• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kıyamamm kıs sana deli kıssss :))) yap gülüm yap , ama bil ki o cetveldeki haftaları - günleri geçtğin gün hakkaten gelecek :1hug:

hıııı sen bana kızyon bide ne yapim bende istiyom işte senağlama eşekkafalıyım zaten oturmadım kıçımın üstüne düşürdüm çocuğu şimdi yaşasaydı 3 aylıktı :çok üzgünüm:

kızlar dün gece arabam çalındıııııııııııı

canım geçmiş olsun inşallah biran önce bulursun arabanı canım ya nasıl yaparlar elleri kırılsın çalanların hayrını göremesinler

neyse canım yinede mala gelsin cana gelmesin sen bebişine iyi bak yeğenim üzülmesin sonra bide sen ne zaman kalp atışını duycaktın bebişin

hıııı sen bana kızyon bide ne yapim bende istiyom işte senağlama eşekkafalıyım zaten oturmadım kıçımın üstüne düşürdüm çocuğu şimdi yaşasaydı 3 aylıktı :çok üzgünüm:

canım yaaaa eğer ttunsaydı sen ne yaparsan yap o yada onlar tutunur ve senle yaşarlardı emin ol ... Allahın bir bildiği vardır elbet ve her işin hayırlı bir zamanı .. dileyelim o zaman çok geç olmasın senin için ve kuzucuğun yakın zamanda gelsin yerleşsin göbüşüne :teselli:

bugün dr duphaston verdi adet olunca doğum kontrol hapına başlıcaz şimdi nasıl oluyo adet olunca doğun kontrol hapı bittiğinde bi daha adet olcam ondan sonramı başlıcaz ben anlamadım

elif canım başlamışsın hadi hayırlısı olsun bakalım kaydirigubbakcemile4

başladıkta bizim evdeki hesap çarşıya uymadı haziran derken heralde temmuza kaldı gibi bizim tedavi

slm arkadaşlar bende yeni başlıycam tedavime malesef bugün aşılamamın tutmadığını öğrendim nolur bana dua din anatolyada uzun protokole başlıycam önce doğum kontrol hapı verdi doktorum sonra lucrin devamını bende bilmiyorum

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.ınsallah bu sefer kavusacaksınız bebişleerinize ve onlar size sımsıkı tutunacak.moralinizi yüksek tutun ve sakın umutsuzluğa kapılmayın .olacağına inanın hepinizi öpüyorum.

kızlar selam...
ben uzun zaman oldu girmeyeli ama gelişmeleri okumaya çalıştım...
elif canım yaşadıklarının aynılarını birkaç gün öncesine kadar yaşamakta idim...
1 aşılama 1 micro tutmadı hatırlayanlar vardır... Ben dondurulmuşlarla tedavi olcam ama kendim beklemeye kadar verdim.Çünkü geçti sandım bunalım ama zamanla baktım geçmemiş üstüne kilolar vs vs derken..baktım ki iyi değilim...şimdi kendimi birsüre dışarılara atıyorum hayattan zevk almak için birşeylr bulmaya çalışıyorum.maalesef siz netteki arkadaşlarım dışında pek arkadaşım yok.olanlarda hep çalışıyo yada çoluk çocuk... ben evde yalnız kalmanın bana iyi gelmediğini biliyorum yürüyüş yapmaya alışverişe (birşey almasam da) gitmeye çalışıyorum...Haziranda başlayacaktım ama hala hazır değilim...Bekleyeceğim...Zor geliyor hergün her saniye düşünüyorum ama bir oh çekip vardır bunda da hayır demeye çalışıyorum..
Neyse çok uzun yazdım...hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum.tedavide olanlar inşallah sorunsuzca atlatır sonuca varırsınız Allahım yardım etsin hepimize..arada yine girmeye çalışacağım sevgiler

canım yaaaa eğer ttunsaydı sen ne yaparsan yap o yada onlar tutunur ve senle yaşarlardı emin ol ... Allahın bir bildiği vardır elbet ve her işin hayırlı bir zamanı .. dileyelim o zaman çok geç olmasın senin için ve kuzucuğun yakın zamanda gelsin yerleşsin göbüşüne :teselli:

canım benim işallah canım arkadaşım çok bekletmez işallah sabırsızlıkla bekliyom ben kuzumu:1hug:a.s.:nazar:

kızlar selam...
ben uzun zaman oldu girmeyeli ama gelişmeleri okumaya çalıştım...
elif canım yaşadıklarının aynılarını birkaç gün öncesine kadar yaşamakta idim...
1 aşılama 1 micro tutmadı hatırlayanlar vardır... Ben dondurulmuşlarla tedavi olcam ama kendim beklemeye kadar verdim.Çünkü geçti sandım bunalım ama zamanla baktım geçmemiş üstüne kilolar vs vs derken..baktım ki iyi değilim...şimdi kendimi birsüre dışarılara atıyorum hayattan zevk almak için birşeylr bulmaya çalışıyorum.maalesef siz netteki arkadaşlarım dışında pek arkadaşım yok.olanlarda hep çalışıyo yada çoluk çocuk... ben evde yalnız kalmanın bana iyi gelmediğini biliyorum yürüyüş yapmaya alışverişe (birşey almasam da) gitmeye çalışıyorum...Haziranda başlayacaktım ama hala hazır değilim...Bekleyeceğim...Zor geliyor hergün her saniye düşünüyorum ama bir oh çekip vardır bunda da hayır demeye çalışıyorum..
Neyse çok uzun yazdım...hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum.tedavide olanlar inşallah sorunsuzca atlatır sonuca varırsınız Allahım yardım etsin hepimize..arada yine girmeye çalışacağım sevgiler

canım inşallah bizde anne olcaz ve sonra bu yazdıklarımızı okuyup gülümsicez

orfeta canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

Back