2009 anne adayları

ELıFFFFF
Canım nasıl gidiyor bebişlerınle gunlerın
onlara ıyı bak emı kendınede dıkkat et süt iç ananas ye güzel beslen arkadaşım
bu arada transfer günüm belli %90 23mart canım dualarım senınle arkandan geliyorum kısmetse hamılelıkte birlıkte konusucak çok seylerımız olucak

öptüm canım

eklfcim hiç sesin çıkmıyor nasılsın bol bol dinlen arkadaşım bebişleri sana sımsıkı tutunsun inlaşallah.

Eliff kıss bende özledim yaaa kıs arada gir bişi olmaz ya yattığın yerden yaz valla çook özledim bende

prenses canım yat kendine dikkat et dengeli beslen stres yapma ananas ye önemli bide kendini yorma

sefda ne yaptın canım bende merak ettim çok dua ediyorum canım inşallah güzel sonuçla gel

sedacım canım daha ne sohbetler yapcaz biz seninle bebişlerimizi konuşcaz göbek yarıştırcaz

canım şu anda listelerle ilgilenemiyom ama aklımda 2 gün sonra düzeltcem

irem orfeta bnde sizi özledim ama ben gündüz bakıyorum sizi takip ediyorum ama bişey yazmıyorum şu an biyerlerimi büyütüyorum maşallah acayip kilo aldım

elifcim transferin hayırlı olsun dinlen canım bol bol kivi ananas suyu ic ve kılo al canım benım yuzumuz gulsunde hayırlı haberlerle kilo verılır :))

herkesi çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum sağolun şuraya gelince bitek rahatlıyorum allah hepinizden razı olsun öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…