• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar günaydın herkese, şimdi diyeceksiniz bu saatte napıyon bu uyku tutmadı bu gece beni,dün bi türlü fırsatını bulupta giremedim hepinizden özür dilerim merakta bıraktığım için ve ayrıca hepinizin o güzel duaları için teşekkür ederim,hepinizi çokkkk seviyorum,ve test sonucumu yazıyorum 33 çıktı kızlar nasıl sizce iyimi,ben dr la görüşemedim yoktu hemşireyle konuştum hamilesin dedi ama değerin biraz düşük dedi,iki gün sonra ikiye katlanırsa kesinleşirmiş hamişliğim yani şimdi kesin değilmi yaa, bu gece 2 saat uyku uyudum hem sevinç var hemde biraz tereddüt var içimde inş katlanır değerim kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur,ben her sabah 4 yada 5 gibi uyanırım duamı eder uyurum herkes için kendim için ama bu sabah kendim için değil inanın sizler için dua ettim yalvardım allahıma kimseyi eli boş çevirme diye,ben dün o güzel haberi alınca görmeliydiniz beni kızlar nasıl ağladım nasıl, dilerim hepimiz sadece mutluluktan ağlarız...

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok merak ettim seni çok dua ettim inşallah sağ salim kucağına alırsın canım dualarm seninle

arkadaşlar çok şükür dün kesemisi gördüükk :))bir tane mercimek tanesi öylece duruyordu :)) allah herkese nasip etsin bakalım haftaya da kalp atışlarını duyucaz inşallah...biraz daha rahatladım artıkyerimseniben

bende yerim senin mercimeklerini kız ne güzel demi inşallah bizde yaşarız bu duyguları inşallah sağ salim kucağına alırsın canım

merhaba arkadaşlar bende dün keseyi gördüm çok rahatladım . bir tane 8mm idi. 1 cm bile değil. çok güzel bir duygu allah her isteyene göstersin inşallah

ya bugün çok sevindirdiniz beni ya 8 mm ha ne güzel ya allahım sağ salim kucağınıza almayı nasıp etsin canım darısıda bizim başımıza

bende şimdi çıkıcam doktora gidicem bakalım gonala başlarız herhalde bugün

...............

Eklentiler

• $IMG00047.webp
    $IMG00047.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
ay canım ne güzelmişler kız bunun resmini bile çektin ya sana başka bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3

sen ne diyon kimse enjeksiyon u izlememiş ben gittim sancılı sancılı izledim tek tek spermler yumurtalara koyulması spermlerin hareketi hepsini gördüm

deli kız neyse canım hayırlısı olur inşallah öptüm ben kaçtım by

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=?

:nazar: SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

kızlar mona rosenin kesin belli oldumu çok erken yaptı testi 7. gün heralde ben bşey yazmadım şimdi listeye test günü artık yazarım

benimde transfer oldu canım 11 martta bu gün 6.günüm test günüm 23 mart bakalım ne olucak..senin test günün ne zaman kendinde değişiklik hissediyormusun ?

Back
X