kayracım, progestan bittiği için mide bulantın azalmıştır. Benim de geçen hafta 1-2 defa oldu, başka da pek bulantım, mide kazınmalarım olmuyor. Dediğin gibi yemek kokuları etkiliyor.
ah canım valla büyük konuştum herhalde az önce miniğim benim midemi bir salladı ölüyorum sandım.dedim ya akşamları birde sabah erken saatlerde oluyor.allah yardımcımız olsun.
Ah burko ben ölücem o lekelerden.. Üstelik benimki gayet kahverengi, sarı falan değil. Ben artık lekelerden dolayı yalama oldum. 2-3 günde bir 3-4 damla sümüksü bir kahverengi leke görüyorum. Cumadan beri 2. kutu progestana başladım. 5 gün ara olmuştu, 5 günde 3 defa..
Şöyle düşünüyorum, her hafta, hatta bazen haftada 2 defa doktora gidiyorum, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylüyor, kalbi atıyor miniğimin. İlaçlarımı kullanıyorum, istirahat ediyorum, En ağır yaptığım iş, yemek yapmak. Yediğime, içtiğime dikkat ediyorum, her sabah uyandığımda dua ediyorum. Daha ne yapabilirim? Hiç bir şey. Kendimi strese sokmadan ilk 13 haftanın sağ salim geçmesini bekliyorum. Her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.
Allah onları bize bağışlasın. Sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza.