güvenlik görevileri alışmıştır bilgileri vardır sorun çıkarmıyorlar
4-5kez gittim alışverişmerkezine hiç birinden geçmedim buyrum hanımefendi tabiki diyorlar : )[/Qben alışlveriş merkezindeki subede calışıyorm arkadaslar.hamileyim diyip yan taraftan geçin.bu hakkınız var sözleşmede bile yazıyo bütün güvenliklerde biliyo.ben nedenini öğrendim.o cihazlar kalp atısını 3 snye durduruyomuş.yaaaa
3 sn kalp duruyormus oylemi ?? bunu hiç bilmiordum. bende sabancıda calısıyorum ve guvenlik ilk yandan geçisimde ismimi aldı ve artık bayan guvenlik tarafından elle aranıyorum her gun alısveris merkezlerindede enelde boyle bazen kimse aramıyor bile.
hoşgeldin helin umarım sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin. bende bugün 8+2 yim sata göre, geçen cuma 18mm idi kesem ama ben hala bebeği göremedim benim doktorum ısrarla karından bakıyor bir ben göremedim yani değiştireceğim doktorumu, sevgiler, hepimize kolay gelsin
ya defne benim dr da karından bakma meraklısı anlamıyorumki nedennn. yani ho ilkinde ben keseyi net olarak kendimde gormek istiyorum dedim e gel i çin rahat etsin peki dedi karından kendi gordugu halde birde vajinal baktı ben goreyim diye . ama yarın karından bakarv e kalp atısıng oremesse altatn bak diycem ama bu bile beni gunelrdir stres ediyor dr la çekisme halinde olmak hos uma gitmiyo tabii
ama r umu değistirmeycek kadars eviyorum ve inanıyorum neyse 9. haftadan itibaren artık her gelisim karından izlenebilir hale geliyormus az kaldı:)
Of kızlar, midem çok bulanmıyor ama, kokular mahfedecek beni. Yemek yaptım az önce 3 çeşit, mutfakta geberdim kokulardan kafamçokkarıştı Yaptığım yemekler de normal yemekler, öyle çok kokulu şeyler de değil. Midem ağzımda ama.
Ya, bir de kusuruma bakmayın, arada görüyorum, miğde değil arkadaşlar ya "mide" okurken i uzatılıyor, evet ama, ğ yok :) Özür dilerim
tazefasulye sen yay burcumusun :) ben yay ım da sende kendime benzer birçok huy goruyorum
yanlıs soylenen kelimeleri duzeltmeden duramamak gibi mesela:)