çok sağol canım inşallah güzel haberler vercem içime doğuyor
canım 26subatta transfer oldu bana18gun oldu dun gece kahvemsı kanamam olunca dr salı gel dedi ızmıre gıdıcem ben yolculuk yapma gerek pztsn salı gorebılırız gel dedi korkularım var yıne kahve akınım olursa dıye ıgne verdı 5gunde bır salı gıderım ıyı hıssedersem kendımı sende gorunce keselerını bızlere söle canım hayırlı haberlerını
irem orfeta bnde sizi özledim ama ben gündüz bakıyorum sizi takip ediyorum ama bişey yazmıyorum şu an biyerlerimi büyütüyorum maşallah acayip kilo aldım
elifcim transferin hayırlı olsun canım allahım hayırlı haberler almayı nasipetsin bend ebugün kuzularımın kap atıslarını duydum anlatılmaz bi duygu ini. mevlam herkese yasatsın bu duyguyu
prensess hayırlı olsun arkadaşımm inşallah herşey yolunda gider...kendine dikkat et inşallah hayırlı haberlerini alıcaz senin de :teytey:canım elifçim benımde cumartesı transfer oldu bugün 3.günü bakalım aynı ilerliyoruz hayırlısı olsun
arkadaşlar çok şükür dün kesemisi gördüükk :))bir tane mercimek tanesi öylece duruyordu :)) allah herkese nasip etsin bakalım haftaya da kalp atışlarını duyucaz inşallah...biraz daha rahatladım artıkyerimseniben
merhaba arkadaşlar bende dün keseyi gördüm çok rahatladım . bir tane 8mm idi. 1 cm bile değil. çok güzel bir duygu allah her isteyene göstersin inşallah
arkadaşlar günaydın herkese, şimdi diyeceksiniz bu saatte napıyon bu uyku tutmadı bu gece beni,dün bi türlü fırsatını bulupta giremedim hepinizden özür dilerim merakta bıraktığım için ve ayrıca hepinizin o güzel duaları için teşekkür ederim,hepinizi çokkkk seviyorum,ve test sonucumu yazıyorum 33 çıktı kızlar nasıl sizce iyimi,ben dr la görüşemedim yoktu hemşireyle konuştum hamilesin dedi ama değerin biraz düşük dedi,iki gün sonra ikiye katlanırsa kesinleşirmiş hamişliğim yani şimdi kesin değilmi yaa, bu gece 2 saat uyku uyudum hem sevinç var hemde biraz tereddüt var içimde inş katlanır değerim kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur,ben her sabah 4 yada 5 gibi uyanırım duamı eder uyurum herkes için kendim için ama bu sabah kendim için değil inanın sizler için dua ettim yalvardım allahıma kimseyi eli boş çevirme diye,ben dün o güzel haberi alınca görmeliydiniz beni kızlar nasıl ağladım nasıl, dilerim hepimiz sadece mutluluktan ağlarız...
arkadaşlar çok şükür dün kesemisi gördüükk :))bir tane mercimek tanesi öylece duruyordu :)) allah herkese nasip etsin bakalım haftaya da kalp atışlarını duyucaz inşallah...biraz daha rahatladım artıkyerimseniben
aysuncum gördünmü bebişini canım allah sanada nasip etsin kalp atışını duymayı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?