayışın yarısı bitmiş inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

dervişcim üzme kendini önemli olan yumoş sayısı değilki kaliteleri önemli canım morelini yüksek tut canım

elifcim senin transfer tarihin benim doğum günüme denk geliyo kıssss kaydirigubbakcemile3

senin üçüzler nasıl bi sorun yok demi yaşadıklarını yazarmısın canım çok merak ediyorum benim hayalimde üçüz annesi olmak ama bazı yazıları okuyorum çok tehlikeliymiş senin herşey yolunda demi bende üçüz istiyorum allah nasip ederse sen 21. haftadayışın yarısı bitmiş inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

canım benim ben biraz zorlu geçiyor ama buna şükür diyorum Allahım isteyen herkese versin ben bu topikte başladım tedavi sürecine uuğrlu geldi inş sizede uğur getirir

canım benim ben biraz zorlu geçiyor ama buna şükür diyorum Allahım isteyen herkese versin ben bu topikte başladım tedavi sürecine uuğrlu geldi inş sizede uğur getirir

inşallah canım yarın transferim var benim allahım inşallah banada üçüz nasip eder zaten ben sizin dopiğin bağımlısı oldum hep takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

arkadaşlar bana çok dua edin ne olur çok ihtiyacım var yarın transfer var 1. 2. gün belki giremem k.k ne ama siz bana bol bol dua edin

canım herşey çok güzel olsun tüm duaların kabul olsun.çok sevindim ne çabukta geldi transfer günü inşallah aynı çabuklukta kucağına alırsın.dualarım seninle.

arkadaşlar bana çok dua edin ne olur çok ihtiyacım var yarın transfer var 1. 2. gün belki giremem k.k ne ama siz bana bol bol dua edin

merhabalar, aranıza yeni katıldım. benim 2. t.b. denemem. salı yada çarş. opu olacak.. 5. gün embiro lar transfer olacak (tabi o güne kadar dayanabilirlerse, yada embriyo olursa:(

elifciğim dualarım seninle ve diğer tüm isteyenlerle. umarım hayırlısı olur hepimiz adına...

Elifcim dualarım seninle ve diğer arkadaşlar için bu mübarek günlerde allhım sizlere müjdeler sunsun inşallahhhhhhhhh ((aminnnnnnnnnnnnn))

elifcim canım hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle inşallah bebişlerin gelir bu sefer hadi sıra bana geliyo müjdeli haberlerle gel canım

elifçim Allah gönlündeki nese onu verin işallah güselim bu sefer olcak kıs içime öle doğuyo

elıf cnm nasılsın transferın olmus cok sevındım
bu guzel aylarda ınsallah dualarımız kabul olur guzel haberlerle gel olurmuuu

dervıs cnm sen nasılsın
yumurtaları takma kafana bır tane olsun ama kalıtelı olsun

Back