2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

inşallah bu sefer kucağına alırsın
şu an düşük tehliken kanaman var mı
daha öncekilerden farklımı

Amin inşallah helincim. Şu anda herşey normal gibi. Kalp atışlarını gördük. Kanamam da yok. Doktorum Fragmin ya da fluxum iğne kullanalım diyor. Kan pıhtılaşması sorununda kullanılıyormuş. Ben de bu sorun yok ama düşüğü önlediği için yine de kullanalım diyor. Acaba bu iğnelerden kullanıp doğum yapan var mı sitede?? Ben biraz korkuyorum. İğne kullanıp kullanmamada çok kararsızım.
 
ajda hosgeldinn
sat 9 kasım mı ?
bende 6+4 gunluk hamileyim tamamen aynıyız :)
dr a gittinmi keseyi vs gorudn heraled ??
insalah bu sefer saglıkla kucagına almak nasip olur.

Merhaba Esrako. Satım 12 Kasım. Ama ultrasonda ölçüm 6+4 çıktı. Vaj,nal ultrasonla baktı hem bebeği hem kalp atışlarını gördük canım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız.
 
inşallah bu kez farklı olur, yüzün güler. genetik tahlil yaptırdınız mı? benim iki düşükten sonra kanımda pıhtılaşma çıktı. şimdi iğne vuruyorum kendime. bakmadılasa mutlaka genetik tahlil yaptır.

Aftabru ben de bunu sormak istiyordum. Genetik olarak sadece kromozomlara baktırdık normal çıktı. Kan sayımında da sorun yok. Doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da iğne kullanalım diyor. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Yan etkileri var mı? Başlasam mı iğneye, çok karasızım. Bir de senin tahlilleri devlet karşıladı mı? Kafam çok karışık laelaelaelaelae
 
kızlar ben akşam doktora gittim tahlillerde sorun yok ama bebişi göremedik dr geç döllenme olmuş dedi yolk kesesini gördük o yüzden içim rahat 10 gün sonra tekrar gel o zaman kalp atışlarını görürüz dedi aslında ben bugün görürüz die tahmin ediyodum biraz bozuldum zaten ilk başta bakmayalım boşuna göremeyiz daha dedi sinir oldum. sonra baktık haklı çıktı malesef
 
:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: bu oklavaların hepsini kafamda kırabilirsiniz kızlar, hakettim.
civcivimi gördüm,pıt pıt atan kalbini duydum.çoook mutluyum.

YENİ GELEN HERKES HOŞGELMİŞ,SAFA GETİRMİŞ...BEBİŞLERİNİZ HAYIRLI,UĞURLU VE SAĞLIKLI OLSUN...
 
kızlar beni de listeye ekleyin bi de cinsiyetini yazın bi zahmet :) 24 ocak 1977 doğum tarihim. son adet tarihi ise 28 Ekim 2008.
 
:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: bu oklavaların hepsini kafamda kırabilirsiniz kızlar, hakettim.
civcivimi gördüm,pıt pıt atan kalbini duydum.çoook mutluyum.

YENİ GELEN HERKES HOŞGELMİŞ,SAFA GETİRMİŞ...BEBİŞLERİNİZ HAYIRLI,UĞURLU VE SAĞLIKLI OLSUN...

Oh oh pek güzel, çok sevindim canım.. Ben de dün duydum, nasıl müthiş bir şey değil mi? Allahım ayırmasın artık onları bizden...
 
cin takvimi listemiz

1- babymom- kız
2-NILUFERSAHH- erkek
3- tuana3434- kız
4-aftabru- kız
5-dide- erkek
6- petrik - erkek
7-basak35- erkek
8-desdona- erkek
9-defnedamla- kız
10-Lalece-erkek
11-perlin- kız
12-norraa- erkek
13-gamze_hlm- kız
14-esrako- erkek
15-evris-erkek
16-milkshake-kız
17-tazefasulye-kız
18-mercimekim- erkek
19-kayra42-erkek
20-comely_08-kız
21-keops35-erkek
22-angeleyes3-erkek
23-helin hivda- kız
 
arkadaşlar ben az önce geldim doktordan. herşey normalmiş. 7+6 yım diye biliyordum ama bebeğin boyutuna göre doktor düzeltme yaptı. erken yumurtlamışsın dedi. yani artık 8+4 üm. birden bire 6 gün kazandım. aman herşey yolunda olsun da gerisi önemli değil. bebeğimin kalp atışını yine gördüm hatta dinledik. ama geçen sefer yani 6+2 yken daha net görmüştüm. şimdi bebek yan duruyordu o yüzden çok net göremedim pıtpıtları. ama doktor normal atıyor dedi. kırmızı eti mutlaka yemem gerekiyormuş. bi de apikobal diye bi b vitamin kompleksi verdi. bu durumda centrumu bırakacağım.

çok tebrik ederim.6 gün farkı da attın kim tutar seni:) seni bu bebiş basketçi falan olacak herhaldesırnaşık şey
 
aftabru çok sevindim senin adına.benim dr.da kırmızı eti az beyaz eti fazla yememi sölemişti,özellikle balık ve ben nefret ediyorum.nasıl yiycem bilmiyorum.bir de ben sadece folic plus kullanıyorum.başka bi ilaç vermedi.sanırım anneye ve dr.a göre değişiyo.

canım ben de balık yiyemiyorum.hamilelikten önce bayılırdım.şimdi hayali bile midemi bulandırıyor.dün eşim çok ısrar etti mangalda yapayım diye.onun yerine oturup kahvaltılık bir şeyler yedim.oysa çok faydalıymış balık ne yapsak acaba?
 
Kizlar selamm,bugun gec girdim nete..Yeni gelen hamislerrr hosgeldiniz..
Dun gece 5 gibi bir bas agrisiyla uyandim ve hala devam ediyor ne uyuyabildim ne yatabildim, beynimin yarisini cekicle dovuyorlar sanki.. Sizlerden de bas agrisi olan varmi?? Agri kesici hic mi alamiycaz,doktora sormayi unuttum, sizin doktorlar bisey soyledimi agri kesici icin???Bugun burada noel tatili allah'tan evdeyim, dinlenebiliyorum...Agri kesici hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin..

evrişin de belirttiği gibi doktorum da bana minoset ve parol önerdi.geçmiş olsun
 
:nazar: GÜZEL ANNE ADAYLARIMIZ VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ :nazar:



1.Esin123…………………………….....2 ağustos
2.ASLI……………………………..........2 ağustos
3.entelliye…………………………........2 ağustos
4.Caninuss.......................................2 ağustos
5sakaleynmaster..............................2 agustos
6.Arda..............................................3 ağustos
7.Kayra............................................4ağustos
8.Badibade.......................................4 ağustos
9.defnedamla....................................5 agustos
10.essraa.........................................5 agustos
11.Aftabru.........................................7 ağustos
12.gamze_hlm..................................7 agustos
13.dlkltn...........................................8 agustos
14.minik_kelebek..............................8 agustos
15.baybmon.....................................8 agustos
16.dide.............................................8 agustos
17.güzel edirnem..............................9 agustos
18angeleyes_3.................................10 agustos
19.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
20.Evriş.......................................... .11 ağustos
21.Milk shake..................................11 ağustos
22.nazlı_03......................................13 agustos
23.gelgit…………………………...……14 ağustos
24.başak35……………………......…..14 ağustos
25.esrako.......................................16 ağustos
26.fasulyeko...................................17 agustos
27.keops35.……………......…..........18 ağustos
28.tazefasulye................................18 agustos
29.nora...........................................21 agustos
30.petrik.........................................24agustos
31.emis..........................................25 augstos
32.lalace........................................27 agustos
33.desdona....................................27 agustos
34.nilüfersahh.................................29 agustos
35.burko........................................30 agustos




36.bayan-66
37.Sabinev
38.bnc
39.Tealigt
40.masmavı
41.comely08




arkadaslar bi arkadasımızı daha ekledım ama dünkiler bana küsmesın sizin tarıhlerınızı bıyere not almıstım ama bulamıyorum suan :eek: :eek: :eek: muhtemel dogum tarıhlerını tekrar yınelerlerse bu defa hemen eklıycem takrardan özür diliyorum hamiş arkadaslardannn a.s.

canım beni de eklermisin.benim muhtemel doğum tarihim ise 13 ağustos.
sevgiler,...a.s.
 
canım ben de balık yiyemiyorum.hamilelikten önce bayılırdım.şimdi hayali bile midemi bulandırıyor.dün eşim çok ısrar etti mangalda yapayım diye.onun yerine oturup kahvaltılık bir şeyler yedim.oysa çok faydalıymış balık ne yapsak acaba?

canım ben de akşam zorla da olsa 1 balık yiyebildim.miniğime karşı acayip huzurlu oldum yedikten sonra.ama bir dahakini düşünmek bile istemiyorum.:uhm:
 
Kizlar selamm,bugun gec girdim nete..Yeni gelen hamislerrr hosgeldiniz..
evdeyim, dinlenebiliyorum...Agri kesici hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin..

nora ben yazana kadar senin agrın geçmistir umarım .
ben ilk kez biriiki gun once dayanamayıp minoset içtim. ama evrisin dedigi çok dogru sakın yanlıslıkla minoset plus falan almayın. sanıyorum içerik tamaman farklı plus tabiki çok kuvvetli agrı kesici aman dikkat.

meni kasılmalarama neden oluyormus???CADIARZU hiç duymamıştım gerçi sorun yok benim acımdan gebeliğimi öğrendiğimizden beri eşimde bende korkudan ilişkiye giremiyoruz adam gibi söylemesi ayıp 2-3 kez anca olmustur:asigim:eek:ndada içime bırakmasına izin vermedim:eek:klava:

bunu yıllar evel ogluma hamile iken gittiim dr da bana demisti o yuzden asla içeri bosalma olmayacak prez. kullanacaksınız demisti bizde bu sekilde uygulamıstık. sonuçta var yada yok kullanmakta bir sakınca yok sureli bir donem zaten riske girmeye gerek yok. nasıl dr lar agrı kesici minoset içebilirsiniz diyorlar biz yinede korkuyoruz içmeye. hle bu islem için prez. kullanmak çok daha uygulamada kolay birsey.

güvenlik görevileri alışmıştır bilgileri vardır sorun çıkarmıyorlar
4-5kez gittim alışverişmerkezine hiç birinden geçmedim buyrum hanımefendi tabiki diyorlar : )[/Qben alışlveriş merkezindeki subede calışıyorm arkadaslar.hamileyim diyip yan taraftan geçin.bu hakkınız var sözleşmede bile yazıyo bütün güvenliklerde biliyo.ben nedenini öğrendim.o cihazlar kalp atısını 3 snye durduruyomuş.yaaaa

3 sn kalp duruyormus oylemi ?? bunu hiç bilmiordum. bende sabancıda calısıyorum ve guvenlik ilk yandan geçisimde ismimi aldı ve artık bayan guvenlik tarafından elle aranıyorum her gun alısveris merkezlerindede enelde boyle bazen kimse aramıyor bile.


hoşgeldin helin umarım sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin. bende bugün 8+2 yim sata göre, geçen cuma 18mm idi kesem ama ben hala bebeği göremedim benim doktorum ısrarla karından bakıyor bir ben göremedim yani değiştireceğim doktorumu, sevgiler, hepimize kolay gelsin

ya defne benim dr da karından bakma meraklısı anlamıyorumki nedennn. yani ho ilkinde ben keseyi net olarak kendimde gormek istiyorum dedim e gel i çin rahat etsin peki dedi karından kendi gordugu halde birde vajinal baktı ben goreyim diye . ama yarın karından bakarv e kalp atısıng oremesse altatn bak diycem ama bu bile beni gunelrdir stres ediyor dr la çekisme halinde olmak hos uma gitmiyo tabii:KK43: ama r umu değistirmeycek kadars eviyorum ve inanıyorum neyse 9. haftadan itibaren artık her gelisim karından izlenebilir hale geliyormus az kaldı:)


Of kızlar, midem çok bulanmıyor ama, kokular mahfedecek beni. Yemek yaptım az önce 3 çeşit, mutfakta geberdim kokulardan kafamçokkarıştı Yaptığım yemekler de normal yemekler, öyle çok kokulu şeyler de değil. Midem ağzımda ama.

Ya, bir de kusuruma bakmayın, arada görüyorum, miğde değil arkadaşlar ya "mide" okurken i uzatılıyor, evet ama, ğ yok :) Özür dilerim
tazefasulye sen yay burcumusun :) ben yay ım da sende kendime benzer birçok huy goruyorum:KK66: yanlıs soylenen kelimeleri duzeltmeden duramamak gibi mesela:)
 
canım ben de akşam zorla da olsa 1 balık yiyebildim.miniğime karşı acayip huzurlu oldum yedikten sonra.ama bir dahakini düşünmek bile istemiyorum.:uhm:

dün yarım kilo çinekop yedim cokacimcoook kendime şaşırdım :1shok:
ilk aşerdiğim şey balık oldu :eek:
zorlada olsa yemeye çalışın çok faydalıymış zeki olur bebişlerimiz
şimdiki balıkçılar temizleyip pişirip veriyorla çok rahat oluyo evde kokusunu çekmezsen yiyebilirsin belki birde öyle dene çok rahat oluyo
 
dün yarım kilo çinekop yedim cokacimcoook kendime şaşırdım :1shok:
ilk aşerdiğim şey balık oldu :eek:
zorlada olsa yemeye çalışın çok faydalıymış zeki olur bebişlerimiz
şimdiki balıkçılar temizleyip pişirip veriyorla çok rahat oluyo evde kokusunu çekmezsen yiyebilirsin belki birde öyle dene çok rahat oluyo

yaa ne güzel.tek yemek istemediğim şey balık oldu.temizleme işini biliyordum fakat pişme kısmını duymamıştım.bi sorayım bakayım burda yapıyolarmı.valla süper olur.tşk.edrim. sosito
 
dün yarım kilo çinekop yedim cokacimcoook kendime şaşırdım :1shok:
ilk aşerdiğim şey balık oldu :eek:
zorlada olsa yemeye çalışın çok faydalıymış zeki olur bebişlerimiz
şimdiki balıkçılar temizleyip pişirip veriyorla çok rahat oluyo evde kokusunu çekmezsen yiyebilirsin belki birde öyle dene çok rahat oluyo

balığ her öğün yerim heralde çok seviyorum ya...hele pişirirken o kokusu bana yetiyo mis gibi içme çekiyom...balığın yanında bide soğan çok güsel oluyo ama soğan yiyemicem artık..:icecream:
 
balığ her öğün yerim heralde çok seviyorum ya...hele pişirirken o kokusu bana yetiyo mis gibi içme çekiyom...balığın yanında bide soğan çok güsel oluyo ama soğan yiyemicem artık..:icecream:

senin bebiş çok zeki olcak o zaman tuana .kıskandım valla.banane ben de yemek istiyoruuuuuuuuum:Saruboceq:
 
X