ne zaman duygu görcen keseleri
Kızlar kaÇ gÜn hİÇ oturmadan yattınız transferden sonra
multicim simdi drmla görüstüm artık teste gerek yok dedi ve 24nde gelebılırsın dedi bu hafta kahvemsı akıntım oldugu ıcın yolculugun tehlıkelı olbılecegını söledi ve kasıktan bakıcagı ıcın bebegın buyumesi ıcın zamanda olmus olur dedi 5gunde bır ıgne olucam ve haftaya salı gıdermıyım bılmıyorum
duygucum senin kaçıncı günün?benim bugün transferden sonra 20. günüm bugün doktora gidicez keseyi görebilirz demişti bakalımm...bu beklemeler hiç bitmiyo değil mii??inşallah hayırlısıyla görürüz bebişleri:Saruboceq:
arkadaşlar tranfer tarihim belli oldu. yarın olacak inşallah. dua edin bana. çok heyecanlıyım.:Saruboceq:
arkadaşlar tranfer tarihim belli oldu. yarın olacak inşallah. dua edin bana. çok heyecanlıyım.:Saruboceq:
duygucum senin kaçıncı günün?benim bugün transferden sonra 20. günüm bugün doktora gidicez keseyi görebilirz demişti bakalımm...bu beklemeler hiç bitmiyo değil mii??inşallah hayırlısıyla görürüz bebişleri:Saruboceq:
Canım şimdiden hayırlı olsun dualarım seninle inşallah sonundada mutlu haberleri buradan duyurursun canım
canım simdiden tebrik ederim.insallah test gününde pozitif haberlerini de duyurursun
inşallah bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım
şimdiden hayırlı olsun, iyi haberlerini bekliyoruz
Multi, senin de mikrodoz protokol mü? doğum kontrol hapından sonra başlayacakmışsın ya, bana da öyle dedi doktor da merak ettim.. hapın bitiminde adet olunca hemen mi başlanıyor? daha ben uzun protokolü ancak öğrenmiştim, şimdi bu çıktı, bakalım hayırlısı.. şimdi ben 3 ay dk hapı kullanacağım.. sonra başlıyoruz inşallah..
multicim simdi drmla görüstüm artık teste gerek yok dedi ve 24nde gelebılırsın dedi bu hafta kahvemsı akıntım oldugu ıcın yolculugun tehlıkelı olbılecegını söledi ve kasıktan bakıcagı ıcın bebegın buyumesi ıcın zamanda olmus olur dedi 5gunde bır ıgne olucam ve haftaya salı gıdermıyım bılmıyorum
canım sen nerde yaptırdın tup bebek keselerı gorunce ozel yazarsan sevınırım bakarak oluyorum denk gelmessek bıldırırsen sevınırım rabbım hayırlı haberlerle donmenı nasıp etsın
tamam canım haber ederim tabiki bizim aynı zamana geliyo demek benim transferim 25 şubattaydı...bugün görücez hayırlısyla ama benim bugün kasıklarımda ağrılarım var umarım bu gelişmeyi gösteren bi ağrıdır ama bacaklarıma kadar iniyo resmen...Bu arada benim tedavim Anatolia'da oldu canım ama takibim Eskişehir'de yapıldı
tamam canım 24 ünde inşallah keseleride görürsün ozaman daha çok rahatlarsın bende yarın gonala başlıayacam şimdiden heyecanlandım az kaldı
canım bilmiyorum mikrodoz mu diye ama uzun protokol diye biliyorum 24 gün falan d k hapı kullandım sonra 15 gün suprafact diye bi iğne kullandım adet oldum 3. günü yani yarın da gonal fye başlıyorum canım sen neden 3 ay d k hapı kullanıcan anlamadım niye bukadar uzattı doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?