• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Elifcim resimler çok güsel çıkmış işallahta bebek olurlar güselim dua et Allah emeklerini boşa çıkarmasın işallah ...canım hiç değişiklik yaşıyonmunu ne bilim daha önce olmayıpta şimdi böle kandinde farklılıklar varmı ya olmazda kiminde olrmuş sende varmı

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım bende anne adayıyım inşallah temmuz da doğumum olacak:ecrin_bebek: bende mikro enjeksiyon yoluyla hamile kaldım size tek tavsiyem kendinizi kasmayın Allah hayırlısıyla sizede evlat versin inşallah:emir_bebek:

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım bende anne adayıyım inşallah temmuz da doğumum olacak:ecrin_bebek: bende mikro enjeksiyon yoluyla hamile kaldım size tek tavsiyem kendinizi kasmayın Allah hayırlısıyla sizede evlat versin inşallah:emir_bebek:

çok sağol canıminşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Elifcim resimler çok güsel çıkmış işallahta bebek olurlar güselim dua et Allah emeklerini boşa çıkarmasın işallah ...canım hiç değişiklik yaşıyonmunu ne bilim daha önce olmayıpta şimdi böle kandinde farklılıklar varmı ya olmazda kiminde olrmuş sende varmı

bende ağrıdan başka hiç bi değişiklik yok canım sadece dudaklarım çok kurudu o kadar ıslatıyorum yinede hararet oluyo

şerifecim senin uzun protokolmü sorun ne bide kaçıncı deneme listeyi düzenliyomda

Son düzenleme:
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............transfer=11 mart.............. test tarihi=23 mart................kısa protokolle....... ........acıbadem.............tüpler de sorun................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

Son düzenleme:
şerifecim senin uzun protokolmü listeyi düzenliyomda

hayır canım kısa protokol 25 şubatta adet oldum 8 martta yumurta toplandı 11 martta transfer oldu 3 tane embryo 3.günü 23 martta da kan vericem...

sen ne zaman kan vereceksin kendinde değişiklik hissediyormuusun benneyaptımki

QUOTE=elif23;5759620]:nazar:Eki Görüntüle 11599 :nazar:

:nazar: size bebişimin ilk resmini göstereyim kızlar :nazar:[/QUOTE]

maaşşallahh :)):nazar:[ :roflol: benimkilere benziyolar sanki ...ama benim yaramaz diğer ikisini ekarte etti yırtık bişi olcak sanırsam hihoyyyt

canım benim 2.deneme bu !! ilkinde hamile kalmıştım..

sorun bende normal yolla bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı :( o dönemden sonra tüp bebek maceram başladı maşallah eşimde bişi yok :S

:nazar: SEDA YILDIZ..........transfer=23 mart................test tarihi=4 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

merheba kızlar bu ay adet olmadım pko hastasıyım ne yapmalım bilmiyorum kasımda ilk tüp bebek yaptıracam beklemek zor

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok üzüldüm arkadaşım acil şifalar diliyorum ne kadar zor durumda olduğunu tahmin ediyorum pkolu olupta hamile kalanlar çok sen içini ferah tut Allahın kesesi bol sana neden vermesin ki biz isteyelim yeter bence...üzülme ne olur.:teselli:

sefdaaaaaaaaaaa
bak gördün mü ben sana demiştim bebişlerin sesidir o diye, bak bebiş ses yapıp yaramazlık yapıyormuş sen de kendini üzdün boşa:):) canım şaka bir yana, 2 gün sonra mutlu haberin kesinleşecek inşallah biz de daha çok sevineceğiz.. ama şimdiden de biraz sevinebiliriz değil mi:):)
Elifcim, sen de kendine çok iyi bak, evde yatıyorsun sanırım.. 27sinde musmutlu haberlerini bekliyoruuuuuz..
ben de hala mikrodoz neymiş, nasılmış,başıma neler gelecek araştırıyorum, bazen de gülüyorum kendime, araştırsam da sonuçta doktor ne derse uyguluyorum ya, ama olsun soru sorup öğrenmek en iyisi.. hala dk haplarına devaaam, içim ve dışım hormon doldu artık:)

Back
X