- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar bende 7 haftalık bır anne adayıyım portalda yenıyım .bebegımı ogrendıkten sonra sıksık ınternette arastırmalarım oldu sızlerle de yenı bırseyler paylasabılecegımı dusundum .allah sımdıden hayırlı ugurlu etsın bebişlerinizi hepınızı tebrık ederım
Kayracım günümün yarısını yatarak geçiriyorum. Benim de bir kaybım var. Allah'tan ki; çok kolay hamile kalıyorum. Ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum. Dediğin gibi ; Allahım bizim koruyamadığımızı korusun. Bize ve kimseye bir daha evlat acısı yaşatmasın.. Çok zor..
59 umu kafanıza takıyosu uz ben 74 kıloyla hamiş kaldım öliyimmi ben şimdi yani gerçi boyum kısa değilde oradan yırtıyorum sanırım
aynen ya heyecan chip imiz cıkarılmıs sanki bende heyecanlanmıyorum yılbasına.bence yapabilirsin zararı olmaz bilakis ii gelir. bende dusundum keske evde kond aletı olsaydısa dısarda yapamadıgımyuruyusu evde yapardım dedim. 57 idim bayramda drda 58 cıktım yani kilo almaya basladım demekki ortalama aynı kilolardayız. yılbası ıcın heycanlanıomusunuz bende hic tın valla sankı heycan cipim yanmıs
kiloları kafaya takmayalım demiycem arkadaşlar. kendine bakamayan anne çocuğuna nasıl bakacak. hızlı kilo almak için dış bir etken yoksa (ilaç kadar zorlanacağımızı ve asıl o zaman nasıl depresyona gireceğimizi düşünelim. ben de sürekli hamurişi yemek istiyorum mesela ama kendimi dizginliyorum. ipin ucu kaçmasın arkadaşlar. vücutlarımızı sevelim.
kızlar merhaba.bugün 9 haftalık olduk.takvimimiz 2 gün geriden bulantısı azalan varmı?6,7,8 haftalarda bulantı ve mide ağrısı beni mahvetmişti ama şimdi çok az.acaba progestanı bıraktığım için olabilirmi?yoksa bu haftalarda normalmi?
Ben gene lekelendim. Her seferinde de doktora gidip, kadını bezdirmek istemiyorum ama, içim içimi yiyo.. Yarın bir arayayım bakalım, ne diyecek? Cumadan beri de progesteron içiyorum. Sanrım ben progesteron aldığım günlerde de kanıyorum. Haydi hayırlısı..
kızlar merhaba.bugün 9 haftalık olduk.takvimimiz 2 gün geriden geliyor.cuma randevum var tekrar.bizim doktor 15 güne bir çağırıyor.testlerimide itirdik.ikili teste kadar test yok inşallah.kızlar progestanı bıraktık artık.ama bişey soracağım size benim mide bulantılarım iki gündür azaldı.sadece sabahları ve bu saatlerde oluyor.artık çok fazla acıkmıyorum tiksintim falanda yok.bir tek kokular sallıyor o kadar.
bulantısı azalan varmı?6,7,8 haftalarda bulantı ve mide ağrısı beni mahvetmişti ama şimdi çok az.acaba progestanı bıraktığım için olabilirmi?yoksa bu haftalarda normalmi?
kızlar takvimim bugün neden güncellenmedi
9+1 olması lazım ama dünden beri 9 da
bilen var mı
kızlar takvimim bugün neden güncellenmedi
9+1 olması lazım ama dünden beri 9 da
bilen var mı
canım bende cetvel istiyorum bana yardımcı olurmusun en son regly tarıhım 9 kasım dı ya bende istiyorummmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu konularda ii olmadığım için benimkini eşim yaptı yoksa yardım ederdim ama anlayan arkadaşlar var sanırım yardım ederler sana
aynı dertten muzdaribiz benimde progestan kullandığım halde geliyor lekeler benimkinin enteresan olan yanı benimde 2 gün geliyor lekeler 2 gün gelmiyor tam geliyor diye üzülüyorum gidiyor sonra tam gitti diye seviniyorum sanırım artık gelmeyecek diyorum geliyor benim dr. rahat yani kaç kere aradım yapacak birşey yok diyor sanırım önemli birşey olsa gel bir muayene edeyim der....allaha emanetler canım yapacak birşey yok inşallah artık gelmezler ama çoğu kadında olabiliyormuş şükür edelim en azından bizimkiler kahverengi geliyor kırmızı gelse daha kötü ya...