• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

d k hapını bıraktım 5 gün sonra oldum ama geçen ay la aynı tarihe geldi geçikmedi yani bakalım salı günü gidicem gonala başlarız herhalde heyecanlandım ya yaklaşıyo yavaş yavaş

iremcim bişey sorcam sana canım şimdi bizim eşlerin spermleri za ya neden biz sprem artırıcı ilaç kullanmıyoruz satılıyomuş onlar ve artırıyomuş bi arkadaş bugün söyledi onlar kullanmış normal yolla hamile kalmış kadın

salı gonola başlarsan olay bitmiştir derim o süreç çabucak geçyobi bakmışsın yumurta toplatyon sora transfer çok çabuk gelişyo olay ya 9 eylül yumurta toplamayı nasıl yapyo anestezi istiycenmi

iremcim bişey sorcam sana canım şimdi bizim eşlerin spermleri za ya neden biz sprem artırıcı ilaç kullanmıyoruz satılıyomuş onlar ve artırıyomuş bi arkadaş bugün söyledi onlar kullanmış normal yolla hamile kalmış kadın

Ya ne bilim benimde akılım almıyooo o işi hayret bişi kısss ilacın adını alıp yazsana bizde kulanalım bu eziyetten kurtuluruz ya ne ilacın adı yaz neeeooooluuuuuur

ya alsancakta bi yer varmış orda satılıyomuş sadece gidiyomuşsun oraya sana ilaç yada karışım hazırlıyomuşlar

peki canım adresi yeri tam alda anladınmı işallah bizede yarar ben çıktım hadi by

slmm arkdslar dun gece saat 4te klahvemsı bır kanama tarzı akıntım oldu ama kan degıldı kahvemsıydı aglamaktan öldüm zaman gecmek bılmedı saat 10da test yaptırmak ıcın gıttım makına bozulmus ve özele dr cagırttık dr vajınal bakamam dusuk sebebı olur dedi ve ızmırı drumu aradım normal desede anlamıo yuregım aglamkatan ölücem baska özel polıkılınıge gıttım test ıcın persembe gunu 493ken bugun 3113 olmus akıntımda yok ama korkuyorum acaba normalmı böle sorun yasayan yazsın böle sorunu olupta hamılelıgı devam eden varmı nolur dua edınıhtıyacım var allah hepınızden razı olsun dualarda bulusalım

kızlar o ilaçlar sanırım hormonal problemi olan erkeklere tavsiye ediliyor yani eşlerde hormonal sorun yoksa önerilmez bizim doktorumuzda demişti sizde hormonal sorun yok ilaç versem işe yaramaz demişti benim de eşim azosprm di ordan aklımda kaldı ...

duygucum değerin katlanmış endişe etme daha fazla ... bu forumda öyle kanamaları bende çok okudum

tutunma kanaması diyorlarmış öyle bir şey olmasın kan kırmızı olmadımı çopk fazla endişe etmeyin diyorlar

nilcim katlanıyorda insan korkuyorda bı gormeye gıtseydım bılmıyorum hayırlısı dua edın arkdslar rabbım hepımızı guldursun ama ınan o anı rabbım kımseye yasatmasın

duygu canım ya niye böyle korkuyosun şu keseleri bi görsende rahatlasan deme canım

Kızlar kaÇ gÜn hİÇ oturmadan yattınız transferden sonra

:nazar::nazar:elifcim öncelikle geçmiş olsun canım,inşallah sendende güzel haberler duyarız.beni transferden sonra 1 saat hastanede yatırdılar daha sonra doktorum yanıma gelip kendini iyi hissediyorsan gidebilirsiniz.evde istirat et dedi hatta bana günlerce yatmamın bir fayda sağlamıyacağınıda üstünü basbasa söyledi.hatta ben transfer sonrası aksam saatlerinde alışveriş merk. bile gittim.bir sonraki akşam misafirim geldi.tabi hep hareket halinde değildim ama inan öyle uzun uzun yatmadım.(tabi herkesin bünyeside farklıdır)allahım kısmetti ve şimdi hamileyim darısı sizlerin başına canım sana tavsiyem bol su iç -sütlaç ye -ardına ılık su iç kayısı ye kabız olma yani rahat ol kendini sıkma yatmak için öpüyorum dikkat et kendine a.s.

arkadaşlar nolur dua edin birazdan test için gidicem,ama ümitlerim azalıyo hergün,gece felaket bir adet ağrısı tuttu beni inim inim inledim belkide bugün başlar kanamam,inş güzel haberle dönerim diyorum yine kötüyü düşünmek bile istemiyorum,dualarınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar nolur dua edin birazdan test için gidicem,ama ümitlerim azalıyo hergün,gece felaket bir adet ağrısı tuttu beni inim inim inledim belkide bugün başlar kanamam,inş güzel haberle dönerim diyorum yine kötüyü düşünmek bile istemiyorum,dualarınıza ihtiyacım var.

sefdacım olumsuz düşünme, hayırlısı olsun, merakla bekliyorum sonucunu, dualarımız seninle canım..hadi hayırlısı..:nazar:

Multi, senin de mikrodoz protokol mü? doğum kontrol hapından sonra başlayacakmışsın ya, bana da öyle dedi doktor da merak ettim.. hapın bitiminde adet olunca hemen mi başlanıyor? daha ben uzun protokolü ancak öğrenmiştim, şimdi bu çıktı, bakalım hayırlısı.. şimdi ben 3 ay dk hapı kullanacağım.. sonra başlıyoruz inşallah..

ne zaman duygu görcen keseleri

slm canım dunki testi faksladık bugun sölicek dr ne zaman görmeye gidecegimi ama korkuyorum gidermiyim bilmem izmir 3saat kanama seklınde yıne rhtsz olursam dıye korkuyorum dr op taymıs cıkınca beni arıyacak ögrenır ogrenmez yazarım canım dualarınızı esırgemeyın allah hepımızınyuzunu gıldursun senınde tedavın hayırlı olsun rabbım emeklerının karsılıgını versın canım

elif transferin hayırlı olsun canım.insallah pozitif olur sonucun.

sefda senden de güzel haberlele ,pozitif dönmeni bekliyoruz canım

Back
X